My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:hej Katja co tam słychac??
a dobrze już się robi powoli
na szczęście nie mam krwawień przez mięśniaki co nie zdarzyło się jeszcze więc mam dobre przeczucia
wszystko się układa
a jak u Ciebie?
Ania_84, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki po długiej przerwie
Ja już po 3tygodniowym urlopie,zleciało...
Widzę,że już chyba wszystkie zaciążyły.Anuśka trzymam kciuki, niech chociaż Tobie się uda.
Miałam pracowity weekend,teraz tylko czekac na efekty...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Katjaa helool
super ze powoli si ukladaoby juz nie bylo krwawien
Kasiarzyna co tam u Ciebie
dziewczynki owu srowu sie ni przejmujce choc u Ciebie biedrneczko mozliwe ze byla 20 tylko z tego wzgl ze masz do tego momentu sluz plodny
Zgredka a noz widelec byla owu
OLga lepeij idz bo nie wiem moze ja jestem spaczona juz na przykladzie mojego taty ..ale wiem ze utkniety kamien w przewodzie zolciowym ne jest czyms zrowym ;/ pozatym jak masz kamien to lepiej to laparoksopowo usunac..niz pozniej w ciazy sie meczyc a n daj bog wyladowac w szpitalu z ostrym atakiem ;/
i jesli to kamien to moze ciz dosc czesto taki bol doskwierac ;/
u mne bylo ciut lagodniej.. bo az tak sie nie zwijalam z bolu i jedna nospa plus espumisan zdzailal cudaKatjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Hej Biedroneczko!
a dobrze już się robi powoli
na szczęście nie mam krwawień przez mięśniaki co nie zdarzyło się jeszcze więc mam dobre przeczucia
wszystko się układa
a jak u Ciebie?
ja jakoś dziwnie ale do przodu już jakos sie nie nakrecam bo szkoda nerwów tym bardziej że przesuwa sie owu co troche w programie temp mi dziś psadła tzn pasowała jakbym miała 17dc to dziś 6 dzien a teraz to juz nic nie wiemKatjaa lubi tę wiadomość
-
Ania w zasadzie po staremu, ciązy jak nie było tak nie ma nadal, a niby wszytstko ok
Teraz sie dowiedzialam,ze kuzynka w ciazy i tak dookoła "wszyscy tyko nie ja", dołujące to.
Przestałam mierzyc tempkę, a ze mialam ostatni test owu to go wykorzystalam
Przestaje na ile to mozliwe mierzyc, patrzec,obserwowac bo skutku pozytywnego i tak nie ma.
Jak do grudnia nic nadal nie bedzie, to wybiore sie na to HSG. Moze mam jakas bakterie, chlamydie czy co, ze do niczego nei dochodzi?Ale objawow zadnych nie mam, czuję się "tam" doskonale.
Eh...
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:ja jakoś dziwnie ale do przodu już jakos sie nie nakrecam bo szkoda nerwów tym bardziej że przesuwa sie owu co troche w programie temp mi dziś psadła tzn pasowała jakbym miała 17dc to dziś 6 dzien a teraz to juz nic nie wiem
tylko tempka poszła ostro w górę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 07:52
-
kochana jesli chcesz sie dowiedziec czy nie masz chlamydii to idz na posiew z kanalu szyjki
i bedziesz wiedziec na cyzm stoisz
bo na HSG to tylko udroznia jesli cos jest niedrozne
Biedroneczko..ja ci mówie ty czulas w 17 to z 17/18 owuleczka a pozneij wsio sie utrzymalo bo z 18/19 drugai stad jesczze troche tego wodnisteg 20
-
ja mialam olac bo u nas i tak nic ne wyjdzie..ale merze bo przynajemnij wiekmkiedy powinnam dostac @ .a w pazdzierniku wesele mamy i akra wypada mi mniej wiecej @ ;/wiec musze oblookac
choc tera o tak meirze nei mierze
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Ania hehe ty wiesz jak mi humor poprawic hehehehe
no wiesz ma sie ten dar
hihi
-
Ania_84 wrote:heheh
no wiesz ma sie ten dar
hihi
wczoraj popołudni miezryłąm trzema termomwtrami hehehehe i była ładna wysoka wiec zobaczymy co bedzie jutro rano
małż sie śmiał wczoraj bo sobie po leze i leze a on a ty co tak idz sie umyc a za chwile aaaa ta zapomniałem że jeszcze dobijasz na bliżniakiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny