My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:YYy noo jakby to powiedziec ja jestem dosc szybka i latwa w obsludze
bo zawsze mi sie chce .... jak to moj maz powiedzial wystarczy pomziac a ja juz naberam ochoty
gprzej jest kilka dni prze @ wtedy jestem senna i nawet jelsi by mizial to ni cholery sen wygrywa
u nas to rczej mezu ma obnizone libido ..no ale wrescie po jakims czasie sie okazal ze to nie jego wina czy nie chec a niedobor test ogolnie nne przypadlosci .. ale dzielnie sie spisuje
skoro zadkobywam zla tzn ze daje rade bo kobieta zaspokojona to kobieta łagodnaMożesz trochę tych libidowych fluidów przesłać do mnie, wcale bym się nie obraziła
i mniej nerwowa bym była pewnie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Dzieci spokojnie mozna miec do 40 roku zycia wiec 30 lat to wcale nie tak pozno!Zdazymy i piatke zrobic jak dobrze sie postaramy
Ania_84 - niedobor czego u faceta daje efekt obnizonego libido?
Dzisiaj powinnam dostac okres (lub jutro). Temp. caly czas ponad 37.5, brzuch caly czas pobolewa i krzych mnie tez dzisiaj pobolewa.. hmmco to z tego bedzie..alma, Asha, Blondik lubią tę wiadomość
-
alma wrote:Hi hi, w pełni się zgadzam
Możesz trochę tych libidowych fluidów przesłać do mnie, wcale bym się nie obraziła
i mniej nerwowa bym była pewnie
alma, choco, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=Zlotowlosa
Ania_84 - niedobor czego u faceta daje efekt obnizonego libido?
[/QUOTE]
po pierwsze testosteronu ..
po drugie stres zwiazany ze staraniami.. to skuteczna antykoncepcja dl mezczyzn
po trzecie probelmy ze wzwodem.. a tym samym z krazeniem..
u nas doszła jeszcze kwestia psychiczna meza po tym jak dowiedzial sie ze nie ma plemnikow.. oraz wszytsko co sie dowiedzielismy o wadzie genetycznej dodatkowego chromosolm.. ogolnei przez zaburenia hormonalne u meza jgo libido spadlo. ..
-
ale zaraz jak Twojego nie ma przez 2 miechy .. o matko to ja muszae wysylac codziennie ci fluidki zeby sie kumulowaly
alma lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ale zaraz jak Twojego nie ma przez 2 miechy .. o matko to ja muszae wysylac codziennie ci fluidki zeby sie kumulowaly
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OLga matko wez sie dziewczyno poloz i polez moze przjedzie ;/
nooo ten moj futrzak to taka podrobka czarnegow nocy czaarna w dzien taki ciemny braz czekolada
alma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam takie trochę nietypowe pytanie- czy któraś z Was miała ból owulacyjny w trakcie jednego cyklu z jednego i drugiego jajnika? Ja miałam w 12dc łagodniejszy ból lewego jajnika a w 14 dniu silniejszy ból prawego... I nie wiem, z którego była owulka. Czy to możliwe, ze z dwóch? Ogólnie mój prawy jajnik jes sprawniejszy niż lewy i częściej mnie boli, nieraz kilka cykli pod rząd. Ale jeszcze nie miałam tak, zeby bolał mnie jeden i drugi w tym samym cyklu...
-
To ja się pochwalę moim kotołakiem
http://zapodaj.net/0ad7a55ed773b.jpg.html
Mam rasowca, mainecoona. Prawie 9 kilo zwierza i jest mega kochany ;}
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:13
alma lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Alma podwojna owulka jst mozliwe w ciagu 24h załózmy jendo jajo peka z 12/13 dc a drugie z 13/14
Ania, Ty mnie nie podpuszczaj, bo gdybym miała bliźnięta to bym chyba była najszczęsliwszą kobietą pod słońcem i wtedy ja będę Ci wysyłać podwójnowulacyjne fluidyA poważnie, to bardzo bym chciała, żeby tak było, tylko czytałam gdzieś, że zdarza się to niezmiernie rzadko...Na początku myślałam, że mam owulkę z lewego jajnika, dopóki nie zaczął boleć mnie prawy...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa piekny
ps moja wazy cale 3,5 kg
Alma skopiuj sobie tylko z jpg bez
http://zapodaj.net/0ad7a55ed773b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:27