My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brak mi słów na tego ginekologa....
Dziewczyny a że tak zapytam - wy sparwdzacie ginekologów, którzy prowadza Wam ciażę???Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyHmm...ja nie sprawdzałam. Dopiero po 2 porodzie moja sąsiadka powiedziała mi, że mój lekarz na pierwszej wizycie powiedział jej, że jej ciąża jest martwa - nie muszę dodawać, że ma z tej "martwej ciąży" ślicznego 4-latka?
A ja miałam o nim bardzo dobre zdanie. Nie jest wybitny, ale wg mnie wystarczająco dobry.
Niemniej - wcale nie dziwię się koleżance, że psy na nim wieszała. Dlatego myślę, że lekarze często "chlapią" coś zanim pomyślą, wydają kategoryczne sądy za wcześnie i stąd cała masa nieporozumień. Ale cóż..są tylko ludźmi..zgredka lubi tę wiadomość
-
aż dziwie się, że ten lekarz jeszcze pracuje, że nikt tego nie zgłosił do prokuratury i do izby lekarskiej.. naprawdę to dziwne..
ja lekarzy ZAWSZE sprawdzam i nie tylko ginekologów.. na necie wiele można znaleźć, sporo teraz portali o lekarzach, dodatkowo kieruję się dobrymi poleceniami osób z otoczenia; wolę czekać na wizytę 3 m-ce niz tydzień aby trafić do tego właściwego; inna sprawa, że jak potrzebuje internisty to mi wszystko jednoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 13:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja w ramach poprawy sobie nastroju zaplanowałam żarcie na weekend..
Bo ja uwielbiam gotować ...
Mogłabym być kurą domową .. powaznie
Jutro na obiad tarta z łososiem i mozzarellą _polecam pyszne i szybkie i zdrowe ..
W niedzieę specjalnie dla mojej mamy tradycyjne kluchy na parze mojej roboty z modrą kapustą i pieczenią.
Ciasto będzie- krówka z bitą smietaną i migdałami..
Do tego sąłaty zrobię z groszkiem cukrowym jakby ktoś na kolację..
A i jeszcze ciasto gotowe już na bułeczki kupiłam świeże na niedzielne śniadanie...
No szczęśliwsza jestem jak pogotuję....
konwalianka, Katjaa, Czarnula87, angeika lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena, po opisie dań mam dla Ciebie propozycję - zostań moją żoną
. Dzieci z tego nie będzie, ale jak chcesz możesz adoptować moje Diablątka.
Czarnula - no nie łam się, no... podrzuć przyjaciółce Donga, jest szansa że już po pierwszej dawce się pogodzicie.
Blondik - trzymaj Ty się tam, nie wiem czy możesz brać no-spę, ale jeśli tak, to może spróbuj...Katjaa, Lena83, Czarnula87, angeika, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Lena, po opisie dań mam dla Ciebie propozycję - zostań moją żoną
. Dzieci z tego nie będzie, ale jak chcesz możesz adoptować moje Diablątka.
Spoko- tylko pierscionek i oświadczyny
I mam nadzieję, że jakoś w miare zarabiasz
Zostawię sobie W na boku tak tylko dla plemniorów))))
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.