My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Katja ale gdzie to lubuskie bo stamtąd mój W i ja często bywam to jak blisko to nie ma sprawy zapraszam na obiad jak będę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:47
-
Hejo! Jak tam?!
No tak-nadrobione- proszę mi się tu nie nakręcać na ciążę
Ja wszystko czytam i widzę
Czarnula ja donga brałam ale takich efektów nie miałam, ale pewnie dlatego, że mnie tu nie było jeszcze. No i max dwie tabletki ze trzy razy brałam a tak po jednej....w kolejnym cyklu biorę po trzy
Teraz drugi dzień luteiny...... Jeszcze ze dwa dni i wszyscy po ścianach chodzą w otoczeniu....tak na mnie działa
Idę dalej zasuwać, bo żadne z powyższych ogści do pomocy nie przylazło,siet !
lamama może to będą przechodni pomocnicy?! Nie znoszę piątków!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:57
-
Katjaa wrote:30 km od Guben... po linii prostej hehe a większe miasto Zielona Góra.
Kochana a mój w ze Świe-na
I Zn odwiedzam ze dwa razy w m-cu..
Moze kiedyś uda się spotkaćMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
a spoko, edytowałam posta, bo miałam orty
Mało mam czasu cholerka, no!
Dużo się u Was dzieje. chorowitkom zdrówka, ciążówkom zdrówka, dzieciom zdrówka i jeszcze raz wszystkim zdrówka!
Mnie coś też kręci ale oby się nie rozkręciło.
Pozdrowionka i spadam dziewczynki :-*Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Właśnie popatrzyłam na prognozę cykli i wychodzi mi testowanie 19 października, następne 21 listopada i kolejne 24 grudnia
Może ten sen o ciąży i świętach był jednak proroczy
mi 20 października -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:nawaliłam olejek na głowe na poprawe wlosków i chyba bede znów musiał iść poleżeć
Ana tulam może termoforek pomoże na brzuch
a ja dziś w pracy dostałam zamówienie z Avonu i nasmarowałam sobie stopki i twarz scrubem (scruby dwa, nie żebym do stóp na twarz nakładała ;p)
zjadłam znowu 2 naleśniory, ale popchnęłam potem kanapą z pasztetem, więc sama niedługo obrócę się w pasztet..
potem wybieram się na zajęcia "zdrowy kręgosłup", choć mój gin powiedział, że spoko mogę chodzić na te fitnessy co wcześniej, byle nie zajęcia urazowe, ale w karate nigdy się nie bawiłam. Jednak ciężko mi sobie siebie wyobrazić teraz np na stepie hmmm..