My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:tak studiuję Twój wykres i czytam notatki i zastanawiam się, czy Ty sobie tym inofolikiem nie namieszałaś i może owulka była dopiero w 23 dc? stąd negatywne testy bo jeszcze na nie za wcześnie
Na szczęście serducho jest w tym mega spadku tempki, więc poczekamy i zobaczymy
To dzisiaj byłby 13dpo, więc beta powinna już wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 11:33
Tamka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
dzień dobry kochane
witam wszystkie
Anuska boziu na betę tyle czekać, to na bank jakaś zlosliwosc:)
lara trzymam kciuki
smarta przykro mi, robiłaś test?
i co ja miałam.. hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 11:34
Anuśka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Cześć Laseczki.
Ja dziś też byłam w labie, moją prolaktynkę zbadać. Przede mną były dwie matki z dziećmi. Pierwszą ok. 2 letnią dziewczynkę to chyba z 30 minut tam męczyli. Oba biedna w niebogłosy się darła a oni ją ciągle kłuli, chybaa wszystką krew jej spuścili. Już przy wejściu słyszałam jak mówili że dużo próbek będą musieli pobrać. Druga dziewczynka była mniejsza i tylko raz kłuli więc zajeło to może ze 2 minutki ale też płakała. Normalnie serce mi pęka jak słyszę płaczące dziecko. Teraz tak myślę że wynik mi może wyjść zły, bo się zestresowałam tymi płaczącymi dziećmi.
Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Anuśka wrote:Smarta a testa nie robisz? Ja oblałam już dwa
I mam dwa minusy - to tak jakby plus
Dzisiaj wyjechałam do pracy i wylądowałam w labie. Dałam się pokłuć i jutro po 16tej będą wyniki. Wreszcie będę wiedziała co się dzieje bo wkur@#$ mnie ta niepewność już
Tamka współczuję. Weź sobie L4 na całą ciążę i leż i odpoczywaj...
Robiłam, robiłam. Negatywy wszystkie, także złudzeń nie mam. Nie miałam czasu jeszcze zaktualizować wykresu, choć te temperatury i objawy przy zmianie klimatu i tak sobie w buty wsadzić mogę.
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Robiłam, robiłam. Negatywy wszystkie, także złudzeń nie mam. Nie miałam czasu jeszcze zaktualizować wykresu, choć te temperatury i objawy przy zmianie klimatu i tak sobie w buty wsadzić mogę.
Wrrrr.... Tyle dzisiaj było ciężarnych w labie, że masakra... Nie pogłaskalam ani jednej. Już nie będę sie wydurniać bo to i tak gówno daje
-
Zlotowlosa wrote:Witam dziewczyny!
Mam szybkie pytanko. Czy jesli owulacja sie przesunie i jest kilka dni pozniej niz zazwyczaj to nastepna miesiaczka tez bedzie spozniona czy niekonieczie?Bo chyba ciężko to wytłumaczyć
-
Anuśka wrote:Kurczę no to chyba będziemy musiały próbować razem jeszcze raz
Wrrrr.... Tyle dzisiaj było ciężarnych w labie, że masakra... Nie pogłaskalam ani jednej. Już nie będę sie wydurniać bo to i tak gówno daje
Ja trochę jestem zła na siebie że tej luteiny nie wzięłam. Jakoś tak liczyłam na te dwie kreski, zresztą muliło mnie i piwo mi nie smakowało i zmęczenie i swędzące cycki i generalnie wszystkie inne objawy też sobie wkręciłam. Zresztą okresowo mnie ciągnie już kilka dni a @ nie ma, ale to już 37dc czyli około 20 dpo i nie wiem czy się z tymi testami wydurniać dalej, skoro @ mam nieregularnie i jej brak o niczym nie świadczy.Yasmin lubi tę wiadomość
Tamka wrote:Smarta, to ja durna jestem, myślałam, że masz zaktualizowany wykres
przepraszam, zaćmienie...
Złotowłosa, faza lutealna - ta po owulce jest stała, więc przesunięcie owulacji, automatycznie przesuwa okres
Spokojnie. Gdybyśmy nie wyskoczyli od razu po powrocie na działkę to bym miała zaktualizowany. Ale tak mi już do psa tęskno było że musiałam pojechać ją zobaczyć. Jeszcze miesiąc i będzie normalnie w domu. Ale najchętniej już bym ją wzięła z powrotem
smarta wrote:Ja trochę jestem zła na siebie że tej luteiny nie wzięłam. Jakoś tak liczyłam na te dwie kreski, zresztą muliło mnie i piwo mi nie smakowało i zmęczenie i swędzące cycki i generalnie wszystkie inne objawy też sobie wkręciłam. Zresztą okresowo mnie ciągnie już kilka dni a @ nie ma, ale to już 37dc czyli około 20 dpo i nie wiem czy się z tymi testami wydurniać dalej, skoro @ mam nieregularnie i jej brak o niczym nie świadczy.
-
Anuśka wrote:U mnie niestety brak okresu może świadczyć o tym że nie było owulki i tyle, dlatego poszłam na betę, żeby mieć już pewność i ewentualnie wziąć coś na wywołanie.
No u mnie dokładnie to samo. Ale u Ciebie to przynajmniej tempka wyżej, a u mnie cały czas mniej więcej 36,5
******************************GANG18+*****************************