My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez miałam podly nastrój dziś rano ale wpisy dziewczyn mi chumor poprawily jeszcze raz dzięki no i moja Kochaniutka siostra zrobila mi niespodzianke gdy poszlam do swojego pokoju a tam piękny kryształowy wazon wygrawerowany z data slubu i naszymi imionami tak mi się on marzyl okazało się ze go dostaliśmy tak pozno bo trzeba było na niego czekac tak się ciesze bo ja uwielbiam krysztaly nie ma to ja siostra*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualny
-
blondik widze ze dziś jedne się smieja a drugie smutkuja jutro bedzie lepszy dzień wiec glowa do góry ja jak mam taki nastrój to wino wywoluje tylko ryk i rycze jak krowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:38
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Blondik kochana czekaj na koniec krwawienia i plamienia, bo jak weźmiesz donga, to się jeszcze przeciągnie....wiem kochana co mówię z autopsji.
Winko nie zaszkodzi...pij na zdrowieCzasem trzeba. Sama bym chlapnęła lampeczkę ale biorę metformax i inne takie kwiatki.
-
Ufffffffff wróciłam
ogrodek, potem auchan, auchan ogród - mnóstwo roślin do przebrania, iglaków, clematisow itp. I na koniec castorama... Zaczyna mnie już męczyć te chodzenie po sklepach, wpadłam do domu, prysznic, piżamka i tv. Małż zrobił pyszny kisielek, i teraz luz blues
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:50
-
widzę, że epidemia Donga Donga się szerzy
mmm Biedro budyń, też ostatnio sobie zażyczyłam, ale mój zrobił za rzadki i mnie wkurzył, ja lubie jak gruba skorupa się zrobi mmmm
ja tam zeżarłam 4 kanapcory z różnymi wędlinami (2 nadprogramowe)