My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Postanowiłam założyć taki wątek - staraczek przed i po 30'tcePewnie sporo nas jest ... ja w przyszłym roku 30 ... starania o 1wsze dziecko od prawie 2 lat ...
Beata, Iwka, Mili, celia, Tiga, Waniulka, Myszka-Minnie, Katjaa, Kropka_1, Lucy7, Anuśka, dagul, drianek784, juicy29, Anka83, anja83, galaxia, Baronowa_83, claudiuszek, Summerka, Katjaaa, Karolucha, Myszka86, ewa81, Asik84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj ulek
no...psychika powoli siada, koleżanki już dzieciate ... tylko że my zaraz po ślubie dzieci nie chcieliśmy miec .... a może to błąd bo wtedy kochaliśmy się baaaaardzo często .... i pewnie wtedy by się udałoIwka, Andzia33, drianek784, Izasze30, dejsi, Krasia, Kinga1001 lubią tę wiadomość
-
ja już jestem po 30tce ,dwa lata
odnosząc się do poprzedniczek: moja mama w tym wieku miała już jedno dziecko 11 lat i drugie 6 a ja nie mam nic
jeszcze dwa lata temu mentalnie czułam się 20 latką dzisiaj , czasem mam wrażenie że już widzę emeryturę
Beata, Iwka, dejsi lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualny
-
Ja niedawno skończyłam 30 i powiem Wam szczerze, że trochę mnie to podłamało. Myślałam, że w tym wieku to już będę miała małe szkraby tuptające po domu, a tu nic. I nie zanosi się, żeby sytuacja się zmieniła. Nie czuję się stara, ale jednak czegoś mi brak
Beti, Iwka, Lucy7, drianek784 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to wszystkie czujemy się podobnie ...
Szczerze to ta 3ka z przodu mnie przerażaale co zrobić ... niby najlepiej jest odpuścić ... he, dobrze się mówi ...
Ja od przyszłego cyklu muszę się jakoś wspomóc, nie wiem, witaminy dla męża (jestesmy w trakcie diagnostyki jesgo nasienia, leukocyty ma, ponadto słabe upłynnienie, itd ...) , ja myslę tez o zakupie żelu consetive plus ... może też mikroskop Afrodyta ... nie wiem ...Anulka55, drianek784, dejsi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Ja niedawno skończyłam 30 i powiem Wam szczerze, że trochę mnie to podłamało. Myślałam, że w tym wieku to już będę miała małe szkraby tuptające po domu, a tu nic. I nie zanosi się, żeby sytuacja się zmieniła. Nie czuję się stara, ale jednak czegoś mi brak
Mam dokładnie to samoczuję się jak nastolatka, ale z drugiej strony czuję, ze czegoś mi brakuje, Nie jestem w pełni spełniona... i nie chce już dłużej czekać. Kurde niby w Polsce tyle bocianów a coś rozleniwiły się i dzieciaczków przynosić nie chcą
Beata, Makak, Iwka, Lucy7, drianek784 lubią tę wiadomość
-
to witam i ja czująca 30 na karku
ale tylko biologicznie
mentalnie nie czuję sie staro, choc jedno dZiecko już mamy to na drugie zbytttt długo czekamyIwka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny przyniosą napewno każdej ale musimy troszkę poczekac aby w pełni docenić
i pomyślcie że nic nie dzieje sie bez przyczyny miałyscie czas nacieszyc sie meżami i wolnościąWasze mamy już w tym wieku miały po dwoje dzieci, zapytajcie czy sa spełnione w 100 % ? patrzcie pozytywnie napewno niebawem każdej z Was (i mi również choc tez czuje ze mój czas sie kończy)
sie uda i będziecie w pelni cieszyć sie upragnionym macierzyństwemmaximka84, Makak, chcębejbi, Anulkaa, Lucy7 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beti wrote:a jak już noszą to nie tam gdzie potrzeba...
pomyśl inaczej skoro tylu kobietom wkoło sie udaje to i Tobie sie uda !
moja imienniczko? i rówieśniczkoOliwka 2006
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:czemu zawieszone ?
Bo albo trzeba bedzie chłopa zmienić albo sprowadzić go na ziemię!!!!!!!
Starania na jakiś czas zawieszam puki chłop się nie wyprostuję a potem się zobaczy!!!!!!!Beata, chcębejbi, Blysk_kotka, Modelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Bo albo trzeba bedzie chłopa zmienić albo sprowadzić go na ziemię!!!!!!!
Starania na jakiś czas zawieszam puki chłop się nie wyprostuję a potem się zobaczy!!!!!!!
Chyba poważnie narozrabiał...
Ale pamiętajcie TYLKO SPOKÓJ NAS URATUJEchcębejbi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Aga ja cię wywołuję do odpowiedzi u nas a ty gdzies brykasz?
Beti wiem ja tez jestem bardzo wrażliwa ale takie rzeczy sie po prostu dzieją i zawsze sie zdarzały dlatego ja staram ise tv nie oglądaćchcębejbi, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Bo albo trzeba bedzie chłopa zmienić albo sprowadzić go na ziemię!!!!!!!
Starania na jakiś czas zawieszam puki chłop się nie wyprostuję a potem się zobaczy!!!!!!!Iwka, chcębejbi, AGA 30, H30 lubią tę wiadomość