My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brak mi słów na tego ginekologa....
Dziewczyny a że tak zapytam - wy sparwdzacie ginekologów, którzy prowadza Wam ciażę???Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyHmm...ja nie sprawdzałam. Dopiero po 2 porodzie moja sąsiadka powiedziała mi, że mój lekarz na pierwszej wizycie powiedział jej, że jej ciąża jest martwa - nie muszę dodawać, że ma z tej "martwej ciąży" ślicznego 4-latka?
A ja miałam o nim bardzo dobre zdanie. Nie jest wybitny, ale wg mnie wystarczająco dobry.
Niemniej - wcale nie dziwię się koleżance, że psy na nim wieszała. Dlatego myślę, że lekarze często "chlapią" coś zanim pomyślą, wydają kategoryczne sądy za wcześnie i stąd cała masa nieporozumień. Ale cóż..są tylko ludźmi..
zgredka lubi tę wiadomość
-
aż dziwie się, że ten lekarz jeszcze pracuje, że nikt tego nie zgłosił do prokuratury i do izby lekarskiej.. naprawdę to dziwne..
ja lekarzy ZAWSZE sprawdzam i nie tylko ginekologów.. na necie wiele można znaleźć, sporo teraz portali o lekarzach, dodatkowo kieruję się dobrymi poleceniami osób z otoczenia; wolę czekać na wizytę 3 m-ce niz tydzień aby trafić do tego właściwego; inna sprawa, że jak potrzebuje internisty to mi wszystko jedno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w ramach poprawy sobie nastroju zaplanowałam żarcie na weekend..
Bo ja uwielbiam gotować ...
Mogłabym być kurą domową .. powaznie
Jutro na obiad tarta z łososiem i mozzarellą _polecam pyszne i szybkie i zdrowe ..
W niedzieę specjalnie dla mojej mamy tradycyjne kluchy na parze mojej roboty z modrą kapustą i pieczenią.
Ciasto będzie- krówka z bitą smietaną i migdałami..
Do tego sąłaty zrobię z groszkiem cukrowym jakby ktoś na kolację..
A i jeszcze ciasto gotowe już na bułeczki kupiłam świeże na niedzielne śniadanie...
No szczęśliwsza jestem jak pogotuję....
konwalianka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena, po opisie dań mam dla Ciebie propozycję - zostań moją żoną
. Dzieci z tego nie będzie, ale jak chcesz możesz adoptować moje Diablątka.
Czarnula - no nie łam się, no... podrzuć przyjaciółce Donga, jest szansa że już po pierwszej dawce się pogodzicie
.
Blondik - trzymaj Ty się tam, nie wiem czy możesz brać no-spę, ale jeśli tak, to może spróbuj...
nick nieaktualny, Lena83, nick nieaktualny, nick nieaktualny, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Lena, po opisie dań mam dla Ciebie propozycję - zostań moją żoną
. Dzieci z tego nie będzie, ale jak chcesz możesz adoptować moje Diablątka.
Spoko- tylko pierscionek i oświadczyny
I mam nadzieję, że jakoś w miare zarabiasz
Zostawię sobie W na boku tak tylko dla plemniorów
))))
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.

ja siebie samą też