My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:i ja jednm okiem, bo drugim przysypiam.. dom osprzątany, ciasto na pizze rosnie, mąż szykuje resztę składników, młody śpi..ale dziś porąbany dzień - mąż i syn ogólnie poddenerwowani i.. najlepiej byłoby się eksmitować z domu, jeden gorszy od drugiego, Tymek rzucił zupą i to oczywiście na dopiero co umytą podłogę.. dostał karę i poszedł spać bez jedzenia..
po południu przyjeżdżają znajomi z 4-latką, wiec bedzie się działo..buziakia jeszcze pewnie nic nie wyszło teraz i juz całkiem sie załamie
-
Zgredko jasne. Ale nie za każdym razem, żeby się Łatek nie wycwanił
. Pies jest zadowolony, bo pan sie nim interesuje.. podejrzewam, ze dyby był kotem to by myślał, że własnie tresuje sobie pana
Ehhh... białe lilie********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
zgredka wrote:No i prawie aportowac, bo czasem nie chce kija oddac
Ale się uśmiałam. Łatka niestety nie interesuje nic co leci więc aportu się nie doprosisz
Doszło do tego, że własnie oglądam katalog ikei online, bo do skrzynki się nie doczekałam********Gang 18+********
justta wrote:Momo co do kotów to mój umie zrobić siad i podać łapkę
oczywiście za przysmaczek
. A mi się przypmina taki humorystyczny zasłyszany gdzieś tekst:
Myślenie psa: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc musi być Bogiem"
Myślenie kota: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc muszę być Bogiem"
justta, Ania_84 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
hej dziewczyny
wczoraj mialam wcieczor panienski
Zrobily mi go tutaj kolezanki:). Bylam bardzo milo zaskoczona. Bylysmy w operze na balecie (jeszcze nie bylam w operze tutaj wiec super neispowdzianka) a potem zjesc i sie napic w knajpie. Ja przy soczku i nikt si eni epytal czemu nie pije alkoolu na swoim panienskim. Mysle, ze cos podejzewaja. Na tanscach nei bylysmy, ja nei mialam wielkiej ochoty bo bez alko to mi sie po klubach lazic nei chce i mialam okropnie nei wygodne buty, bardzo mnie stopy bolaly. Bylo bardzo milo. niczego nie oczekiwalam wiec tym bardziej fajna niespodzianka
. W Polsce siostrze powiedzialam, ze odpuszczamy bo bez sensu taki wiczor gdzie ja si eniczeog nawet nei napije. Odbijemy innym razem
justta lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:spoko dzis juz luz temp nie mam czuje sie ok
tylko nadzieja jakoś odeszła
choc jajniki kłują brzuch pobolewa i mnie zalewa
Biedruś nie bój żaby i nie trać nadzieiChoć nie powiem, sama też mam wrażenie, że zanim zdążę zatestować @ już się rozręci. A o to masz za monitoring na 23 wpisany?
Prostka - rewelacja, musisz tam mieć super koleżanki, ze tak to wszytsko zorganizowały. I do tego taktowne. To teraz pewnie niewyspana jesteś
Matko, jakie w tym katalogu ikei cudne łóżeczko dziecięce znalazłam... zakochałam się********Gang 18+********
PsotkaKotka wrote:hej dziewczyny
wczoraj mialam wcieczor panienski
Zrobily mi go tutaj kolezanki:). Bylam bardzo milo zaskoczona. Bylysmy w operze na balecie (jeszcze nie bylam w operze tutaj wiec super neispowdzianka) a potem zjesc i sie napic w knajpie. Ja przy soczku i nikt si eni epytal czemu nie pije alkoolu na swoim panienskim. Mysle, ze cos podejzewaja. Na tanscach nei bylysmy, ja nei mialam wielkiej ochoty bo bez alko to mi sie po klubach lazic nei chce i mialam okropnie nei wygodne buty, bardzo mnie stopy bolaly. Bylo bardzo milo. niczego nie oczekiwalam wiec tym bardziej fajna niespodzianka
. W Polsce siostrze powiedzialam, ze odpuszczamy bo bez sensu taki wiczor gdzie ja si eniczeog nawet nei napije. Odbijemy innym razem
A powiedz mi bo Ty brałaś Donga, ile go brałaś? I jak? -
momo1009 wrote:Biedruś nie bój żaby i nie trać nadziei
Choć nie powiem, sama też mam wrażenie, że zanim zdążę zatestować @ już się rozręci. A o to masz za monitoring na 23 wpisany?
Prostka - rewelacja, musisz tam mieć super koleżanki, ze tak to wszytsko zorganizowały. I do tego taktowne. To teraz pewnie niewyspana jesteś
Matko, jakie w tym katalogu ikei cudne łóżeczko dziecięce znalazłam... zakochałam siękazał przyjść 23 lub 25 wrzesnia z czego 27 mam nie dostać
@
-
Anuśka wrote:Psotka to fajnie Ci niespodziankę zrobiły koleżanki
A powiedz mi bo Ty brałaś Donga, ile go brałaś? I jak?
Anuska, ja donga nie bralam. Pilam jakies inne ziolka chinskie. Chyba jest o tym w moim pamietniku.Anuśka lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Gratulacje, bo z kotkami to chyba trudniej
. A mi się przypmina taki humorystyczny zasłyszany gdzieś tekst:
Myślenie psa: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc musi być Bogiem"
Myślenie kota: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc muszę być Bogiem"
no cos ala to ale wiecie ze to ze koty pozwalaja sie glaskac to ze liza nam reke lub stopy . to wyraz ich uwielbienia
zaufania i szacunku
a my niedawno dottrlismy do kielc
jutro cal dzien w pracy szkola wzywa