My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja niebawem 29 ...i też wszystkie koleżanki mają juz po dwójce dzieci i jak to się mówi od chowane...a ja nawet w ciąży nie jestem...jest to bardzo dołujące ale staram się o tym nie myśleć . Wierze że w końcu się uda
chcębejbi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Witam się i ja niebawem 29 ...i też wszystkie koleżanki mają juz po dwójce dzieci i jak to się mówi od chowane...a ja nawet w ciąży nie jestem...jest to bardzo dołujące ale staram się o tym nie myśleć . Wierze że w końcu się uda

Koooochana
niebawem czyli kiedy ... ? 
ja w listopadzie
i też 29 ... i tez odczucia mam takie jak Ty ...
no ale uszątka do góry ,,,,też się staram ....
Iwka, chcębejbi lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja niebawem 29 ...i też wszystkie koleżanki mają juz po dwójce dzieci i jak to się mówi od chowane...a ja nawet w ciąży nie jestem...jest to bardzo dołujące ale staram się o tym nie myśleć . Wierze że w końcu się uda

Ja 29 będę miała w styczniu i podobnie jak Iwka - koleżanki mają już po dwójce dzieci a ja...nadal status starającej się. No ale cóż..wierze, że przyjdzie i na mnie czas...oby jeszcze w tym roku
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:AGA - nie wiem co Twój przeskrobał, ale jak mój zaczął się psuć, to go odstawiłam z reklamacją do teściów i pozwoliłam wrócić dopiero jak się naprawi. Pomogło

No ja tak zrobiłam i "zyskałam" tyle, że teraz mam już Byłego Męża, więc niekoniecznie teściowie pomogą
chcębejbi, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Termin @ 2 września ale nie wiem czy sobie wkręcam czy tak naprawdę jest. Objawy cyce jak donice i nie mogę ich dotknąć, czuję że mam podwyższoną temperaturę jakbym chora była, co chwilkę latam na siusiu, i śpię na stojąco .....i jest tam ciasno i miękko jak badam szyjkę
Mam nadzieje że to nie moje urojenia
Bo to znaczyło by że czas zacząć główkę leczyć
nick nieaktualny, chcębejbi, nick nieaktualny, martula, Anulka55, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Termin @ 2 września ale nie wiem czy sobie wkręcam czy tak naprawdę jest. Objawy cyce jak donice i nie mogę ich dotknąć, czuję że mam podwyższoną temperaturę jakbym chora była, co chwilkę latam na siusiu, i śpię na stojąco .....i jest tam ciasno i miękko jak badam szyjkę
Mam nadzieje że to nie moje urojenia
Bo to znaczyło by że czas zacząć główkę leczyć
o kurde ... oby to nie były urojenia ...
więc kciukasammmmmmmmmmmm
-
nick nieaktualny
-
Akurat jak mieliśmy dni płodne to wyjechaliśmy do domku nad jezioro. I od 14 sierpnia do 18 codziennie, ale bez spinki po prostu mąż mnie dopadał gdzie popadnie i powiem Ci że gdybyśmy w te dni płodne chodzili do pracy to tyle serduszek by nie było...wyjazdy sprzyjają. A od 18 sierpnia tylko raz ;(....maximka84 wrote:Iwka a że tak zapytam ... jak serduszkowaliście - często, mało, co 2 dni, tylko w płodne ... czy jak ?

chcębejbi, martula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Akurat jak mieliśmy dni płodne to wyjechaliśmy do domku nad jezioro. I od 14 sierpnia do 18 codziennie, ale bez spinki po prostu mąż mnie dopadał gdzie popadnie i powiem Ci że gdybyśmy w te dni płodne chodzili do pracy to tyle serduszek by nie było...wyjazdy sprzyjają. A od 18 sierpnia tylko raz ;(....
I pewnie się udało
Wy już po ślubie łaaaadnie, 5 latek, my we wrześniu 3
-
nick nieaktualnyIwka wrote:No 5 latek....już nawet wszyscy odpuścili sobie z pytaniami kiedy będziemy mieli potomka

hahaha zazdroszczę tych braku pytań
nas ciągle męczą ...
jakie to jest wkurw ....
a staracie się długo ? zdrowi jesteście oboje ?
Iwka, chcębejbi, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Zaczęliśmy w grudniu 2010. W lipcu 2011 poroniłam w 11 tygodniu. . . i od tamtej pory cisza....ogólnie wyniki mamy w normie a mąż ma armię zdrowych żołnierzyków....gin. jak zobaczył wyniki to wielkie oczy zrobił i powiedział że w historii swojej kariery tak idealnych nie widział
Więc zaplecze jest
a dzidzki brak. A jeśli chodzi o nas to cały czas podchodziliśmy do tego na luzie..jak bóg da to będzie...ale w lutym powiedziałam sobie dość i teraz bardziej zwracam uwagę na siebie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość