My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Arienna - spokojnie jesli chodzi okolor spermy jest roznie..moj np ma idealna jak w ksiazach pisza.. a nei ma plemnikow ;/
-
ja kochane nie panikuję, dalej uważam że to kwestia nerwowego okresu w moim życiu, małż mój zaczął przypisywać sobie oligospermię.... ale jest też plus sytuacji, za punkt honoru objął sobie bzykać się codziennie
, zbadać się
i zrezygnował z sauny
alma co do bólu owulacyjnego niestety nie pomogę, w ostatnim cyklu miałam wszystko książkowe, objawy jak nigdy do tego stopnia ze byłam pewna i nie tylko ja że jestem w ciąży.... i co? i nic, dlatego ja już nie wierzę mojemu organizmowi, bo co miesiąc mam ciążę urojoną..........
mnie jajniki na zmianę bolały oba, raz jeden raz drugi.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:09
-
Anastazja bardzo mi przykro. Przytulam mocno
Podczytuje Was, ale sil na pisanie brak
Tamka wspolczuje samopoczucia w oracy, brrr
Blondik, alez sie napracowalo kobieto!
Ja nie gotuje, bo zaraz musialabym do toalety pobiecmams jest do jytra. Porobila obiady i pomrozila na pare dni. Z reszta maz bedzie musial sobie poradzic. Chlopcy jednak do przedszkola pojda, bo ja nie jestem w stanie sie nimi zajac. Raz jest lepiej a raz gorzej. Teraz od oaru dni gorzej niestety
niania dopiero we wrzesniu wraca z urlopu. Masakra. Mam nadzieje, ze zadnego polpascia nie zlapie.
Anuska, trzymam kciuki za beteAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ja mam jeszcze pytanie do tych z Was, ktorym sie udalo bo mi to pracowac nie daje!
Czy w tym szczesliwym cyklu mialyscie jakies zupelnie dziwne odczucia, ktorych nigdy wczesniej nie bylo, np. w okresie zagniezdzania?
Ja mialam strasznie dziwaczne 15 sekundowe doswiadczenie w 20-tym dniu cyklu a mam cykle 30 dniowe (cos jakby nagle mocne uklucie polaczone z laskotaniem i ciagnieciem gleboko w pochwie)- az musialam usiac i mocno zlaczyc nogi takie to bylo dziwne i niezwykle.. I tego na pewno sobie moj mozg nie wymyslil bo w tym momencie czytalam ksiazke wiec myslami bylam gdzie indziej
Tak sobie mysle, ze to raczej nie owulacja bo za pozno na nia troche no i nigdy tak wczesniej sie nie objawiala.. -
Anastazjaaa wrote:nie przynoszę dobrych wieści
z ciężkim sercem opuszczam marcowe mamusie.
dzisiejsze badanie nie dało mi powodów do radości
u mnie ciąża 9/10 tydzień a zarodek zatrzymał się w rozwoju w 6 tygodniu - serduszka brak - jutro idę na ginekologię mają podać mi tabletkę poronną
Booooziuuu Anastazja
Proszę skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 13:50
-
ja zadnych odczuc w szczesliwym cyklu nie mialam, bo bylam pewna (zgodnie z sugestia lekarza),ze najprawdopodobniej bedzie to cykl bezowulacyjny
bylam w tej przychodni, lekarz calkiem fajny,ale sprzet slaby, robil mi usg przez brzuch i malo co bylo widac, na "dowcipne" mam przyjsc w srode.
za to położna super! lepszy wywiad ze mna przeprowadziłą niż lekarz;)ogolnie wizyta na plus. lekarz nie miał focha,ze chodze tez prywatnie;)
Anastazjaa, moze rzeczywiscie skontroluj to z kims jeszcze tak jak Kroko radzi na belly czytalam o przypadku, gdzie lekarz sie pomylil
aha, moje maleństwo urosło- tydzień temu 1,44cm teraz 2,22;) ciekawe czy rzeczywiscie czy to tylko efekt różnego usg;)
wogole pierwszy raz bylam u lekarza, gdzie byla przebieralnia i trzeba bylo wejsc bez majtek. mialam sukienke i sie troche krepowalam jak mi robil to usg przez brzuch;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 14:15
-
Ana jest mi niezmiernie przykro.. nic co napiszę nie ukoi Twojego bólu. mocno przytulam..
ja powoli się pakuję.. zbieramy się do domu, jutro do pracy:(
Blondikto dziwne, w moich gabinetach zawsze jest oddzielny pokoj/lazienka, foliowe spódniczki i foliowe buciki..
gratuluję wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 14:21
-
własnie dzwoniłam do Novum...
Wizyta umówiona u Wolskiego 25.08.2014 goodzina 19:00Blondik, Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Lara nie mierz tempki i się na darmo nie denerwuj.
Kiedy wyniki bety?siedze jak na szpilkach...
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Dawno mnie nie było bo ehhh urwanie głowy mam dekarzy i budowlańców na budowie i ciągle im czegoś zabraknie a to jechać kupić, zamówić masakra...ale wiadać postępy to plus :0
Anastazja kochana tak mi strasznie przykro...tulam
Nie wiem co powiedzieć