My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:
ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po L4 ale nie wiem, czy to dobry pomysł był... brzuch mnie naparza, mdli mnie, słabo, jeszcze jakaś babska infekcja mnie łapie, nie wiem skąd! bo seksu niet, na basen nie chodzęw jelitach coś mnie szaleje okrutnie, no po prostu nic tylko pracować
-
Anuśka wrote:Dzisiaj wyjechałam do pracy i wylądowałam w labie. Dałam się pokłuć i jutro po 16tej będą wyniki. Wreszcie będę wiedziała co się dzieje bo wkur@#$ mnie ta niepewność już
Tamka współczuję. Weź sobie L4 na całą ciążę i leż i odpoczywaj...
Białą miseczkę juz przygotowałas???? Na owocki oczywiście, nie rzyganie -
Nie Yasmin, generalnie od 5 tygodnia już się nie powtórzyło plamienie, jak byłam na poprzedniej wizycie w 7 tc to ginka powiedziała, cytuję - jest czyściutko, teraz mi się zrobił taki brudnawy śluz, o ile w ogóle można powiedzieć, że jest - bo wycieknie jedna kropla na dzień, taki żółty jest
w środę ma wizytę to będzie wszystko wiadomo, co i jak... ale w stresie jestem okrutnym...Yasmin lubi tę wiadomość
-
Zlotowlosa wrote:Witam dziewczyny!
Mam szybkie pytanko. Czy jesli owulacja sie przesunie i jest kilka dni pozniej niz zazwyczaj to nastepna miesiaczka tez bedzie spozniona czy niekonieczie? -
Zlotowlosa wrote:Ja mam jeszcze pytanie do tych z Was, ktorym sie udalo bo mi to pracowac nie daje!
Czy w tym szczesliwym cyklu mialyscie jakies zupelnie dziwne odczucia, ktorych nigdy wczesniej nie bylo, np. w okresie zagniezdzania?
-
Tamka wrote:dziewczyny - brzuchatki, ja jak zwykle poruszę temat bóli podbrzusza - znów mnie męczą od kilku dni, takie okresowe, co mnie stresuje
dodatkowo zniknął mi śluz i znów mam suszę...
na fioletowej stronie mi się nie podoba więc pytam tutaj, mam nadzieję, że owulantki mi wybaczą
mi dzis polozna powiedziala,ze kazdy bol brzucha jest w ciazy raczej normalny;) nienormalny to taki,ze z bolu nas rwie na pogotowieTamka, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki:)
Jak humorki?
Yasmin wrote:Dzieńdoberek
Pragnę tylko donieść, że dostałam L4 do końca ciąży. Tzn. muszę je odnawiać co miesiąc ale do pracy nie wrócę - słowa lekarza.
Widziałam dziś dzidziusia5 cm, 12 tydz, wszystko dobrze. Leżał spokojnie. Na moje słowa "oooo... chyba spi!" obudził się i zaczął przeciągać się, prostować i fikać
śmialiśmy się z lek że urwis i robi na przekór hehehe. Potem ziewnął albo sie napił, dosłownie pomachał rączką i włożył palec do buzi
Dostałam od położnej zestaw różnych próbek kosmetyków dla kobiet w ciąży oraz kawy z kwasem foliowym i witaminami oraz 2 miesięczną kurację kwasu foliowego z witaminami i poradnik dla kobiet w ciąży. nast wizyta 16go września
A teraz lecę nadrobić co u Was słychać
Suuuper wieści, bardzo się cieszę.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:a co - Ciebie też pobolewa?
Zgredka, ale przecież Ty masz 6 dpo, to gdzie okres
Tamka nie wkurzaj mnieten opętany wykres mi to wyznaczył, a ja mu nie wierzę, szyjkę mam przez cały cykl nisko, no chyba, że to jakaś anomalia potwierdzająca regułę, ale jest tak nisko, że czuję ją jak rurę tuż o włożeniu palca ..
głupia szyjkaYasmin, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:a co - Ciebie też pobolewa?
Zgredka, ale przecież Ty masz 6 dpo, to gdzie okres
Tak dzisiaj boli mnie szczególnie.
Miałam rano turnee po szpitalu (robiłam badania krwi i moczu i trwało to 40 minut, jakieś pierdzielone formalności i bieganie między budynkami) a poza tym cały czas wymiotuję i przy jakimkolwiek ruchu mam teraz nieznośne bóle brzucha.
Do mojego gina się dziś nie dodzwoniłam, jutro pójdę do niego na wizytę z wynikami badań to niech mnie bierze do tego szpitala na kroplówkę bo wymiękam.
Acha i jutro mi się kończy L4 więc potrzebuję kolejne.