My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja nie śpię ;( taka ulewa u mnie przechodzi, ze musiałam wstać pozamykać okna i włączyć tv żeby jeszcze choć na chwilkę sie przespać. Masakra jednym słowem.
A mieliśmy na dzis zaplanowane "grube" sprawy na ogródku do zrobienia, a tu z planów nici.,okna chciałam umyć...
Głupi deszcz, szaro, buro ponuro, mokro i ogólnie do d*py ;(
Jakkolwiek by nie było, życzę wszystkim spokojnej soboty
Hej!!!!!! ( jeszcze nigdy nie witałam sie na końcu )Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Ja sobie leze kolo 10 wracamy do kielc
Wiec juz niedlugo kierunek orlen lub McDonald's i kawka
LaRa to jak tak leje spryskać okna i deszcz sam umyje
Nie ma co sie denerwiwac to dopiero 8 rano popada a pozniej słońce wyjdzie
Anuśka, Lamama lubią tę wiadomość
-
Zgredka czekaj na meza z patelnis i jak wejdzie to pierdut raz za dzwonienie o 2 a dwa ze tak dlugo go nie bylo
LaRa, Lamama lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Zgredka czekaj na meza z patelnis i jak wejdzie to pierdut raz za dzwonienie o 2 a dwa ze tak dlugo go nie bylo
Ania_84, LaRa, momo1009, Lamama lubią tę wiadomość
-
Aniu, tak leje,ze nas ten deszcz obudził. Nikt z naszej trójki już nie śpi, maz pojechał na zakupy, ja jeszcze chwilkę w łóżku a moj synuś szczekajacy przeniósł sie pod drzwi.
Uwierz mi, ze tak nie było nigdy, żeby obudzić sie przez padający deszcz, ulewe.
Szerokiej drogi i wracajcie bezpiecznie do domkuLamama lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi... Jak dobrze zabalował to i tak nie będzie wiedział od czego go głowa boli : czy od kaca czy od patelni
Anuśka, Lamama lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:To bym poczekała i zapytala jak tam kochanie glowka od kaca nie boli jak odp nie to wtedy lafowac i dodac no to juz chyba boli tak jak ja nie spie o 2 w nocy
A jak wstał na drugi dzień z tego rowu taki poobijany wrócił do domu to go przytuliła i wytłumaczyła jak dziecku, że on pijany nic nie pamięta to i może koledzy spod sklepu go pobili
Od tego czasu bardzo rzadko widać żeby coś pił
Terapia fantastyczna
Ania_84, Czarnula87, momo1009, Johnam, Lamama, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ehhh powiem wam ze strasznie wczoraj się denerwowalam ta komisja az mnie brzuxh dolem bolal :-o
Nawet nie wiem czym się denerwowalam
Ehh ciekawa jestem co u naszej córeczki kotki i synusis pieska
Lamama lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ehhh powiem wam ze strasznie wczoraj się denerwowalam ta komisja az mnie brzuxh dolem bolal :-o
Nawet nie wiem czym się denerwowalam
Ehh ciekawa jestem co u naszej córeczki kotki i synusis pieska -
Nie jeszcze okolo 2 tyg orzeczenie przyjdzie poczta muszą cala dokumentacje wyslac gdzieś pozniej do jednostki kielc tylko nam tak powiedział ze musi looknac pod ktory paragraf podchodzi ra wada genetyczna pozniek wyszedl i powiedzial ze albo d albo e
Nastepnie przyszedl z-ca przewodniczacego tamten podszedl pyta sie co tam ma za przypadek ze az spr a ten noo chlopak ma mocne kwity i dobrze wszystko udokumentowane a ten noo faktycznie
Po czym wyszedł do nas ten u którego michal byl na komisji i mowi noo to zycze wam szczescia i trzymsjcie cie tych lekarzybo dobrze wybraliscie
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ale urolog tu w tym szpitalu to kawal chuja soryy Michał pokazal mu dokumentacje i co wpisal tylko ze levzy sue urologicznie sle nic nie napisal ze ma rozp wade genetyczns ze ma test ponizej norm nic jeszcze michal mowi ze takiego buraka to nie widzial
-
Podejrzewam ze gdyby nie to ze genetyke robiliśmy w lodzi to by olali dprea tak dobrze sie znaja z dr ktory robil genetyke bo nawet mowil noo lukasz to dobry fachowiec razem stidiowalusmyr
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Ja jeszcze w lozku - tak mnie gnaty bola ze nie mam siły wstac ....
Noc z powodu suchego kaszlu - męczarnia.
U mnie lalo wczioraj a dzis juz sucho tylko slonca jakos brak.
A apropo pijących mężów to mi bardzo sie podoba spodob mojej ciotki.
Swojego czasu kiedy moje kuzynostwo było jeszcze małe ciotka siedziała z nimi w domu- była czwórka maluchów. No oczywiscie zajmowała sie tez domem. Wujek pracował. Przyszedł czas ze zdarzało mu sie co raz czesciej wychodzic do pobliskiego baru na piwo. Ciotka poprosiła kilka razy zeby tego nie robił tak czesto ale bez skutku.
Wiec pewnego dnia kiedy na to piwo poszedł ona bez zająknięcia zostawiła dzieci w domu, przyszła do baru, zamówiła sobie piwo i przysiadła sie do stolika meza i jego kumpli. Wujek zdebial ...
A ciotka na to "no co? Ty mozesz a ja nie?" ... Wujek myślał ze blefuje. Jednak kiedy sytuacja powtórzyła sie kilka razy zrozumiał ze to nie żarty ...
Od tego czasu minęło z 20 lat i uwierzcie wujek nie pije wcale i z domu bez zony prawie wcale nie wychodziAnuśka, momo1009, Johnam lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena bardzo dobrze zrobila
U nas na szczęście michal praktycznie nigdy nie pije a teraz nawet piwa nie tknieraz wrocil mi nababiony to przepraszal przez kilka dni choc nie bylam zła bo raz na 1,5 roku no coz zdarza sie
-
U nas pojawia sie problem typu tak będę za pol godz a nie raz zdarza sie ze przychodxi o 4 ale na to juz mam patent jak powiedzial ze wroci za pol godz to idczekuje godzine po czym zistawiam klucz w zamkku
a jak dzwoni to mu mowie czekaj bede za pol godz.
Lena83, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Moj W wcale nie pije. Nawet na imprezach, weselach ...nie... Nie należy do AA
... Po prostu nie lubi.
Mi ja poczatku było z tym dziwnie no bo jak - on wcale a ja owszem lubie czasem jakies piwo latem albo wino wieczorem albo dobrego drinka na imprezie ...
Ale da sieMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.