My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
- 

WIADOMOŚĆ

- 

No ponoć na tą 40 nie wyglądam,no ale porodów zero,dzieci zero,życie jak w madrycie,więc i wygladam na mniejkalitria wrote:ale tu jeszcze jest drugie kryteium: "na ile sié czujesz???" 10 lat mniej? to zapraszamy

MisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

Witaj w klubie. Mi ostatnio dali 24. Moze i komplement, ale mi sie troche przykro tez zrobilo. Bo gaszka rodzina na poczatku mnie nie traktowala powaznie. Mysleli ze sobie mlodá sikse wyrwal. Ze nie ozstanie na dlugo, ze raz dwa jej sie znudzi... A po kilku gadkach oczy przecierali. Nie ze jestem yntelygent, ale swoje wiem, i nózka tez tupne jak potrzeba. Szkoda, ze kazdy na 1szy rzut oka tak mnie traktuje... A potem otwieram jape i kazdy sie dziwi ha haAnna39 wrote:No ponoć na tą 40 nie wyglądam,no ale porodów zero,dzieci zero,życie jak w madrycie,więc i wygladam na mniej

Niech zyja nasze mlode dusze!!!!! Piekne ciala i jédrne jajniki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 21:16
                                    ulek, MalutkaEve, MisiaMisia, biedronka1982, Iwka, Andzia33, weronika86, anja83 lubią tę wiadomość
                                 - 

Kalitria, padłam ze śmiechukalitria wrote:Niech zyja nasze mlode dusze!!!!! Piekne ciala i jédrne jajniki!!!
 jędrne jajniki rulez! 
PS. co wyście tak naprodukowały tych postów? nie wiem czy nocy mi wystarczy żeby nadrobić tyle stron
                                    Iwka lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 

ależ kochana, zobacz ile nas tutaj dojrzałych kobitek jest - za kilka lat będziemy szturmem zdobywać przedszkolne szatnie z naszymi podrośniętymi fasolkamibiedronka1982 wrote:Lat 31, zaczynam siwiec. Fasola, prosze mi sie tu grzecznie zagniezdzic i rosnac! Bo jak nie, to sie dzieci z Ciebie beda smialy, ze z babcia do przedszkola przychodzisz!

a siwiznę farbą się zatuszuje i git 

MalutkaEve, maximka84, weronika86 lubią tę wiadomość
                                 - 

no witam ja się pochwalę ,że skończę Jezusowe Lata w Listopadzie
 i jak na razie dzidzi brak ...pusto w chałupie tylko wiatr i pies ..up zapomniałam o swoim m hehehehe no to tyle laseczki 

MisiaMisia, biedronka1982, maximka84, Iwka, Mili lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 

kurcze nie wiedziałam że nas jest aż tyle , trochę to podłe z mojej strony ale mi ulżyło, bo zawsze mnie właśnie przerażała ta myśl przedszkola. Idę z moim dzieciaczkiem ( bo będę go miała nie ma innej opcji) do przedszkola a tam same małolaty -mamy i patrzą na mnie jak na dinozaura
 Damy radę kobietki 

maximka84, MisiaMisia, Andzia33 lubią tę wiadomość
                                "Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz" - 

Dziewczyny ja w tym roku skonczylam 30 lat i tez oczekuje na pierwszą fasolke, ale póki co lecze hiperprolaktynemie. Czuje się również na 18 lat podobnie jak mój mąż , który jest 5 lat starszy ode mnie
. Z resztą rok temu  moj mąż kupil w Lidlu piwko a ze mąż stal za mna to kobieta w kasie myślała że jestem jedyną kupujaca i poprosiła mnie o dowód.  Ciekawe co sobie pomyslala jak sprawdzila mój rocznik,  bo wydawało mi się ze pani była młodsza ode mnie ; ).
                                    MisiaMisia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
                                 - 

Jak dobrze, ze powstal ten wątek
 ja tez skonczylam 30 w tym roku a w domu potomka brak , za to mąż i kot 
                                Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2013, 23:40
                                    Iwka, AGA 30 lubią tę wiadomość
                                25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
 mój Aniołek  15.02.2014 r. (8tc)
 mój Aniołek  01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... - 
                        nick nieaktualnyAlllle fajnie że utworzyłam ten wątek

Myślałam że tu same 20tolatki , 22, 23 .. 26 ...
A tu proszę
Nie jestem sama
Dlatego witam wszystkieeee, mooooooooocno ściskam i trzymam kciukasy
Radę dac damy - bo innej opcji nie ma
Słonko świci, piękny dzień, wszystkim nam życze cuuuudnego dnia
Ps. apropos co która ma w domu ... ja prócz męża mam bojownika

Iwka lubi tę wiadomość
                                 - 

Ja prócz Lubego, który dostarcza mi wszelkiej radości (i ja chyba Jemu), to zauważyłam w ostatnim czasie obecność jednego pająka:) Poza tym i roztocza zamieszkują nasze gniazdko a walka z nimi...jak z wiatrakami:)
Za oknem gołębie, na dachu gołębie, i na parapecie też bywają. Przez ścianę u sąsiadki pies i kot.
Co do wieku Kochane. To nawet jak będziemy starszymi mamami od innych mam, to co z tego? Rzecz w tym, że będziemy się dobrze trzymać i wyglądać na młodsze:)
                                    maximka84, Iwka, weronika86 lubią tę wiadomość