X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena już wiem gdzie jem obiad w niedzielę... :P

A wpadaj- ja zawsze tych klusek to na pól wojska robie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 14:21

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Blondik :******

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena z skąd Ty? Która część Polski?

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde.. pogoda sie u mnie spsula i jeszcze kot mnie do krwi podrapal. Glupi ten dzien

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry po drzemce :) aale mam ochote na budyń małż ma kupic po drodze

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Lena z skąd Ty? Która część Polski?

Granica dolnośląskiego i wielkopolskiego ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka ja razem z Katją jade na obiad w niedziele do ciebie :P

matko co za gin wrrrr

ja poczytałam opinie o moim i był ok tylko on strasznie na kase sie zrobił wiem ze z ciążą bede na nfz do niego chodzic a teraz chcodze do tego co ma USG za free :)

Katjaa, Lena83 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Granica dolnośląskiego i wielkopolskiego ;)
    Uuu ja lubuskie granica z Niemcami...
    Biedroneczko to jedziemy... :D

Wysłany: 19 września 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja woj sląskie hehe damy rade :)

Katjaa, Lena83 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Biedroneczko to jedziemy... :D

Katja ale gdzie to lubuskie bo stamtąd mój W i ja często bywam to jak blisko to nie ma sprawy zapraszam na obiad jak będę :P

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o gina to powiem Wam, że ja chociaż bym miała wygrzebać kasę spod ziemi to znalażłabym najlepszego gina na ciążę.
    No nie kozakuję bo milionerem nie jestem ale wiem co znaczy zły gin w ciazy.
    Gdyby mój gin w I ciazy zauwazył co miał zauwazyć to nie spędziłabym 3 m-cy w szpitalu plackiem i moje dziecko nie urodziłoby się w 33 tygodniu.
    Wszystko dobrze się skończyło ale ile było płaczu i strachu, którego nikomu nie życzę to moje...

Potem jak w poznańskiej klinice się dowiedziałam to już od 12 tygodnia było niehallo i gdybym wtedy trafiła do szpitala to wsyatczyło naprawdę tydzień. Profesorowie byli zszkokowanmi..

Dlatego myslę, że wybór lekarza jest ważny.

Wysłany: 19 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z Zuzą chodziłam prywatnie ale wiecie wtedy byo inaczej teraz kasa sie liczy niestety a ze on panstwowo przyjmuje to bede chodzić a na usg 40zł w jego gabinecie wiec tez żle nie jest :)
    byle tylko ten kropek juz zamieszkał

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A ja zachodniopomorskie, to nie tak daleko :)

Katjaa lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, mam nadzieję, że to faktycznie na@, niech szybko przychodzi coby już nie było krwawień..

ja zgadzam się z Leną, mało tego..mam teorię i się jej trzymam.. chodzę do dwóch niezaleznych lekarzy (w ciąży z tymkiem też tak było), żaden nie wie o sobie :P moja siostra przeżyła tragedię, straciła dziecko w 6-tym miesiącu, mały zmarł..lekarz się nie poznał..chodziła z martwym dzieciątkiem przeszło 2 tygodnie, bo organizm nijak nie reagował..dziecko zaczeło się rozkładać, doszło do zakażenia organizmu, ledwie ją odratowali..a później, walczyli o to, żeby wogóle mogła miec kiedyś dzieci..walka trwała rok! udało się.. w kolejnej ciaży także chodziła do dwóch, bo im nie ufała, mimo, że jeden z nich uratował jej życie i "zwrócił"możliwość posiadania dzieci..ma jednego syna, na więcej się nie zdecydowała, bo trauma ją zjadła..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    ja z Zuzą chodziłam prywatnie ale wiecie wtedy byo inaczej teraz kasa sie liczy niestety a ze on panstwowo przyjmuje to bede chodzić a na usg 40zł w jego gabinecie wiec tez żle nie jest :)
    byle tylko ten kropek juz zamieszkał

Ja tam nie mówię, że to musi być prywatnie.
    Czasem się zdaża dobry, odpowiedzialny lekarz na NFZ.
    Po prostu mówię, że to trzeba przemyśleć dobrze.
    Oczywiscie nigdy nie mamy gwarancji, ale ja nie chciałabym sobie pluć drugi raz w brodę, że zaufałam pierwszemu lepszemu ...

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski, wróciłam od dentystki tak mam znieczuloną twarz, że gadam jak pijana :D

Katjaa, konwalianka, Czarnula87, Johnam lubią tę wiadomość

Wysłany: 19 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja tam nie mówię, że to musi być prywatnie.
    Czasem się zdaża dobry, odpowiedzialny lekarz na NFZ.
    Po prostu mówię, że to trzeba przemyśleć dobrze.
    Oczywiscie nigdy nie mamy gwarancji, ale ja nie chciałabym sobie pluć drugi raz w brodę, że zaufałam pierwszemu lepszemu ...
    hmm ja chyba bede do dwóch chodzic do mojego i do tego z usg moze faktycznie czasem warto

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Blondik, mam nadzieję, że to faktycznie na@, niech szybko przychodzi coby już nie było krwawień..

ja zgadzam się z Leną, mało tego..mam teorię i się jej trzymam.. chodzę do dwóch niezaleznych lekarzy (w ciąży z tymkiem też tak było), żaden nie wie o sobie :P moja siostra przeżyła tragedię, straciła dziecko w 6-tym miesiącu, mały zmarł..lekarz się nie poznał..chodziła z martwym dzieciątkiem przeszło 2 tygodnie, bo organizm nijak nie reagował..dziecko zaczeło się rozkładać, doszło do zakażenia organizmu, ledwie ją odratowali..a później, walczyli o to, żeby wogóle mogła miec kiedyś dzieci..walka trwała rok! udało się.. w kolejnej ciaży także chodziła do dwóch, bo im nie ufała, mimo, że jeden z nich uratował jej życie i "zwrócił"możliwość posiadania dzieci..ma jednego syna, na więcej się nie zdecydowała, bo trauma ją zjadła..

Mojej siostrze dziecko odratowali ale urodziło się 1 pkt.
    Teraz 20-stolatka z poziomem 5-ciolatka.
    A gin do którego chodziła nie zuwazył zatrucia ciazowego. Chodziła do niego prywatnie co 2 tygodnie. Potem na oddział trafiła na jego dyżur z olbrzymim ciśnieniem i bólem masakrycznym głowy. Położył ją i tyle. Dopiero za dwa następne dni inny gin jak zobaczył wyniki to expresem na salę operacyjną..

Ja teraz też chodziłabym do dwóch.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angeika jedziesz z nami do Leny? My blisko mamy do siebie w miarę...

angeika lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Angeika jedziesz z nami do Leny? My blisko mamy do siebie w miarę...

No napisz w końcu skad jestes?
    Tzn jakieś większe miasto podaj najbliżej Ciebie :)

‹‹ 2073 2074 2075 2076 2077 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ