X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ukrecilam ciasto - krówke ze śmietana.
    Dziecię chciało rosołu to tez zrobiłam ...
    Z rosołu mi zostały warzywa to dogotowalam ziemniaków i jajek - robie sałatkę teadycyjną ...

Tak mam gorąco w kuchni ze za chwile wykituje ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    denerwujecie mnie jednak z tym pisaniem o jedzeniu ;//

nie pisałam Wam, ale mój już nie pracuje w wawie, zjechał w weekend do domu i jest cały czas, szef zrezygnował z tamtej budowy i mój musiał poszukać sobie czegoś nowego,
    no i dziś poszedł na sprawdzenie i został ;-), oby jak najlepiej przędło, bo chłop pracujący to chłop zadowolony

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Mysle,ze 23... Ale za pewne @ mnie uprzedzi, albo zrobie i przyjdzie zaraz po tescie, bo tak mialam najczesciej. A TY kochana kiedy???
    Ja się jakoś nie ludze ze pozytyw będzie ale 28 powinna być @ albo wcześniej... więc 29 testuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 07:16

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja ukrecilam ciasto - krówke ze śmietana.
    Dziecię chciało rosołu to tez zrobiłam ...
    Z rosołu mi zostały warzywa to dogotowalam ziemniaków i jajek - robie sałatkę teadycyjną ...

Tak mam gorąco w kuchni ze za chwile wykituje ....
    Też chcę rosołu :P

Lena83 lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co prawda to prawda mój jak nie ma zajecia to zawsze cos sobie wymysla a jak nie może isc na silownie to jest horrot taki sumtny i zdolinowany chodzi ze serducho się kroi on bez silki nie funkcjonuje 3mam kciuki żeby był zadowolony z pracy

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę spokojnej nocy i udanego weekendu... zasypiam na siedząco a jutro jadę z przyjaciółką weekendowo odpocząć od problemów i wszystkie komunikatory zostają wyłączone... weekendowo piję Wasze zdrówko! <3

Anuśka, Lena83, angeika, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa milego weekendu :)

Anuśka wpadaj bo ja mam taki 7 litrowy gar.
    Z makaronem czy z lanymi kluskami?

Katjaa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki to baw i relaksuj się ja jutro ide do znajomka na urodziny to tez wypije za wszystkie żeby wszystko było po naszej myśli

Katjaa lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie mojego idę odwieźć na kawalerski i pytam o której wróci, a on o której mogę przyjechać po niego, a ja, że właśnie teraz jest szczyt moich możliwości, bo zaraz zasnę..;)

Anuśka, angeika lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj się chłopu wyszaleć i niech wraca na rano albo i popołudniu ty odbijesz sobie pozniej

• Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to się już dziś żegnam bo mam gości wszystkim zycze owocnej lub milej nocki do juterka kochaniutkie pa pa całusów 102 <3

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Katjaa milego weekendu :)

Anuśka wpadaj bo ja mam taki 7 litrowy gar.
    Z makaronem czy z lanymi kluskami?
    Ze wszystkim mniaaaammmmmmm....... Ja jestem rosołoholiczką :D Biorę każdy w każdych ilościach :D Jejku 7 litrów boskiego płynu o.O o.O o.O

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    ok to się już dziś żegnam bo mam gości wszystkim zycze owocnej lub milej nocki do juterka kochaniutkie pa pa całusów 102 <3
    Baw się dobrze i wypij za nasze szczęśliwe cykle ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili :P

suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna :)

generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazyc :) bo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone " :D uhhh jak mi pojechal :D to az misie milo zrobilo :)

pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie.. :)

nastepnie kolo term byl pawilon Big Stara :D iiii
    obkupilismy sie jak nie wiem :D
    za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl :D

bluzki za 5 zl :P
    kurtka 50 zl
    bluzy po 10 i 20 zl :D

nastepnie poszlismy w termach zjesc :)
    nazarlizs,y sie jak dzikie swinie :P po czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami :D

ufff :D chyba to tyle ":D

angeika, Anuśka, justta, Lamama, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane życzę spokojnej nocy i udanego weekendu... zasypiam na siedząco a jutro jadę z przyjaciółką weekendowo odpocząć od problemów i wszystkie komunikatory zostają wyłączone... weekendowo piję Wasze zdrówko! <3
    I bardzo dobrze Katju! Baw sie dobrze :*

Katjaa lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spojrzałam w kalendarz, a tam imieniny...... Maleństwa Malenq - Konstancji :) dużo zdrowka dla dziewczyneczki :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Spojrzałam w kalendarz, a tam imieniny...... Maleństwa Malenq - Konstancji :) dużo zdrowka dla dziewczyneczki :)
    Oj super :) To ja też Malenq życzę Twojej Konstancji wszystkiego co najlepsze :D

Aniu bardzo się cieszę że wszystko udało się załatwić :) I że termy się podobały :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę czuję jajniki o.O
    Dzisiaj rano skończyła mi się @ a teraz wieczorem zobaczyłam żywo czerwone nitki krwi na wkładce... I oba jajniki mnie strzykają... Czy Dong tak ekspresowo działa???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:14

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka jak to skończyła Ci sie @ ??
    Przeciez dopiero Ci sie zaczela

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska a moze to jeszcze pozostalosci z @ :)

a dong moze zaczac dzialasc bomniej wiecej od 3-4 dc zaczyaja pracowac jajniki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2078 2079 2080 2081 2082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ