My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Hi hi... Alma jesteś mistrzem ciętej riposty
Fajny masz nick.. Czemu akurat Alma?
Uznaję je za moje imię duchoweAlma to po łacinie Matka - a nią zamierzam zostać, po hiszpańsku Dusza - sądzę, że ją posiadam
, no i po węgiersku Jabłko- które kocham, zwłaszcza, szarlotkę
-
alma wrote:Uznaję je za moje imię duchowe
Alma to po łacinie Matka - a nią zamierzam zostać, po hiszpańsku Dusza - sądzę, że ją posiadam
, no i po węgiersku Jabłko- które kocham, zwłaszcza, szarlotkę
super opis imieniato trzymam kciuki
alma lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Zgredka wyczytałam właśnie, że sikasz jutro... Ale jak tak patrzę na Twój wykres to chyba jednak nie sikasz... Bo za wcześnie... Czy może jednak sikasz? Ja sikam jutro znowu
-
co do tempki to luz ja mialam pred chwila 37,5
a mam 8 dc
ale to pewnie wna przeziebienia ;/
pokico pachne amolem bo watke do ucha wciasnelam z amokiem wysmarowalam szyje i owinelam recznkiemwygladam jak mops
ale pozniej zrzuce to cale ustrojstwo i wyskocze z listkem figowym przed mezem
moze mnei neiprzewieje..
swoja droga wiecie co zimno u nas ;/ -
Ania_84 wrote:co do tempki to luz ja mialam pred chwila 37,5
a mam 8 dc
ale to pewnie wna przeziebienia ;/
pokico pachne amolem bo watke do ucha wciasnelam z amokiem wysmarowalam szyje i owinelam recznkiemwygladam jak mops
ale pozniej zrzuce to cale ustrojstwo i wyskocze z listkem figowym przed mezem
moze mnei neiprzewieje..
swoja droga wiecie co zimno u nas ;/
U mnie też zimnoNormalnie czuć w powietrzu zbliżającą się wielkimi krokami jesień. Z tym amolem to ciekawe, dawno go nie widziałam, choć babcia głowę dawała uciąć, że jest skutecznyc:)hi hi, pamiętam jego intensywnie ziołowy, obezwładniający zapach... :)Ciekawe masz perfumy na wieczór Ania
Grunt, żeby przeszło!
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
j to se nim sztacham obydwoje go uwielbiamy
mnie od malego nim leczono i nie powiem bo zawsze na przeziebienia najlpej na mnie dzialal
a na wieczor perfumy mam przygotowanetzn prysznic we dwoje
a pozniej łoze
i moje cisnienie an szeksz bo mam od wczoraj parce jakes
dobra znowu wyjdzie zem zboczona -
Ania_84 wrote:j to se nim sztacham obydwoje go uwielbiamy
mnie od malego nim leczono i nie powiem bo zawsze na przeziebienia najlpej na mnie dzialal
a na wieczor perfumy mam przygotowanetzn prysznic we dwoje
a pozniej łoze
i moje cisnienie an szeksz bo mam od wczoraj parce jakes
dobra znowu wyjdzie zem zboczonaTo może i ja się posztacham i chęci mi wrócą
A u Ciebie jak taki skuteczny to i od razu fasolka będzie
Trzymam kciuki
-
YYy noo jakby to powiedziec ja jestem dosc szybka i latwa w obsludze
bo zawsze mi sie chce .... jak to moj maz powiedzial wystarczy pomziac a ja juz naberam ochoty
gprzej jest kilka dni prze @ wtedy jestem senna i nawet jelsi by mizial to ni cholery sen wygrywa
u nas to rczej mezu ma obnizone libido ..no ale wrescie po jakims czasie sie okazal ze to nie jego wina czy nie chec a niedobor test ogolnie nne przypadlosci .. ale dzielnie sie spisuje
skoro zadkobywam zla tzn ze daje rade bo kobieta zaspokojona to kobieta łagodnaalma lubi tę wiadomość