X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham że żyje :)
    posprzatałam obiad ugotowałam zaraz sie biore za pieczenie chleba ze słonecznikiem :)

momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 20 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    i ja jednm okiem, bo drugim przysypiam.. dom osprzątany, ciasto na pizze rosnie, mąż szykuje resztę składników, młody śpi..ale dziś porąbany dzień - mąż i syn ogólnie poddenerwowani i.. najlepiej byłoby się eksmitować z domu, jeden gorszy od drugiego, Tymek rzucił zupą i to oczywiście na dopiero co umytą podłogę.. dostał karę i poszedł spać bez jedzenia..

po południu przyjeżdżają znajomi z 4-latką, wiec bedzie się działo..buziaki
    u mnie tez maż cos nerwowy zaczał coś bredzić ze moze jadnek poczekamy z baby aaa wkurzyłam sie i nie odzywam se do niego :( a jeszcze pewnie nic nie wyszło teraz i juz całkiem sie załamie :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko jasne. Ale nie za każdym razem, żeby się Łatek nie wycwanił ;). Pies jest zadowolony, bo pan sie nim interesuje.. podejrzewam, ze dyby był kotem to by myślał, że własnie tresuje sobie pana :D

Ehhh... białe lilie :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...

Wysłany: 20 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Zdrowiej Kochana bo takiej tempki jak Ty masz na wykresie to chyba nikt jeszcze nie odnotował :)
    własnie ją usunęłam bo mnie wkurzała :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No i prawie aportowac, bo czasem nie chce kija oddac

Ale się uśmiałam :). Łatka niestety nie interesuje nic co leci więc aportu się nie doprosisz

Doszło do tego, że własnie oglądam katalog ikei online, bo do skrzynki się nie doczekałam :|

********Gang 18+********
  • justta Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo co do kotów to mój umie zrobić siad i podać łapkę ;-) oczywiście za przysmaczek

momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 20 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo trzymam kciuki za testowanie :)

momo1009 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Momo co do kotów to mój umie zrobić siad i podać łapkę ;-) oczywiście za przysmaczek
    Gratulacje, bo z kotkami to chyba trudniej :). A mi się przypmina taki humorystyczny zasłyszany gdzieś tekst:

Myślenie psa: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc musi być Bogiem"
    Myślenie kota: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc muszę być Bogiem"

:)

justta, Ania_84 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Momo trzymam kciuki za testowanie :)
    Dzięki Biedro :). A Ty się kuruj Kochana :)

********Gang 18+********
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

wczoraj mialam wcieczor panienski :D
    Zrobily mi go tutaj kolezanki:). Bylam bardzo milo zaskoczona. Bylysmy w operze na balecie (jeszcze nie bylam w operze tutaj wiec super neispowdzianka) a potem zjesc i sie napic w knajpie. Ja przy soczku i nikt si eni epytal czemu nie pije alkoolu na swoim panienskim. Mysle, ze cos podejzewaja ;). Na tanscach nei bylysmy, ja nei mialam wielkiej ochoty bo bez alko to mi sie po klubach lazic nei chce i mialam okropnie nei wygodne buty, bardzo mnie stopy bolaly. Bylo bardzo milo. niczego nie oczekiwalam wiec tym bardziej fajna niespodzianka :). W Polsce siostrze powiedzialam, ze odpuszczamy bo bez sensu taki wiczor gdzie ja si eniczeog nawet nei napije. Odbijemy innym razem ;)

justta lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 20 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Dzięki Biedro :). A Ty się kuruj Kochana :)
    spoko dzis juz luz temp nie mam czuje sie ok :) tylko nadzieja jakoś odeszła :( choc jajniki kłują brzuch pobolewa i mnie zalewa :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    spoko dzis juz luz temp nie mam czuje sie ok :) tylko nadzieja jakoś odeszła :( choc jajniki kłują brzuch pobolewa i mnie zalewa :)

Biedruś nie bój żaby i nie trać nadziei :) Choć nie powiem, sama też mam wrażenie, że zanim zdążę zatestować @ już się rozręci. A o to masz za monitoring na 23 wpisany?

Prostka - rewelacja, musisz tam mieć super koleżanki, ze tak to wszytsko zorganizowały :). I do tego taktowne. To teraz pewnie niewyspana jesteś ;)

Matko, jakie w tym katalogu ikei cudne łóżeczko dziecięce znalazłam... zakochałam się <3

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    hej dziewczyny

wczoraj mialam wcieczor panienski :D
    Zrobily mi go tutaj kolezanki:). Bylam bardzo milo zaskoczona. Bylysmy w operze na balecie (jeszcze nie bylam w operze tutaj wiec super neispowdzianka) a potem zjesc i sie napic w knajpie. Ja przy soczku i nikt si eni epytal czemu nie pije alkoolu na swoim panienskim. Mysle, ze cos podejzewaja ;). Na tanscach nei bylysmy, ja nei mialam wielkiej ochoty bo bez alko to mi sie po klubach lazic nei chce i mialam okropnie nei wygodne buty, bardzo mnie stopy bolaly. Bylo bardzo milo. niczego nie oczekiwalam wiec tym bardziej fajna niespodzianka :). W Polsce siostrze powiedzialam, ze odpuszczamy bo bez sensu taki wiczor gdzie ja si eniczeog nawet nei napije. Odbijemy innym razem ;)
    Psotka to fajnie Ci niespodziankę zrobiły koleżanki :)
    A powiedz mi bo Ty brałaś Donga, ile go brałaś? I jak?

Wysłany: 20 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Biedruś nie bój żaby i nie trać nadziei :) Choć nie powiem, sama też mam wrażenie, że zanim zdążę zatestować @ już się rozręci. A o to masz za monitoring na 23 wpisany?

Prostka - rewelacja, musisz tam mieć super koleżanki, ze tak to wszytsko zorganizowały :). I do tego taktowne. To teraz pewnie niewyspana jesteś ;)

Matko, jakie w tym katalogu ikei cudne łóżeczko dziecięce znalazłam... zakochałam się <3
    ide na kontrole do tego doktorka co mi robił usg w którym wykrył pęcherzyk dominujący :) kazał przyjść 23 lub 25 wrzesnia z czego 27 mam nie dostać :) @

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 20 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psota super że cie tak zzaskoczyły mykam podac drugie :) danko

justta lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, ze wszystko posprzątane, maz tworzy sernik, a ja zaleglam pod kołderka przed tv :)

justta lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Psotka to fajnie Ci niespodziankę zrobiły koleżanki :)
    A powiedz mi bo Ty brałaś Donga, ile go brałaś? I jak?

Anuska, ja donga nie bralam. Pilam jakies inne ziolka chinskie. Chyba jest o tym w moim pamietniku.

Anuśka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Anuska, ja donga nie bralam.

Ale bez donga-donga się nie obyło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 15:57

********Gang 18+********
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Gratulacje, bo z kotkami to chyba trudniej :). A mi się przypmina taki humorystyczny zasłyszany gdzieś tekst:

Myślenie psa: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc musi być Bogiem"
    Myślenie kota: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc muszę być Bogiem"

:)
    heheh :D no cos ala to ale wiecie ze to ze koty pozwalaja sie glaskac to ze liza nam reke lub stopy . to wyraz ich uwielbienia :) zaufania i szacunku :)
    a my niedawno dottrlismy do kielc :)

jutro cal dzien w pracy szkola wzywa :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła @ zaczynam nowy cykl :)

Ania_84, momo1009, Lena83, LaRa, Biedroneczka83, konwalianka, justta lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 2086 2087 2088 2089 2090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ