My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja niebawem 29 ...i też wszystkie koleżanki mają juz po dwójce dzieci i jak to się mówi od chowane...a ja nawet w ciąży nie jestem...jest to bardzo dołujące ale staram się o tym nie myśleć . Wierze że w końcu się uda
chcębejbi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Witam się i ja niebawem 29 ...i też wszystkie koleżanki mają juz po dwójce dzieci i jak to się mówi od chowane...a ja nawet w ciąży nie jestem...jest to bardzo dołujące ale staram się o tym nie myśleć . Wierze że w końcu się uda
Koooochana niebawem czyli kiedy ... ?
ja w listopadzie i też 29 ... i tez odczucia mam takie jak Ty ...
no ale uszątka do góry ,,,,też się staram ....Iwka, chcębejbi lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja niebawem 29 ...i też wszystkie koleżanki mają juz po dwójce dzieci i jak to się mówi od chowane...a ja nawet w ciąży nie jestem...jest to bardzo dołujące ale staram się o tym nie myśleć . Wierze że w końcu się uda
Ja 29 będę miała w styczniu i podobnie jak Iwka - koleżanki mają już po dwójce dzieci a ja...nadal status starającej się. No ale cóż..wierze, że przyjdzie i na mnie czas...oby jeszcze w tym rokuIwka, chcębejbi lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:AGA - nie wiem co Twój przeskrobał, ale jak mój zaczął się psuć, to go odstawiłam z reklamacją do teściów i pozwoliłam wrócić dopiero jak się naprawi. Pomogło
No ja tak zrobiłam i "zyskałam" tyle, że teraz mam już Byłego Męża, więc niekoniecznie teściowie pomogąchcębejbi, AGA 30, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Termin @ 2 września ale nie wiem czy sobie wkręcam czy tak naprawdę jest. Objawy cyce jak donice i nie mogę ich dotknąć, czuję że mam podwyższoną temperaturę jakbym chora była, co chwilkę latam na siusiu, i śpię na stojąco .....i jest tam ciasno i miękko jak badam szyjkę Mam nadzieje że to nie moje urojenia Bo to znaczyło by że czas zacząć główkę leczyć
maximka84, chcębejbi, biedronka1982, martula, Anulka55, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Termin @ 2 września ale nie wiem czy sobie wkręcam czy tak naprawdę jest. Objawy cyce jak donice i nie mogę ich dotknąć, czuję że mam podwyższoną temperaturę jakbym chora była, co chwilkę latam na siusiu, i śpię na stojąco .....i jest tam ciasno i miękko jak badam szyjkę Mam nadzieje że to nie moje urojenia Bo to znaczyło by że czas zacząć główkę leczyć
o kurde ... oby to nie były urojenia ...
więc kciukasammmmmmmmmmmmIwka, chcębejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Iwka a że tak zapytam ... jak serduszkowaliście - często, mało, co 2 dni, tylko w płodne ... czy jak ?
chcębejbi, martula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Akurat jak mieliśmy dni płodne to wyjechaliśmy do domku nad jezioro. I od 14 sierpnia do 18 codziennie, ale bez spinki po prostu mąż mnie dopadał gdzie popadnie i powiem Ci że gdybyśmy w te dni płodne chodzili do pracy to tyle serduszek by nie było...wyjazdy sprzyjają. A od 18 sierpnia tylko raz ;(....
I pewnie się udało Wy już po ślubie łaaaadnie, 5 latek, my we wrześniu 3Iwka, chcębejbi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:No 5 latek....już nawet wszyscy odpuścili sobie z pytaniami kiedy będziemy mieli potomka
hahaha zazdroszczę tych braku pytań
nas ciągle męczą ... jakie to jest wkurw ....
a staracie się długo ? zdrowi jesteście oboje ?
Iwka, chcębejbi, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Zaczęliśmy w grudniu 2010. W lipcu 2011 poroniłam w 11 tygodniu. . . i od tamtej pory cisza....ogólnie wyniki mamy w normie a mąż ma armię zdrowych żołnierzyków....gin. jak zobaczył wyniki to wielkie oczy zrobił i powiedział że w historii swojej kariery tak idealnych nie widział Więc zaplecze jest a dzidzki brak. A jeśli chodzi o nas to cały czas podchodziliśmy do tego na luzie..jak bóg da to będzie...ale w lutym powiedziałam sobie dość i teraz bardziej zwracam uwagę na siebie.
maximka84 lubi tę wiadomość