My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Tak dzisiaj boli mnie szczególnie.
Miałam rano turnee po szpitalu (robiłam badania krwi i moczu i trwało to 40 minut, jakieś pierdzielone formalności i bieganie między budynkami) a poza tym cały czas wymiotuję i przy jakimkolwiek ruchu mam teraz nieznośne bóle brzucha.
Do mojego gina się dziś nie dodzwoniłam, jutro pójdę do niego na wizytę z wynikami badań to niech mnie bierze do tego szpitala na kroplówkę bo wymiękam.
Acha i jutro mi się kończy L4 więc potrzebuję kolejne. -
jeju, Krokuś, współczuję
wiesz, mnie też boli podbrzusze okresowo, chwilami krzyż i biodra, więc to może faktycznie normalne... szczególnie po takim maratonie po korytarzach szpitalnych
ale z tym wymiotowaniem to jesteś strasznie biedna -
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mnie nie boli podbrzusze tylko przy jakimkolwiek najmniejszym ruchu mam takie kucie jakby w brzuchu. Pocieszam się że to dzidzia chałupę powiększa. Ja już nie mam siły, więc jestem gotowa na ostateczność czyli na szpital.
-
Krokodylica wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Mnie nie boli podbrzusze tylko przy jakimkolwiek najmniejszym ruchu mam takie kucie jakby w brzuchu. Pocieszam się że to dzidzia chałupę powiększa. Ja już nie mam siły, więc jestem gotowa na ostateczność czyli na szpital.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka, ja juz pisalam wczoraj czy dzisiaj...jakos ostatnio (ale nikt na mnie uwagi nie zwraca, wiec tez pewnie nie zauwazylas), ze mam wlasnie czasem nawet dosc silne bole jak na@ i krzyza rowneiz. czasem nospe lykam. sadze, ze to dzidiza domek buduje. czasem jak sie szybko zerwe z pozycji siedzacej czy lezacej to rwei z boku brzucha - jakby wiezadla.
Kroko, mam nadzieje, ze wyniki beda dobre. a jak trzeba do szpitala to trzeba. najwazniejsze by Wam - Tobie i groszkowi - pomogli.Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej Beszka
Kroko to uważaj na siebie i trzeba bedzie to prosze lądnie sie podpiąć i odżywic
kurde ja dzis taka nieogarnieta ciągle cos nie tak robi hehe wykapałam sie szamponem, zamiast stanika z lazienki wzięłam do pokoju papier toaletowy , zjadłam 10dag kapusty kizonej masakra cycki bolą coraz bardziej i od południa całyn czas temp 37,6 i do tego mam takie twarde podbrzusze a miałam sie nie nakręcać walnijcie mnie w łeb w ten zryty beret
Lara super ze wizyte sie udało załatwićTamka, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beszka ja na Ciebie zwracam uwagę
. Jak jestem, a niestety jestem z doskoku ostatnio
Kroko oj.. dbaj o siebie, o Was i jak trzeba będzie do szpitala to nie zrywaj bohaterki tylko idź! Pozdrawiam
Wszystkie pozdrawiamKrokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Biedronka Ty nieogarnięta? Ja się ostatnio obudziłam w t-shircie małża. Nie dość, że tyl na przód to jeszcze na lewą stronę. Miał polewke ze mnie
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka wrote:Biedroneczko wysłałaś mi wiadomość? Kurcze jak mi niedobrze dzisiaj.... Zerzygam się normalnie
Beszka ja też Cię czytam... Nie zawsze odpisuję, bo jak się nie znam to co będę się mądrowaćAle czytam wszystko co piszecie
jeszcze nie bo przyciągnęło mnie wyrko
zaraz ci napiszeAnuśka lubi tę wiadomość
-
Anastazja też jestem całym sercem z Tobą Kochana. Wiem, że to marne pocieszenie, ale nie jesteś sama
Anusia za Ciebie trzymam jutro o 16. Nie będzie mi dane Was czytać, ale mam nadzieje, że jak tylko zacznę nadrabiać przywita mnie Twoja zielona kropka
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...