My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
nio fajnie , fajnie przynajmniej czuje się wśród rówiesniczek :***Iwka, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
Wyobraźcie sobie....
"Odbierasz uśmiechnięte dziecię z przedszkola. Chwytasz je za małą rączkę i pytasz co dzisiaj się działo? Jakie były zabawy? Co chce dzisiaj robić? Ustalacie dalszy plan dnia. Śmiejecie się i wygłupiacie.
Wyglądasz olśniewająco. W głowie szumi Ci szczęście. Twój uśmiech zachwyca wszystkich gapiów. Idziesz pewnym krokiem. Wyglądasz młodo i świeżo. Jesteś zadowolona...."maximka84, Blysk_kotka, Iwka, Beti, Drzwiona, lawenda, Andzia33, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Wyobraźcie sobie....
"Odbierasz uśmiechnięte dziecię z przedszkola. Chwytasz je za małą rączkę i pytasz co dzisiaj się działo? Jakie były zabawy? Co chce dzisiaj robić? Ustalacie dalszy plan dnia. Śmiejecie się i wygłupiacie.
Wyglądasz olśniewająco. W głowie szumi Ci szczęście. Twój uśmiech zachwyca wszystkich gapiów. Idziesz pewnym krokiem. Wyglądasz młodo i świeżo. Jesteś zadowolona...."
...Iwka lubi tę wiadomość
-
Grunt że będziemy odpowiedzialnymi, kochającymi i ciepłymi mamusiami, świadomymi siebie i macierzyństwa, tylko pozazdrościć naszym dzieciaczkom
Iwka, MisiaMisia, Andzia33, siala, madzia :), Cynamonowaaa lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
nick nieaktualnyTakkk ... wszystko super ... tylko kiedy w końcu będziemy mogły nazwać się tymi Mamuuusiamiii
jajniki dają znać o sobie ... czyżby ból owulacyjny ... hmn ... dziś 13dc ... wciąż w działaniu ...
co sądzicie o współżyciu co 2 dzień + nogi, tudzież pupa do góry ?
Naadame lubi tę wiadomość
-
maximka84 wrote:Takkk ... wszystko super ... tylko kiedy w końcu będziemy mogły nazwać się tymi Mamuuusiamiii
jajniki dają znać o sobie ... czyżby ból owulacyjny ... hmn ... dziś 13dc ... wciąż w działaniu ...
co sądzicie o współżyciu co 2 dzień + nogi, tudzież pupa do góry ?
Co do nóg do góry pamiętaj że jeśli ktoś ma przodozgięcie to nogi do góry, a przy tyło zgięciu tyłek do góry w pozycji na pieskalawenda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNio też słysząłam o tym żeby co 2 dni ... tylko jak się ''przegapi'' ten moment ... wiem wie plemniki żyją ble ble ble
ja raz stosowałam co 2 dzień, i tez lipa, ale chyba nie jest to reguła, bo jak oglądałam wykresy dziewczyn zaciążonych to jest to naprawde róóóóóóóżnie
A Ty testuj kciukasamIwka lubi tę wiadomość
-
Dołączam się jako 31-letnia Staraczka:), jeszcze nie sfiksowałam, ale rzeczywiście jakoś tak to działa, że jak człowiek chce to za dużo myśli, kalkuluje i na końcu wariuje, życzę Wam i sobie zdrowego podejścia do starania:***
maximka84, Iwka, Anulka55 lubią tę wiadomość
Ewazdrzewa -
nick nieaktualnyEwazdrzewa wrote:Dołączam się jako 31-letnia Staraczka:), jeszcze nie sfiksowałam, ale rzeczywiście jakoś tak to działa, że jak człowiek chce to za dużo myśli, kalkuluje i na końcu wariuje, życzę Wam i sobie zdrowego podejścia do starania:***
witamy i popieramy podejście ... grunt to nie dac się zwariować ...
luz & sex i bedzie dooobrzeIwka, Anulka55 lubią tę wiadomość
-
maximka84 wrote:No to wszystkie czujemy się podobnie ...
Szczerze to ta 3ka z przodu mnie przeraża ale co zrobić ... niby najlepiej jest odpuścić ... he, dobrze się mówi ...
Ja od przyszłego cyklu muszę się jakoś wspomóc, nie wiem, witaminy dla męża (jestesmy w trakcie diagnostyki jesgo nasienia, leukocyty ma, ponadto słabe upłynnienie, itd ...) , ja myslę tez o zakupie żelu consetive plus ... może też mikroskop Afrodyta ... nie wiem ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja się dołącze; w październiku skończe 29 lat bardzo bym chciała, życzyła sobie maleńkiego cudu na te urodziny
maximka84, MisiaMisia, Iwka lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualny
-
Gosiaczek wrote:To i ja się dołącze; w październiku skończe 29 lat bardzo bym chciała, życzyła sobie maleńkiego cudu na te urodziny
-
hej mi 30 stuknelo w czerwcu i tez myslalam ze mi sie uda zajsc przed urodzinami a tu dupa zimna ze tak powiem jedyne dobre w tym wszystkim jest to ze nawet przy mojej wysokiej prolaktynie mam @ na czas jak w zegarku a to podobno przy wysokiej prl niespotykane a tak w ogole nie wygladam na swoje latka tak mi przynajmniej mowia a psychicznie czuje sie na 18 serio tylko balety mi w glowie hehe na urodzinach wszyscy mi mowili ze wszystko co dobre zaczyna sie po 30stce wiec laski glowa do gory wszystko przed nami powiem wam smieszna rzecz mam 30lat a w zeszlym miesiacu usuwalam gorna trojke ktora byla mlecznym zabkiem wiec dentystka mowi musi byc pani specialna ze tak sie dlugo uchowal hehe
Iwka lubi tę wiadomość