My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kalitria wrote:ale tu jeszcze jest drugie kryteium: "na ile sié czujesz???" 10 lat mniej? to zapraszamy
MisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna39 wrote:No ponoć na tą 40 nie wyglądam,no ale porodów zero,dzieci zero,życie jak w madrycie,więc i wygladam na mniej
Niech zyja nasze mlode dusze!!!!! Piekne ciala i jédrne jajniki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 21:16
ulek, MalutkaEve, MisiaMisia, biedronka1982, Iwka, Andzia33, weronika86, anja83 lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:Niech zyja nasze mlode dusze!!!!! Piekne ciala i jédrne jajniki!!!
PS. co wyście tak naprodukowały tych postów? nie wiem czy nocy mi wystarczy żeby nadrobić tyle stronIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Lat 31, zaczynam siwiec. Fasola, prosze mi sie tu grzecznie zagniezdzic i rosnac! Bo jak nie, to sie dzieci z Ciebie beda smialy, ze z babcia do przedszkola przychodzisz!
MalutkaEve, maximka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
no witam ja się pochwalę ,że skończę Jezusowe Lata w Listopadzie i jak na razie dzidzi brak ...pusto w chałupie tylko wiatr i pies ..up zapomniałam o swoim m hehehehe no to tyle laseczki
MisiaMisia, biedronka1982, maximka84, Iwka, Mili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurcze nie wiedziałam że nas jest aż tyle , trochę to podłe z mojej strony ale mi ulżyło, bo zawsze mnie właśnie przerażała ta myśl przedszkola. Idę z moim dzieciaczkiem ( bo będę go miała nie ma innej opcji) do przedszkola a tam same małolaty -mamy i patrzą na mnie jak na dinozaura Damy radę kobietki
maximka84, MisiaMisia, Andzia33 lubią tę wiadomość
"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" -
Dziewczyny ja w tym roku skonczylam 30 lat i tez oczekuje na pierwszą fasolke, ale póki co lecze hiperprolaktynemie. Czuje się również na 18 lat podobnie jak mój mąż , który jest 5 lat starszy ode mnie . Z resztą rok temu moj mąż kupil w Lidlu piwko a ze mąż stal za mna to kobieta w kasie myślała że jestem jedyną kupujaca i poprosiła mnie o dowód. Ciekawe co sobie pomyslala jak sprawdzila mój rocznik, bo wydawało mi się ze pani była młodsza ode mnie ; ).
MisiaMisia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jak dobrze, ze powstal ten wątek ja tez skonczylam 30 w tym roku a w domu potomka brak , za to mąż i kot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 23:40
Iwka, AGA 30 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualnyAlllle fajnie że utworzyłam ten wątek
Myślałam że tu same 20tolatki , 22, 23 .. 26 ...
A tu proszę
Nie jestem sama
Dlatego witam wszystkieeee, mooooooooocno ściskam i trzymam kciukasy
Radę dac damy - bo innej opcji nie ma
Słonko świci, piękny dzień, wszystkim nam życze cuuuudnego dnia
Ps. apropos co która ma w domu ... ja prócz męża mam bojownikaIwka lubi tę wiadomość
-
Ja prócz Lubego, który dostarcza mi wszelkiej radości (i ja chyba Jemu), to zauważyłam w ostatnim czasie obecność jednego pająka:) Poza tym i roztocza zamieszkują nasze gniazdko a walka z nimi...jak z wiatrakami:)
Za oknem gołębie, na dachu gołębie, i na parapecie też bywają. Przez ścianę u sąsiadki pies i kot.
Co do wieku Kochane. To nawet jak będziemy starszymi mamami od innych mam, to co z tego? Rzecz w tym, że będziemy się dobrze trzymać i wyglądać na młodsze:)maximka84, Iwka, weronika86 lubią tę wiadomość