My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
moje kocie nby dachoweic ale panisko pelna geba
tak to jest jak od wieku 4 tyg siedzi w domku na pierzynkach
alma lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:TO zrobie herbate z sokiem malinowym i miodem
ALe lipowego chyba nie mam.
Ania moje to samo, kocur to normalnie lord, włazi w łóżko i dosłownie śpi w pieleszach. Mało tego, jak go chcę trochę przesunąć, bo się rozłoży w poprzek kanapy to nawet nie drgnie, bo wszystko przecież jegoNieukowa lubi tę wiadomość
-
Dybry wieczór.... miałam z Wami popisać ale upadłam twarzą w poduszkę
Teraz wstałam i chyba wskoczę w piżamkę i pójdę spać dalej
Nieukowa, super koteł
Moja koleżanka też się mocno napaliła na takiego
Czeka już, aż podrosną i też takiego szarego odbiera
Nie pamiętam co miałam jeszcze pisać
Sorki laseczki ale chyba odpadnę
-
Moja łajzunia jak tylko chlodniej sie robi ( ps dzis w nocy) staneła przy mojej glowie i na bezczela zaczela mnie myziac wasami jak ja oalam to zaczela lizac mi nos
wiec podnioslam jedna powieke parze a ta leb pod kocyk wsadza not o mowe ok wlaz taka jest cwana ze jak jej podniose to nie wejdzie dalej nz moje reka ktora podnosi wiec co pańcia musi podniesc jej noga kocyk dogory zeby ona mogla bez problemu wejjsc
i tam polozyc swojego szanownego zadka
alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWzielam goraca kaliel, dwie nospy forte, termofor goracy i nic.... laze prawie po scianach. Brzuch mam jak skala prawie....
Jak mi przez godzine nie przejdsie to chyba pojade na nocna opieke.....
Nie wiem co to za bol i skurcz. Na pewno nie na okres
-
Czarnula87 wrote:Wzielam goraca kaliel, dwie nospy forte, termofor goracy i nic.... laze prawie po scianach. Brzuch mam jak skala prawie....
Jak mi przez godzine nie przejdsie to chyba pojade na nocna opieke.....
Nie wiem co to za bol i skurcz. Na pewno nie na okresw ubikacji byłaś??? a ten ból to bardziej po lewej? po prawej? wyrostek masz jeszcze? gorączka?
-
Cześć moje drogie, wróciłam, próbuje nadrobić, test oczywiście negatywny, choć @ nie ma. Ale specjalnie mnie to nie zaskakuje bo nie wzięłam luteiny i od jutro biorę żeby wywołać. Jutro w pracy mam nadzieję że jutro w pracy będę miała chwilkę co by was podczytać
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************