My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ukrecilam ciasto - krówke ze śmietana.
Dziecię chciało rosołu to tez zrobiłam ...
Z rosołu mi zostały warzywa to dogotowalam ziemniaków i jajek - robie sałatkę teadycyjną ...
Tak mam gorąco w kuchni ze za chwile wykituje ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
denerwujecie mnie jednak z tym pisaniem o jedzeniu ;//
nie pisałam Wam, ale mój już nie pracuje w wawie, zjechał w weekend do domu i jest cały czas, szef zrezygnował z tamtej budowy i mój musiał poszukać sobie czegoś nowego,
no i dziś poszedł na sprawdzenie i został, oby jak najlepiej przędło, bo chłop pracujący to chłop zadowolony
-
nick nieaktualnyangeika wrote:Mysle,ze 23... Ale za pewne @ mnie uprzedzi, albo zrobie i przyjdzie zaraz po tescie, bo tak mialam najczesciej. A TY kochana kiedy???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 07:16
-
Lena83 wrote:Ja ukrecilam ciasto - krówke ze śmietana.
Dziecię chciało rosołu to tez zrobiłam ...
Z rosołu mi zostały warzywa to dogotowalam ziemniaków i jajek - robie sałatkę teadycyjną ...
Tak mam gorąco w kuchni ze za chwile wykituje ....Lena83 lubi tę wiadomość
-
co prawda to prawda mój jak nie ma zajecia to zawsze cos sobie wymysla a jak nie może isc na silownie to jest horrot taki sumtny i zdolinowany chodzi ze serducho się kroi on bez silki nie funkcjonuje 3mam kciuki żeby był zadowolony z pracy*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualnyKochane życzę spokojnej nocy i udanego weekendu... zasypiam na siedząco a jutro jadę z przyjaciółką weekendowo odpocząć od problemów i wszystkie komunikatory zostają wyłączone... weekendowo piję Wasze zdrówko!
Anuśka, Lena83, angeika, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
Katjaa milego weekendu
Anuśka wpadaj bo ja mam taki 7 litrowy gar.
Z makaronem czy z lanymi kluskami?Katjaa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
ja właśnie mojego idę odwieźć na kawalerski i pytam o której wróci, a on o której mogę przyjechać po niego, a ja, że właśnie teraz jest szczyt moich możliwości, bo zaraz zasnę..
Anuśka, angeika lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
my dopieor wrocilismy dzien pelen wrazen wyobrazcie sobie ze w szpitalu spedzilismy od 8-14 przez ta komisje.. Michal dostal skierowania do 5 specjalistow na ekg, na jeszcze inne badania dobrze ze kazali mowic ze wojskowy to nie czekalismy w kolejkach inaczej.. nie wiem czy bysmy do pon sie wyrobili
suma sumarum.. na komisji powiedzieli .. ze faktycznie ma jak to nazwali "mocne kwity" i ze ta wada genetyczna kwalifikuje sie najprawdopodobniej na D moze na E ale predzej na D ... jesli zakwalifikuja go na D to juz bede spokojna
generalnie popatrzyli po wynikach a tam nazwiska z Łodzi .. no i nie mieli jak podwazycbo tylko byl tekst noo ni epowiem do dobrego specjalisty trafiliscie.. skad z Kielc sie o nim dowiedzielismy .. i tu... moj maz wykazal sie mega duza elokwencja bo powiedzial .." mam wspaniałą madra zone "
uhhh jak mi pojechal
to az misie milo zrobilo
pozniej pojechalismy na Termy 3 godziny moczenia sie..
nastepnie kolo term byl pawilon Big Staraiiii
obkupilismy sie jak nie wiem
za cale 140 zl kupilismy 6 bluzek, 2 bluzy dla michala, kurtke ciepla zimowa i kamizelke puchowa .. tak za cale 140 zl
bluzki za 5 zl
kurtka 50 zl
bluzy po 10 i 20 zl
nastepnie poszlismy w termach zjesc
nazarlizs,y sie jak dzikie swiniepo czym poprawilismy szarlotka na cieplo z lodami
ufffchyba to tyle "
angeika, Anuśka, justta, Lamama, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Kochane życzę spokojnej nocy i udanego weekendu... zasypiam na siedząco a jutro jadę z przyjaciółką weekendowo odpocząć od problemów i wszystkie komunikatory zostają wyłączone... weekendowo piję Wasze zdrówko!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Spojrzałam w kalendarz, a tam imieniny...... Maleństwa Malenq - Konstancji
dużo zdrowka dla dziewczyneczki
To ja też Malenq życzę Twojej Konstancji wszystkiego co najlepsze
Aniu bardzo się cieszę że wszystko udało się załatwićI że termy się podobały
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Kurczę czuję jajniki
Dzisiaj rano skończyła mi się @ a teraz wieczorem zobaczyłam żywo czerwone nitki krwi na wkładce... I oba jajniki mnie strzykają... Czy Dong tak ekspresowo działa???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 21:14
-
Anuśka jak to skończyła Ci sie @ ??
Przeciez dopiero Ci sie zaczelaMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Anuska a moze to jeszcze pozostalosci z @
a dong moze zaczac dzialasc bomniej wiecej od 3-4 dc zaczyaja pracowac jajniki