My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:A dziękuję Anusia
Teraz to czuję sie wywolana do tablicy i chyba nie zdam, nieprzygotowana jestem
Co by nie było jestesmy z Toba
Trzymam kciuki :*momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Johnam wrote:a pomysły na facetow usmialam się mój tez z nie pijących wiec ja zawsze mam kierowcę aniu super ze wypad się udal i ze z ta komisja to na pozytyw wyszlo anastazja ja mam znowu odwrotnie i tesknie za silowna bo tak się wktecilam ze szok kiedyś tez miałam jak ty jak najdalej od cwiczen teraz tesknie bo przez te plecy nie mogę chozic
a co do diety to poczytaj o diecie zgodnej z grupa krwi na mnie działa choć nie stosuje się do nie drastycznie jakos no i staram się jesc jak najmniej przetworzone zeczy
-
Anuśka wrote:Momo jesteś pierwsza teraz
Widzę że tempka w górę poszła to może zielony kropek się tam czai
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Witam sie
Lena83 wrote:Chodakowskiej nie znosze
Za to polecam Mel B - daje powera pozytywnego a jednoczesnie jest łagodna
http://m.youtube.com/watch?v=yTGgBOZX99I
Gdzies kiedys czytalam ze powyżej 40 minut wysilku fizycznego zaczyna sie w organizmie uwalniać hormon stresu i dlatego potem podświadomie bronimy sie przed wysiłkiem fizycznym bo nam sie zle kojarzy.
U mnie to sie sprawdziło - nigdy nie ćwiczę dluzej niz 35 minut.
Pytalam o to kolezanki do ktorej chodzę na Zumbę a ktora tez fitness prowadzi i mowila ze jesli tak nam dobrze to moze byc czesciej a krócej.
Chociaz przyznaje sie ze co raz rzadziej mi to ćwiczenie wychodzi i ta zumba bo jal wracam ostatnimi czasy o 19 z roboty to to ostatnia rzecz o jakiej marze ... Wfekt - 5 kg do gory ... Rozmiar z 34 na 36 ... W 2 M- ce ...
A ja sie najlepiej czuje po dlugotrwalym wysilku, np. Calodziennym trekingu z kijami, wycieczce w gory albo rowerowaniu. Wszelkie fitnesy mnie nudza, wole gdzies na lonie natury, a ostatecznie jak szaro za oknem to basen. Wlasnie planuje znowu zaczac plywac, pojutrze kupuje karnet
aha, w zimiem z mezem jezdzimy na lodowisko co tydzien i to jest moj ulubiony sport
Anuska ja tez jestem w gornej granicy normy bmi i mam gleboko w doopie odchudzanie. Nigdy nie bylam n diecie i nie zamierzam, jestem wmiare akrtywna fiz., potrafie wejsc na 4000 metrow w gory, miesiac wedrowac z plecakiem itp. Takze bmi moim zdaniem jest bez sensu tak jak caly kult szczuplego ciala. Mam kumpele ortorektyczke i jestem przerazona tym jak mozna sobie zryc psychike zdrowym odzywianiem i cwiczeniami...
justta, Anuśka lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Dziewczyny dam mojemu S do poczytania wszystkie posty, w których jest mowa o niepijących mężach. Bo on wierzy, ze z nimi jest jak ze świętmi Mikołajem - nie istnieją
Tez tak kiedys myslalam Heh - do czasu az mi sie taki egzemplarz nie trafil.
Kiedys mu kupiłam piwo ( ja tego piwa nie lubie wiec nie tkne - typowo męskie mocne ). Stało w lodowce az sie przeterminowalo ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Nieukowa, też lubimy chodzić zimą na lodowisko, fajna sprawa
. A już za niecały miesiąc wybieramy sie na coroczny rajd ze znajomymi po Bieszczadach pod hasłem "A hoooj z przygodą"
Brat meża też sie przez jakis czas przestawił na dietę zgodną z grupą krwi, ale chyba niewiele mu dała. poza tym w moim przypadku wyklucza sporo ulubionych potraw
Nieukowa, Lena83, Anuśka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Ty też Justta weekenduj miło
Sama też znikam na dłuzej (sprzątanie i te sprawy) i życzę wszystkim pogodnej i wesołej sobotyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:01
********Gang 18+********
Dzień dobry. U nas po deszczu już. Ale moje pranie przeszło kolejną fazę płukania od ok 5-6
Teraz schnie dopiero, szkoda, że do pralki władowałam wszystkie możliwe spodnie oprócz drechowych
Dziewczyny o ile luteina może podnieść tempkę, nigdy mi aż tak dużo nie podnosiła a swoją drogą to biorę rano, jedną dziennie i nie wiem jak to zrozumieć.
Przecież jedna pigułka nie może spowodować aż takiego skoku. Ostatnio okazało się, żę najprawdopodoniej luteina wspomogła pęknięcie pęcherzyka i pojawiła się owulka znienacka
Podobno do pęknięcia pęcherzyka jest potrzebna odrobina progesteronu. Możliwe żebym go nie miała na tyle?
24 stomatolog ze znieczuleniem więc pewnie jakby coś to nie zaszkodzi nic ale kto to może wiedzieć?
Od wtorku pobolewają mnie oba jajniki ale ból jakby bardziej tępy niż kłujący, później trochę lędźwie i dziś jakby też.
Nie wiem co o tym myśleć, w czwartek bardzo źle się czułam, pamiętacie jak marudziłam, może faktycznie dochodzi do owulacji po luteinie..ona blokuje owulkę wzięta ok tygodnia wcześniej ale kilka dni czy godzin przed to nie blokuje.
Chyba trzeba czekać cierpliwie, prawda?
Już nie chodzi o to, by zajść w tym cyklu ale czy to naturalny rytm czy tak po luteinie rano, po jednej tabletce na drugi dzień skok o pół stopnia, co myślicie, bo świruję.O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Co do BMI to chyba takie sztywne trzymanie sie go to nie ma sensu.
Czytalam kiedys ze przeciez to zalezy od innych cech człowieka tez - budowy kości czy zdolności do kumulowania wody.
Ja mam teraz BMI 21,45 a juz czuje sie zle i wszyscy mi sie pytaja czy w ciazy jestem.
Najlepiej sie czułam mając 18 z groszem i wcale to nie jest polecane przez lekarzy bo to dolna granica.
Mam grube kości i stawy i u mnie to BMI 21,45 wyglada jak u niektórych 25 ...
Mysle ze to sprawa bardzo indywidualna.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Nieukowa, mordo Ty moja! W sprawie ćwiczeń fizycznych mam dokładnie takie same poglądy
. W sprawie wagi - chciałabym mieć Twoje, niestety ulegam presji społecznej
.
Momo - jak będziesz miała już dość przyrody w dzikich Bieszczadach, to dawaj do mnie na piwo.
No i tabelka, bo mi mignęło żem pod trzema iksami zapisana. Bardzo mi miło z tytułu zaproszenia do Gangu. Nie poproszę o zaproszenie na FB, bo nie mam
. Ja jakoś zawsze anty-establishment'owa byłam
.
TESTUJĄCE Z GANGU:
23.09 - Momo1009
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
01.10 - Smarta
02.10 - Choco
03.10 - Nieukowa
06.10 - Arienna
09.10 - Kropka_1
16.10 - Czarnula87
17.10 - Marnut
19.10 - Anuśka
20.10 - Anastazjaaa
23.10 - Lena83
xx.10 - Blondik
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.09 - Mari
xx.09 - MANIEK
.
.
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki[/QUOTE]
momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Nie migajcie mi ta moja data testowania bo mam wrazenie ze to za 10000000 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 11:37
momo1009 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
co do odchudzania,ja w kwietniu chodzilam dziennie godzine na siłwonię...tak się wciagnęłam, ze nie umiałam przestać, 35 dni non stop./..dopóki nie nabawiłam się zapalenia jajników
zaraz sprawdzę sobie swoje BMIprzyznam, ze od siedzenia na l4 przybyło mi trochę
-
witam was Misie:)
Maniuś chce się testować 19.10 wcześniej się widziałam na liście ale zniknęłam
Momo -trzymam paluchy żeby Ci było zielono:)
U mnie już po porządkach sobotnich zaraz śmigam na zakupy.
Co do wysiłku - to ja uwielbiam ale też na łonie natury więc jak ciepło to chętnie biegam...niestety sama bo mój T duużo pracuje wraca późno to już mu się nie chce więc moje bieganie też takie mocno amatorskie. Choć zczochrać się lubię!
Byłam wczoraj na MIASTO 44 - rozpłakałam się z=kilka razy, piękny wzruszający film, świetna gra aktorska,muzyka - no wszystko mi się podobało...poza jednym po wyjściu z kina niestety nie da się powiedzieć że to był tylko film...Blondik, momo1009, justta lubią tę wiadomość
Maniek