My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a mialas kiedys kamienie w woreczku ?? bo moze jakis jeden sobie wywedowal i ci zatkal przwody zolciowe to jest okropny bol promieniujacy az na plecy wlasnie
-
nick nieaktualny
-
jak ci nieprzejdze to jedz na IP niech zrobia ci usg brzucha ..
ja mialm podobny atak bo sie napilam herbatek oczyszczajacych ..pobudzilam prace watrob i trzustki i mialam taki mini atak woreczka. nie spalam cala noc bol az poty mnie oblewalay nawet nie moglam znalezc dogonej pozycji na plecach zle na boku jeszcze gorze promieniowalo od tak jakby zoladka az do plecow caly bk proawy ..masakra.la to bylo tylko podraznienie woreczka .. teraz sie dwiedzialm ze wlasnie w woreczku mam jeden kamyk i o on mi tak aje popalc co jakis czas nawet lekarka powiedziala zebym go usunela przed ciaza bo poznije bedzie klopot ;/ -
ja to wtedymysllam ze kurde jakis zawal mam
tak mnie cala klata naparzala .. czulam wszystkie zebra ;/nawet nie moga skoncetrowac sie w ktorym miejscu boli najbardziej bolalo przy ucisku pod prawym zebrem ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale teraz odkąd wiem ze mam kamien lekarz powiedział mi ze nie moge bagatelizować takich objawow bo zablokowany kanał żółciowych nic dobrego nie wrozy moj tata nabawil sue stanu zapalnego trzustki i chodzil pol roku z drenem i workiem przy brzuchu
Dlatego jeslu bol sie nasila to jedz gdzieś gdzie maja usg -
nick nieaktualnyGoracy termofor, mocne leki rozkurczowe. I zaczyna powolutku przechodzic. Od pol godziny jestem w pozycjina kleczkach z brzuchem na lozku opartym o termofor....
Aniu podejrzewam ze naprawde to to co pjsalas. Chyba bede musiala do lekarza sie wybrac po jakies skierowanie na usg -
nick nieaktualny