My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:hej kobietki,
witam się z wami w moją 11 rocznicę ślubu.
Brzuch nadal boli, @ nadal nie ma ale po dzisiejszej temperaturze obstawiam że dziś przyjdzie.
lece z Tiago na zajęcia pływacki
do póżniej
Biedroneczka zdrówka kochana.
zgredka ty to wyrozumiała żona jesteś - u mnie po tak późnym powrocie byłaby awantura
Anuśka, Lena, konwalianka, beszka i całej reszcie miłego dzionkaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Chodakowskiej nie znosze
Za to polecam Mel B - daje powera pozytywnego a jednoczesnie jest łagodna
http://m.youtube.com/watch?v=yTGgBOZX99I
Gdzies kiedys czytalam ze powyżej 40 minut wysilku fizycznego zaczyna sie w organizmie uwalniać hormon stresu i dlatego potem podświadomie bronimy sie przed wysiłkiem fizycznym bo nam sie zle kojarzy.
U mnie to sie sprawdziło - nigdy nie ćwiczę dluzej niz 35 minut.
Pytalam o to kolezanki do ktorej chodzę na Zumbę a ktora tez fitness prowadzi i mowila ze jesli tak nam dobrze to moze byc czesciej a krócej.
Chociaz przyznaje sie ze co raz rzadziej mi to ćwiczenie wychodzi i ta zumba bo jal wracam ostatnimi czasy o 19 z roboty to to ostatnia rzecz o jakiej marze ... Wfekt - 5 kg do gory ... Rozmiar z 34 na 36 ... W 2 M- ce ...Ale jak się krótko ćwiczy to podobno nie ma takich efektów...
-
Witajcie
Anastazja wszytskieo zajlepszego z okazji rocznicy
Kurde, taka pagoda, że nawet pies nie chciał ze mna na spacer iść...
Zmieńcie mi proszę tstowanie na FB z 21.10. na 23.09. - własnie na naszą rocznicę. Nie odpuszczę tego. Chyba, że Waszym zdaniem lepiej nieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Co do ćwiczeń, sama zauwazyłam, że najlepsze efekty przynosiły mi takie krótkie codzinne serie po pół godziny niz godzinne zajęcie fitness. Ale to było dawno, moze miałam lepszy metabolizm
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Witajcie
Anastazja wszytskieo zajlepszego z okazji rocznicy
Kurde, taka pagoda, że nawet pies nie chciał ze mna na spacer iść...
Zmieńcie mi proszę tstowanie na FB z 21.10. na 23.09. - własnie na naszą rocznicę. Nie odpuszczę tego. Chyba, że Waszym zdaniem lepiej nie
na FB już zmienione
Dzięki za życzenia, o dziwo mój mąż też pamiętał - chyba pierwszy raz. jak wstał przed wyjściem do pracy złożył mi życzenia
a co do pogody - u nas upał więc zapraszam na opalanieLena83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Widzisz Ana, to sie nazywa zrobić żonie odpowiednia niespodziankę
A pogody zazdraszczam i nie wstydzę sie tego
Ja ostatnio w swoje urodziny wstałam rano i nieprzytomna zaczęłam się ubierać do wyjścia z psem. Otworzyłam szufladę z jego obrożą a tam róża i karteszka "wracaj do lóżka, dziś pies spaceruje z Panem".
Dwa razy nie trzeba było mi powtarzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 10:28
Lena83, justta, LaRa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:Widzisz Ana, to sie nazywa zrobić żonie odpowiednia niespodziankę
A pogody zazdraszczam i nie wstydzę sie tego
Ja ostatnio w swoje urodziny wstałam rano i nieprzytomna zaczęłam się ubierać do wyjścia z psem. Otworzyłam szufladę z jego obrożą a tam róża i karteszka "wracaj do lóżka, dziś pies spaceruje z Panem".
Dwa razy nie trzeba było mi powtarzaćmomo1009 lubi tę wiadomość
-
Próbuje Was nadrobic, ale mam chyba jakis światłowsktręt, nie mogę za długo patrzeć na ekran. Widziałam za to sposoby na meza, co to za poźno do domu wraca i jeden lepszy od drugiego
Moj S nie nalezy do niepijących, ale nie zdarza się to często, w gronie znajomych. staram się jednak delikatnie kontrolowac by nie przesadził, strasznie mi wtedy działa na nerwy
Dziewczyny przez ta zmianę pogody odnotowałam dzis 3 noce z rzędu: zaraz po pracy 5 godzin snu, potem film i wspólne uśniecie przed telewizorem do 6(!) rano, no i spanie wlaściwe w sypialni 6-9.30Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 10:38
********Gang 18+********
Anastazjaaa wrote:na FB już zmienione
Dzięki za życzenia, o dziwo mój mąż też pamiętał - chyba pierwszy raz. jak wstał przed wyjściem do pracy złożył mi życzenia
a co do pogody - u nas upał więc zapraszam na opalanie
Anasteczko Kochana na 23.09. nie 23.10.
********Gang 18+********
hey dziewczyny ja tylko na chwile bo dziś dzień zapełniony teraz wycieczka z mezem a później imp u kumpla wiec chyba jutro dużo do nadrobienia będę miała
Lena83 lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
TESTUJĄCE Z GANGU:
23.09 - Momo1009
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
01.10 - Smarta
02.10 - Choco
03.10 - Nieukowa
06.10 - Arienna
09.10 - Kropka_1
16.10 - Czarnula87
19.10 - Anuśka
20.10 - Anastazjaaa
23.10 - Lena83
xx.10 - Blondik
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.09 - Mari
xx.09 - MANIEK
.
.
xx.xx - Marnut
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki[/QUOTE]
justta, Blondik lubią tę wiadomość
-
a pomysły na facetow usmialam się mój tez z nie pijących wiec ja zawsze mam kierowcę aniu super ze wypad się udal i ze z ta komisja to na pozytyw wyszlo anastazja ja mam znowu odwrotnie i tesknie za silowna bo tak się wktecilam ze szok kiedyś tez miałam jak ty jak najdalej od cwiczen teraz tesknie bo przez te plecy nie mogę chozic
a co do diety to poczytaj o diecie zgodnej z grupa krwi na mnie działa choć nie stosuje się do nie drastycznie jakos no i staram się jesc jak najmniej przetworzone zeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 10:49
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia