My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
woohoo LaRa pieknie
Ja pojde dopiero w srode ale nawet nei wiem czy mi bete zrobia bo tutaj chyba nei robia. Jak test pozytywny i na usg cos widac to po co beta? W sumie to chyba nawet w Polsce nei robia bo przeciez wszystkei kobietki robia sobie odplatnie.LaRa lubi tę wiadomość
-
jestem przepraszam ze zniknęłam ale mielismy awarie eta teraz jestem juz w domku temp 37,6
zobaczymy rano
zaraz poczytam co u was ja spałam na biurku 1,5h masakra film mi sie urwał
muli mnie strsznie znowu sobie organizm ze mnie jaja robi -
Anuśka wrote:Smarta a testa nie robisz? Ja oblałam już dwa
I mam dwa minusy - to tak jakby plus
Dzisiaj wyjechałam do pracy i wylądowałam w labie. Dałam się pokłuć i jutro po 16tej będą wyniki. Wreszcie będę wiedziała co się dzieje bo wkur@#$ mnie ta niepewność już
Tamka współczuję. Weź sobie L4 na całą ciążę i leż i odpoczywaj... -
Anastazjaaa wrote:nie przynoszę dobrych wieści
z ciężkim sercem opuszczam marcowe mamusie.
dzisiejsze badanie nie dało mi powodów do radości
u mnie ciąża 9/10 tydzień a zarodek zatrzymał się w rozwoju w 6 tygodniu - serduszka brak - jutro idę na ginekologię mają podać mi tabletkę poronną
kochana tulam mocno -
Biedroneczka83 wrote:dobra decyzja
Też tak myślę
Najbardziej mnie drażni mój mąż bo jak mu mówię że testy mi nie wychodzą to on do mnie, że w dupie z tymi testami, bo on widzi, że jestem w ciąży. Przed wyjazdem powiedział, że jeśli teraz się nie uda to idzie na badania nasienia
sam z siebie
szok
Oszaleję do jutra chyba...
Dzisiaj byłam u szwagierki. Jej córeczka ma już tydzień... Jak poczułam ten zapach niemowlaka to aż mi jajniki zagrały. Biologia jest niesamowita, już bym mogła taką dzidzię do domku zabrać
Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dziękuję
Też tak myślę
Najbardziej mnie drażni mój mąż bo jak mu mówię że testy mi nie wychodzą to on do mnie, że w dupie z tymi testami, bo on widzi, że jestem w ciąży. Przed wyjazdem powiedział, że jeśli teraz się nie uda to idzie na badania nasienia
sam z siebie
szok
Oszaleję do jutra chyba...
Dzisiaj byłam u szwagierki. Jej córeczka ma już tydzień... Jak poczułam ten zapach niemowlaka to aż mi jajniki zagrały. Biologia jest niesamowita, już bym mogła taką dzidzię do domku zabrać
super mnie teraz pobolewa brzuch ide sie położyc
a napisze ci potem co mam do napisania -
nick nieaktualny
-
Lara, super, gratulacje!
co do Anastazjii to obawiam się, ze w tym dziwnym kraju ona nie ma za bardzo z kim się skonsultowaćnatomiast dziwne jest dla mnie to, że miała cały czas objawy ciążowe... no ale ja się nie znam , strasznie to smutne...
LaRa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny - brzuchatki, ja jak zwykle poruszę temat bóli podbrzusza - znów mnie męczą od kilku dni, takie okresowe, co mnie stresuje
dodatkowo zniknął mi śluz i znów mam suszę...
na fioletowej stronie mi się nie podoba więc pytam tutaj, mam nadzieję, że owulantki mi wybaczą -
Tamuś co do bóli brzucha to miałam takie @ teraz przeszły w bardziej rozciągające i nie ciągle, a śluz to ja mam wodnisty, raz jest go dużo, raz mało, są dni że i wogóle go nie mam, a jak już jest to wygląda jakbym się posikała
taka woda, nie stresuj się kochana, kiedy masz wizytę kontrolną?
Teraz mam wodnisty a są dni że mam mleczny kremowy, dziwne to wszystko i nie wiem od czego zależne
Anuśka dobrze że zrobiłaś te badania będzie w końcu wszystko jasne
Smarta witaj po urlopieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:11
Tamka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek
Pragnę tylko donieść, że dostałam L4 do końca ciąży. Tzn. muszę je odnawiać co miesiąc ale do pracy nie wrócę - słowa lekarza.
Widziałam dziś dzidziusia5 cm, 12 tydz, wszystko dobrze. Leżał spokojnie. Na moje słowa "oooo... chyba spi!" obudził się i zaczął przeciągać się, prostować i fikać
śmialiśmy się z lek że urwis i robi na przekór hehehe. Potem ziewnął albo sie napił, dosłownie pomachał rączką i włożył palec do buzi
Dostałam od położnej zestaw różnych próbek kosmetyków dla kobiet w ciąży oraz kawy z kwasem foliowym i witaminami oraz 2 miesięczną kurację kwasu foliowego z witaminami i poradnik dla kobiet w ciąży. nast wizyta 16go września
A teraz lecę nadrobić co u Was słychaćMalenq, Tamka, Anuśka, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość