Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham że żyje :)
    posprzatałam obiad ugotowałam zaraz sie biore za pieczenie chleba ze słonecznikiem :)

momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 20 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    i ja jednm okiem, bo drugim przysypiam.. dom osprzątany, ciasto na pizze rosnie, mąż szykuje resztę składników, młody śpi..ale dziś porąbany dzień - mąż i syn ogólnie poddenerwowani i.. najlepiej byłoby się eksmitować z domu, jeden gorszy od drugiego, Tymek rzucił zupą i to oczywiście na dopiero co umytą podłogę.. dostał karę i poszedł spać bez jedzenia..

po południu przyjeżdżają znajomi z 4-latką, wiec bedzie się działo..buziaki
    u mnie tez maż cos nerwowy zaczał coś bredzić ze moze jadnek poczekamy z baby aaa wkurzyłam sie i nie odzywam se do niego :( a jeszcze pewnie nic nie wyszło teraz i juz całkiem sie załamie :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko jasne. Ale nie za każdym razem, żeby się Łatek nie wycwanił ;). Pies jest zadowolony, bo pan sie nim interesuje.. podejrzewam, ze dyby był kotem to by myślał, że własnie tresuje sobie pana :D

Ehhh... białe lilie :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...

Wysłany: 20 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Zdrowiej Kochana bo takiej tempki jak Ty masz na wykresie to chyba nikt jeszcze nie odnotował :)
    własnie ją usunęłam bo mnie wkurzała :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No i prawie aportowac, bo czasem nie chce kija oddac

Ale się uśmiałam :). Łatka niestety nie interesuje nic co leci więc aportu się nie doprosisz

Doszło do tego, że własnie oglądam katalog ikei online, bo do skrzynki się nie doczekałam :|

********Gang 18+********
  • justta Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo co do kotów to mój umie zrobić siad i podać łapkę ;-) oczywiście za przysmaczek

momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+

Wysłany: 20 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo trzymam kciuki za testowanie :)

momo1009 lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Momo co do kotów to mój umie zrobić siad i podać łapkę ;-) oczywiście za przysmaczek
    Gratulacje, bo z kotkami to chyba trudniej :). A mi się przypmina taki humorystyczny zasłyszany gdzieś tekst:

Myślenie psa: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc musi być Bogiem"
    Myślenie kota: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc muszę być Bogiem"

:)

justta, Ania_84 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Momo trzymam kciuki za testowanie :)
    Dzięki Biedro :). A Ty się kuruj Kochana :)

********Gang 18+********
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny

wczoraj mialam wcieczor panienski :D
    Zrobily mi go tutaj kolezanki:). Bylam bardzo milo zaskoczona. Bylysmy w operze na balecie (jeszcze nie bylam w operze tutaj wiec super neispowdzianka) a potem zjesc i sie napic w knajpie. Ja przy soczku i nikt si eni epytal czemu nie pije alkoolu na swoim panienskim. Mysle, ze cos podejzewaja ;). Na tanscach nei bylysmy, ja nei mialam wielkiej ochoty bo bez alko to mi sie po klubach lazic nei chce i mialam okropnie nei wygodne buty, bardzo mnie stopy bolaly. Bylo bardzo milo. niczego nie oczekiwalam wiec tym bardziej fajna niespodzianka :). W Polsce siostrze powiedzialam, ze odpuszczamy bo bez sensu taki wiczor gdzie ja si eniczeog nawet nei napije. Odbijemy innym razem ;)

justta lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png

Wysłany: 20 września 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Dzięki Biedro :). A Ty się kuruj Kochana :)
    spoko dzis juz luz temp nie mam czuje sie ok :) tylko nadzieja jakoś odeszła :( choc jajniki kłują brzuch pobolewa i mnie zalewa :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    spoko dzis juz luz temp nie mam czuje sie ok :) tylko nadzieja jakoś odeszła :( choc jajniki kłują brzuch pobolewa i mnie zalewa :)

Biedruś nie bój żaby i nie trać nadziei :) Choć nie powiem, sama też mam wrażenie, że zanim zdążę zatestować @ już się rozręci. A o to masz za monitoring na 23 wpisany?

Prostka - rewelacja, musisz tam mieć super koleżanki, ze tak to wszytsko zorganizowały :). I do tego taktowne. To teraz pewnie niewyspana jesteś ;)

Matko, jakie w tym katalogu ikei cudne łóżeczko dziecięce znalazłam... zakochałam się <3

********Gang 18+********
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    hej dziewczyny

wczoraj mialam wcieczor panienski :D
    Zrobily mi go tutaj kolezanki:). Bylam bardzo milo zaskoczona. Bylysmy w operze na balecie (jeszcze nie bylam w operze tutaj wiec super neispowdzianka) a potem zjesc i sie napic w knajpie. Ja przy soczku i nikt si eni epytal czemu nie pije alkoolu na swoim panienskim. Mysle, ze cos podejzewaja ;). Na tanscach nei bylysmy, ja nei mialam wielkiej ochoty bo bez alko to mi sie po klubach lazic nei chce i mialam okropnie nei wygodne buty, bardzo mnie stopy bolaly. Bylo bardzo milo. niczego nie oczekiwalam wiec tym bardziej fajna niespodzianka :). W Polsce siostrze powiedzialam, ze odpuszczamy bo bez sensu taki wiczor gdzie ja si eniczeog nawet nei napije. Odbijemy innym razem ;)
    Psotka to fajnie Ci niespodziankę zrobiły koleżanki :)
    A powiedz mi bo Ty brałaś Donga, ile go brałaś? I jak?

Wysłany: 20 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Biedruś nie bój żaby i nie trać nadziei :) Choć nie powiem, sama też mam wrażenie, że zanim zdążę zatestować @ już się rozręci. A o to masz za monitoring na 23 wpisany?

Prostka - rewelacja, musisz tam mieć super koleżanki, ze tak to wszytsko zorganizowały :). I do tego taktowne. To teraz pewnie niewyspana jesteś ;)

Matko, jakie w tym katalogu ikei cudne łóżeczko dziecięce znalazłam... zakochałam się <3
    ide na kontrole do tego doktorka co mi robił usg w którym wykrył pęcherzyk dominujący :) kazał przyjść 23 lub 25 wrzesnia z czego 27 mam nie dostać :) @

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 20 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psota super że cie tak zzaskoczyły mykam podac drugie :) danko

justta lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, ze wszystko posprzątane, maz tworzy sernik, a ja zaleglam pod kołderka przed tv :)

justta lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Psotka to fajnie Ci niespodziankę zrobiły koleżanki :)
    A powiedz mi bo Ty brałaś Donga, ile go brałaś? I jak?

Anuska, ja donga nie bralam. Pilam jakies inne ziolka chinskie. Chyba jest o tym w moim pamietniku.

Anuśka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Anuska, ja donga nie bralam.

Ale bez donga-donga się nie obyło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 15:57

********Gang 18+********
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Gratulacje, bo z kotkami to chyba trudniej :). A mi się przypmina taki humorystyczny zasłyszany gdzieś tekst:

Myślenie psa: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc musi być Bogiem"
    Myślenie kota: "Mój pan mnie głaszcze, dba o mnie, daje mi jeść więc muszę być Bogiem"

:)
    heheh :D no cos ala to ale wiecie ze to ze koty pozwalaja sie glaskac to ze liza nam reke lub stopy . to wyraz ich uwielbienia :) zaufania i szacunku :)
    a my niedawno dottrlismy do kielc :)

jutro cal dzien w pracy szkola wzywa :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła @ zaczynam nowy cykl :)

Ania_84, momo1009, Lena83, LaRa, Biedroneczka83, konwalianka, justta lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 2086 2087 2088 2089 2090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ