My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejku ....
To juz po 8 dpo cos wychodzi ?
Mnie tam na październik wpisac trzeba juz bo mnie rozlozylo i nic z tego nie bedzie.
Mysle ze jakos 23.10.2014Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Johman ja też jestem po tabletkach i teraz mam skąpe @ tak 3 dniowe. W tym cyklu np mam juz 3 dzień plamienia ,,,takie to wszystko udziwnione.
Anuśka a Ty jak - wciąż pociągająca?? czy już lepiej.
Ania84 co Ty tak zamilkłaś???
A Ania się pławi w termach w Uniejowie -
Anastazjaaa wrote:dzięki za wsparcie, jakoś muszę to przeżyć
Termofor i upsarin nie pomagają - leżę w łóżku
a to lista z FB
TESTUJĄCE Z GANGU:
29.09 - Katjaa
27.09 - Biedroneczka83
01.10 - Smarta
02.10 - Choco
03.10 - Nieukowa
06.10 - Arienna
09.10 - Kropka_1
16.10 - Czarnula87
18.10 - Maniek
19.10 - Anuśka
20.10 - Anastazjaaa
21.10 - Momo1009
23.10 - Lena83
xx.10 - Blondik
xx.10 - Asha
xx.10 - Cymcia
xx.09 - Mari
.
.
xx.xx - Marnut
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki -
temka dziwna bo zle mierzyłam probowalam kupic lepszy termometr ale pani w aptece powiedziała ze termometrow owulacyjnych nie widziala już z 5 lat w inne aptece taz nie było wiec odpuscilam zadzwonię do mamy żeby kupila w pl to mi przysle
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Johnam wrote:
Nowy udostępnij będziemy Ci pisać na bierząco po wykresem
A gdzie Ty mieszkasz? Jeśli masz tam Rossman to w nim są termometry z dwoma miejscami po przecinku
-
ja mieszkam w Irlandii dokładnie w Galway dałam ostatni wykres bo nowy to dopiero 3 dni trochę mnie martwi ze sluzu nie miałam płodnego a z tym wykresem to jak to poznac czy jest ok czy nie*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Johnam wrote:ja mieszkam w Irlandii dokładnie w Galway dałam ostatni wykres bo nowy to dopiero 3 dni trochę mnie martwi ze sluzu nie miałam płodnego a z tym wykresem to jak to poznac czy jest ok czy nie
W każdym razie gdzieś w połowie cyklu powinnaś mieś skok tempki o ok 0,02conajmniej, a po skoku trzeba tylko trzymać kciuki i czekać do terminu @