X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ukrecilam ciasto - krówke ze śmietana.
    Dziecię chciało rosołu to tez zrobiłam ...
    Z rosołu mi zostały warzywa to dogotowalam ziemniaków i jajek - robie sałatkę teadycyjną ...

Tak mam gorąco w kuchni ze za chwile wykituje ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    denerwujecie mnie jednak z tym pisaniem o jedzeniu ;//

nie pisałam Wam, ale mój już nie pracuje w wawie, zjechał w weekend do domu i jest cały czas, szef zrezygnował z tamtej budowy i mój musiał poszukać sobie czegoś nowego,
    no i dziś poszedł na sprawdzenie i został ;-), oby jak najlepiej przędło, bo chłop pracujący to chłop zadowolony

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angeika wrote:
    Mysle,ze 23... Ale za pewne @ mnie uprzedzi, albo zrobie i przyjdzie zaraz po tescie, bo tak mialam najczesciej. A TY kochana kiedy???
    Ja się jakoś nie ludze ze pozytyw będzie ale 28 powinna być @ albo wcześniej... więc 29 testuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 07:16

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja ukrecilam ciasto - krówke ze śmietana.
    Dziecię chciało rosołu to tez zrobiłam ...
    Z rosołu mi zostały warzywa to dogotowalam ziemniaków i jajek - robie sałatkę teadycyjną ...

Tak mam gorąco w kuchni ze za chwile wykituje ....
    Też chcę rosołu :P

Lena83 lubi tę wiadomość

• Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co prawda to prawda mój jak nie ma zajecia to zawsze cos sobie wymysla a jak nie może isc na silownie to jest horrot taki sumtny i zdolinowany chodzi ze serducho się kroi on bez silki nie funkcjonuje 3mam kciuki żeby był zadowolony z pracy

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane życzę spokojnej nocy i udanego weekendu... zasypiam na siedząco a jutro jadę z przyjaciółką weekendowo odpocząć od problemów i wszystkie komunikatory zostają wyłączone... weekendowo piję Wasze zdrówko! <3

Anuśka, Lena83, angeika, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa milego weekendu :)

Anuśka wpadaj bo ja mam taki 7 litrowy gar.
    Z makaronem czy z lanymi kluskami?

Katjaa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki to baw i relaksuj się ja jutro ide do znajomka na urodziny to tez wypije za wszystkie żeby wszystko było po naszej myśli

Katjaa lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie mojego idę odwieźć na kawalerski i pytam o której wróci, a on o której mogę przyjechać po niego, a ja, że właśnie teraz jest szczyt moich możliwości, bo zaraz zasnę..;)

Anuśka, angeika lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj się chłopu wyszaleć i niech wraca na rano albo i popołudniu ty odbijesz sobie pozniej

• Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok to się już dziś żegnam bo mam gości wszystkim zycze owocnej lub milej nocki do juterka kochaniutkie pa pa całusów 102 <3

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Katjaa milego weekendu :)

Anuśka wpadaj bo ja mam taki 7 litrowy gar.
    Z makaronem czy z lanymi kluskami?
    Ze wszystkim mniaaaammmmmmm....... Ja jestem rosołoholiczką :D Biorę każdy w każdych ilościach :D Jejku 7 litrów boskiego płynu o.O o.O o.O

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Johnam wrote:
    ok to się już dziś żegnam bo mam gości wszystkim zycze owocnej lub milej nocki do juterka kochaniutkie pa pa całusów 102 <3
    Baw się dobrze i wypij za nasze szczęśliwe cykle ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)

my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili :P

suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna :)

generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazyc :) bo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone " :D uhhh jak mi pojechal :D to az misie milo zrobilo :)

pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie.. :)

nastepnie kolo term byl pawilon Big Stara :D iiii
    obkupilismy sie jak nie wiem :D
    za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl :D

bluzki za 5 zl :P
    kurtka 50 zl
    bluzy po 10 i 20 zl :D

nastepnie poszlismy w termach zjesc :)
    nazarlizs,y sie jak dzikie swinie :P po czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami :D

ufff :D chyba to tyle ":D

angeika, Anuśka, justta, Lamama, konwalianka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane życzę spokojnej nocy i udanego weekendu... zasypiam na siedząco a jutro jadę z przyjaciółką weekendowo odpocząć od problemów i wszystkie komunikatory zostają wyłączone... weekendowo piję Wasze zdrówko! <3
    I bardzo dobrze Katju! Baw sie dobrze :*

Katjaa lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spojrzałam w kalendarz, a tam imieniny...... Maleństwa Malenq - Konstancji :) dużo zdrowka dla dziewczyneczki :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Spojrzałam w kalendarz, a tam imieniny...... Maleństwa Malenq - Konstancji :) dużo zdrowka dla dziewczyneczki :)
    Oj super :) To ja też Malenq życzę Twojej Konstancji wszystkiego co najlepsze :D

Aniu bardzo się cieszę że wszystko udało się załatwić :) I że termy się podobały :)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę czuję jajniki o.O
    Dzisiaj rano skończyła mi się @ a teraz wieczorem zobaczyłam żywo czerwone nitki krwi na wkładce... I oba jajniki mnie strzykają... Czy Dong tak ekspresowo działa???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:14

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka jak to skończyła Ci sie @ ??
    Przeciez dopiero Ci sie zaczela

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska a moze to jeszcze pozostalosci z @ :)

a dong moze zaczac dzialasc bomniej wiecej od 3-4 dc zaczyaja pracowac jajniki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 2078 2079 2080 2081 2082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ