My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:wolę się nie nakręcać.... bo później rozczarowanie na maksa będzie, ale nadzieja świdruje w głowie niesamowite przekazy, że to już, że to teraz.... eh....
dokłądnie mam tak samo
Anuśka heheh mówisz znieczulica oj tak piłam winko a wczoraj nawet łyknełam piwka hehehehe -
Ja wam dam znieczulice
to poczujecie mojego kopa
Anuska jakies trefn masz te testy
Cymcia a moze jednak..przeciez przez cala ciaze nie bola
biedronka widac spodobaly sie mezowi blizniaki
LaRa trzymam kciuki
wiecie co ostatni zrobilismy grilla.. no ibyli na nim siostra michala z narzeczonym ( moim najlepszym przyjacielem jakiego mialam - pomine fak ze czulam do nego miete jak jeszcze nie znalam Miskanoo ale pozostalo w rodzinie
)
i rodzenstwo poszlo do grilla pogadac a my jak za starych dobrych czasow gadamy..i oczywiscie co ..ja to chyba przyciagam faecetow ktrozy wymagaja prowadzenia za aczke
zapytal sie mnie cyz mamy duze problemy z zajsciem..powiedzialam ze no sa.. ale neibede sie rozwodzic nad tym bo nie chce poruszac ewnych kwestii a ten do mnie ze tyle co sie zorientowal ze problem jest po Miska strone ..powiedzialam ze i po jego i po mojej.. ze musimy doprowadzic hormony u niego i u mne
a ten do mnei jakie trzeba badania porobic..no to mupowiedzialam a on ze juz robil usg jader i wyszly mu jakis czas temu duze zylaki.. no to mu mowie chlopie idz na badane nasienia ..bo mozesz mec spoy problem jak nie edziesz tegopilnowal a on ze no coty czytalem ze z zylakami maja po 3 dzieci . no to muopowiedzialam kilka historii i dodalam ze lepiej wczesniej zaczac sie leczyc zeby byly wieksze.
-
Ania_84 wrote:Ja wam dam znieczulice
to poczujecie mojego kopa
Anuska jakies trefn masz te testy
Cymcia a moze jednak..przeciez przez cala ciaze nie bola
biedronka widac spodobaly sie mezowi blizniaki
LaRa trzymam kciuki
wiecie co ostatni zrobilismy grilla.. no ibyli na nim siostra michala z narzeczonym ( moim najlepszym przyjacielem jakiego mialam - pomine fak ze czulam do nego miete jak jeszcze nie znalam Miskanoo ale pozostalo w rodzinie
)
i rodzenstwo poszlo do grilla pogadac a my jak za starych dobrych czasow gadamy..i oczywiscie co ..ja to chyba przyciagam faecetow ktrozy wymagaja prowadzenia za aczke
zapytal sie mnie cyz mamy duze problemy z zajsciem..powiedzialam ze no sa.. ale neibede sie rozwodzic nad tym bo nie chce poruszac ewnych kwestii a ten do mnie ze tyle co sie zorientowal ze problem jest po Miska strone ..powiedzialam ze i po jego i po mojej.. ze musimy doprowadzic hormony u niego i u mne
a ten do mnei jakie trzeba badania porobic..no to mupowiedzialam a on ze juz robil usg jader i wyszly mu jakis czas temu duze zylaki.. no to mu mowie chlopie idz na badane nasienia ..bo mozesz mec spoy problem jak nie edziesz tegopilnowal a on ze no coty czytalem ze z zylakami maja po 3 dzieci . no to muopowiedzialam kilka historii i dodalam ze lepiej wczesniej zaczac sie leczyc zeby byly wieksze.
toś chłopine nastraszyła
Ania wiesz co ja coraz bardziej sie kusze temu co piszesz i dni pasują i nawet sikanie by pasowało bo zwykle w pracy sikałam o 11 potem przed wyjściem a dzis juz latam jak najęta hehehe ale co tam po co sie nakrecac :p jak zołza @ i tak przylezieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
wiesz jesli chodzi o problemmmeski to jestem zdania ze lepiej wczesneij wykryc i zaczac leczenie..bo ne stety ale u facetow nietrwa to miesiac dwa..
pozatym onma inne problemy zdrowotne i powienen sie badac co po roku/ rok.. a on to olewa.. znam go juz troche i wiem zejak sie nim nie potrzasnie to nic nie zrobi..
aze tylko ja chba mam odwage mu przywalic przez lebek (oczywiscie slownie ) to trzeba go do pionu doprowadzic
biedroneczka spoko luzz... ne nakrecamy siena spokojnie jak cos za okolo tydzien bedziesz wiedziala co i jak
-
kasiarzyna wrote:Nie wiem w co ręce włożyć w pracy po tych 3 tygodniach...
Miłego dnia dnia dziewczyny -
kasiarzyna wrote:Nie wiem w co ręce włożyć w pracy po tych 3 tygodniach...
Miłego dnia dnia dziewczyny
nio ja po weekendzie tez mam troszke ale czuje ze jak szef pojedzie to zalicze drzemke heheheAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiesz jesli chodzi o problemmmeski to jestem zdania ze lepiej wczesneij wykryc i zaczac leczenie..bo ne stety ale u facetow nietrwa to miesiac dwa..
pozatym onma inne problemy zdrowotne i powienen sie badac co po roku/ rok.. a on to olewa.. znam go juz troche i wiem zejak sie nim nie potrzasnie to nic nie zrobi..
aze tylko ja chba mam odwage mu przywalic przez lebek (oczywiscie slownie ) to trzeba go do pionu doprowadzic
biedroneczka spoko luzz... ne nakrecamy siena spokojnie jak cos za okolo tydzien bedziesz wiedziala co i jak
tak postanowiłam jak 27 @ nie bedzie ( a nie będzie) to pojade po pracy na bete bo moge do 16 byc w lab i na 28 bede miec wynikAnia_84, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:tak postanowiłam jak 27 @ nie bedzie ( a nie będzie) to pojade po pracy na bete bo moge do 16 byc w lab i na 28 bede miec wynik
ta oto magiczna różdżka czaruje
kasiarzyna, Yasmin lubią tę wiadomość