X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo: nie nie, ja chodzę do mniejszego klubu osiedlowego, ale jest bardzo dobrze wyposażone jest i siłka i fity i bieżnie i orbitreki i różne zajęcia sala dla lamusów (na którą teraz chodzę-czyli zdrowy kregoslup, jogi, pilatesy) i druga gdzie jest np step, bpu, indoor walking, trx jakieś tabaty, a ostatnio nawet zajęcia z hula hoop, którym nigdy nie umiałam ruszać..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Lena - no już, nie daję po oczach więcej ;). Poczułam się wywołana do tablicy. A ciasto wygląda pysznie, jeśli znów będę dziś na bakier z dietą, zwalę to na Ciebie, uprzedzam :D.

...

Zwalaj...
    Daleko jestes wiec mi nie przyfasolisz za to ...
    A czemu ja mam tylko grubnąć sama ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo na polsacie cafe jest program niby dla mnie "jak budować związek z facetem z odzysku" i tu opowiadają, jak to kobieta nowa się martwi, bo on jeżdżąc do żony, np po dziecko widzi ją łądną pachnącą itd..
    i prowadząca coacherce zadała pytanie co facet może zrobić w tej sprawie..

a ona, że nic - głupio gada, ja w życiu nie pomyślałam, że była mojego może ładnie wyglądać i w ogóle zero zazdrochy z mojej strony, (dopóki ona nie wymyśla), i to właśnie od mojego zależy, bo zawsze mi dawał do zrozumienia, że ona nic zrobić już nie może..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka a nie mowia tam nic o teściowych ?

Bo ex mojego W (nie żona ale 13 lat pożycia jak malzenstwo) to sie cały czas z jego mama kontaktuje ..
    O W jestem spokojna ale to przymilanie sie jej do niedoszlej teściowej zaczyna mi dzialac na nerwy ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 12:52

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odkurzylam podlogi jak na razie hehhe i wpadlam poczytac :)
    maz zajmie sie kuchnia, bo dzis robi dietetyczny sernik (to pozniej posprzata cala kuchnie), mi zostaje reszta... ale z braku energii zrobie to po lebkach, łózko mnie woła, a jemu nie potrafie odmówic :P zreszta, patrzac za okno nie mam nic ciekawszego do roboty

momo1009, justta lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Momo - no ja właśnie siedzę sobie w bieszczadzkich krzakach jak rok okrągły, ale serducho mi się w Tatry wyrywa, coś mi się widzi, że jak dzieciaki z domu wyfruną, to się wyprowadzam z tych pagórków :D.
    A bo jak to mówią kobieta zmienną jest :). Ja te bieszczadzkie krzaki uwielbiam, ale chyba dzieki temu, że je sobie dawkuję ;). Za to Tatry od jakiegoś czasu kojarzą mi się z tłumami turystów, a za taką atmosfera nie przepadam. Za to widoki.. boskie..

A propos tego co pisałaś o FB, ze nie masz konta, sama do ok dwóch tyg. temu tez się dzielnie opierałam zakładaniu, ale poległam z kretesem :P.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 13:01

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na moment... Bo latam na mopie i jedną nogą obiad mieszam ;) Muszę Wam się pochwalić bo mam śluz :) Normalnie tyle go jest, że wyłazi na zewnątrz :) I to piękny rozciągliwy bez mętnych zabarwień :D Ojejej ojeja.... Chyba muszę chłopa wykorzystać dzisiaj :)

Lena83, momo1009, justta, LaRa, konwalianka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia to trzymaj tego śluza i nie puszczaj dopóki męża nie podłapiesz :)
    Więc też sie za bardzo nie przemęczaj, jak Justta pisała w końcu weekend :)

********Gang 18+********
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena o teściowych nic nie było, a u mnie na odwrót matka mojego (teściową swoją jej nie nazwę, bo w życiu jej nie widziałam) nigdy nie tolerowała jego żony, a teraz po rozwodzie to zaczęła ją odwiedzać itd..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siad siad Łatek, no siad, dobry pies, siad, tak, nie, siad, tak, dobry pies, masz, no masz, no dobry pies, Łatek, Łatek, no chodź tu, leżeć, Łatek, leżec, nie, nie siad tylko leżeć, taaaak, doooooobry pies, widzisz jaki doooobry z ciebie pies, jak chcesz to potrafisz, Łatek siad, siad, ............. i tak od pół godziny

Mój S postawił sobie za punkt honoru nauczyć psa dobrych manier :)

Lamama, LaRa lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka Twoje wygląda fajniej od oryginału :-)

Momo to może i lepiej, że nie jestem sama z tym bałaganem i ktoś też tak ma, choć wiem jak wkurza :-)

Nieukowa masz rację ale te przekleństwa aż mnie przeraziły a przyznam, że gdyby ograniczone możłiwości krzyczałabym głośniej,czułam jak mi struny głosowe sztywnieją :-) :-P

Marnucia powiem Ci, że ja to pierwsze wujka google pytam ale sęp jeden nie chciał nic powiedzieć konkretnego.

Lara to jak cos to wyślił małża do mnie, niech też coś upiecze z serii serniki na diecie- na czas pieczenia znikam z domu :-)

Zgredka czy my zamieniłyśmy chociaż jedno słowo? :-)

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Że też się facetów nie da tak czasami wytresować....

Ja się już poddałam, każdy ma prawo żyć na wolności :-P
    momo1009 wrote:
    Siad siad Łatek, no siad, dobry pies, siad, tak, nie, siad, tak, dobry pies, masz, no masz, no dobry pies, Łatek, Łatek, no chodź tu, leżeć, Łatek, leżec, nie, nie siad tylko leżeć, taaaak, doooooobry pies, widzisz jaki doooobry z ciebie pies, jak chcesz to potrafisz, Łatek siad, siad, ............. i tak od pół godziny

Mój S postawił sobie za punkt honoru nauczyć psa dobrych manier :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• Lamama Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka powiadają faktycznie, że jak ćwiczysz przed ciążą to nie musisz z aktywności rezygnować- na miare sil swoich oczywiście.

Też mam dylemat czy dzwonić po godzinach tzw. do lekarza gdy coś potrzebuję.

Myślę, że jakby coś marudził, to bym mu powiedziała, że chyba lepiej, że fitnesuję aniżeli rosnę w sadło, co komplikuje ciążę...ja tam nie mam co fitnesować bo jestem ogromna i za dużo to już nie pomoże ale taki argument powinien podziałać, do tego dodałabym, że przeciez nie starałam się o maleństwo po to, by mu zagrażać i jak tylko lekarz powie dość, stop, to przestanę :-) Tylko to czysta teoria, bo chyba nie będzie robił kłopotów w związku z papierem.

• Lamama Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę, bo paplam i paplam- narka- do później :-)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama, to bedzie dziewicze ciasto robione przez R, wiec poczekajmy z tym hurraoptymizmem, bo co z tego wyjdzie to nikt nie wie. Najważniejsze ze są chęci :)
    Pozostały mi podłogi do umycia i ..... " haj lajf" :)

Aaaaaa i zapomniałam sie pochwalić :)

Małż mi kupił 10 bialutenkich Lilii, które uwielbiammmmmmmmm, zaczęłam je wkładać do wazonu, a on mi mówi żebym chociaż jedna do sypialni dała , no to dałam cztery, a co!!!!!!!!!! Bedzie pachniało :)
    Oooo i suonko zaczyna przedostawać sie przez chmury :) ale już mi sie odechcialo myć okna :)

momo1009 lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę po obiedzie ....

W sypialni syf ..
    U mojej A syf większy
    W kuchni syf do sześcianu
    I jeszcze kupa*** do tego

Ale ja nie mam siły
    Godzina sjesty - w koncu chora jestem ....

*** wielka ogromna góra niczym ME szmat ktore proszą sie o masarz żelazkiem .....

Lamama lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa WOW WOW !!!! :)
    Ja to zawsze róże dostaje albo bukiet a' la polne kwiaty ..
    A takie Lilie to WOW !!!!

LaRa lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie uwielbiam białe kwiaty, a z nich najbardziej Lilie, i to takie nierozwiniete musza być, żebym dłużej mogła sie nimi cieszyć :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz 3 dzien nalesniki jem, bo tyle ich narobil..

Lamama: mozliwe, ze nie "rozmawialysmy"

Momo: ale daje mu jakas nagrode czy cos, zeby pies wiedzial, ze dobrze robi. Moja umie tylko "daj lape... Drugą" ..

No i prawie aportowac, bo czasem nie chce kija oddac

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 20 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja jednm okiem, bo drugim przysypiam.. dom osprzątany, ciasto na pizze rosnie, mąż szykuje resztę składników, młody śpi..ale dziś porąbany dzień - mąż i syn ogólnie poddenerwowani i.. najlepiej byłoby się eksmitować z domu, jeden gorszy od drugiego, Tymek rzucił zupą i to oczywiście na dopiero co umytą podłogę.. dostał karę i poszedł spać bez jedzenia..

po południu przyjeżdżają znajomi z 4-latką, wiec bedzie się działo..buziaki

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2085 2086 2087 2088 2089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ