My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatja, bidulo, trafiłaś na konowała a nie na lekarza, nie masz czego płakać - chyba, że nad poziomem jego wykształcenia
.
NIKT absolutnie NIKT nie stwierdzi ciąży 7dpo, bo jajo równie dobrze może sobie wędrować po jajowodzie. A nawet jak się zagnieżdża, to na miły Bóg, tego jeszcze nie widać! Lekarze w 5tc na USG potrafią jeszcze nie zauważyć ciąży, a ten w 3tyg mówi, że nic z tego? To chyba każda z nas może sobie wydrukować dyplom ginekologa i na drzwiach powiesić, bo wiedzę to my mamy większą niż on. Ot co!
Czarnula87, Anuśka, konwalianka, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Wy przestańcie z tymi dolegliwościami i punktami... już w to nie wierzę...
Czucie i wiara silniej mówi do mnie
Niż mędrca szkiełko i oko.
Powiedziała Anuśka i kichnęła cztery razy pod rządCzarnula87, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Lena83 wrote:Hej dziewczyny!
Biedronka czy Ciebie tez rozlozylo?
Bo mnie kompletnie chociaz gorączki nie mam.
Za to bol gardła, kaszel jak gruźlik, braki w głosie i mega bol kości i mięśni .... -
Anastazjaaa wrote:A boli cie gardło? Bo jeśli nie to koze twój organizm tak reaguje na fasolę
A Zuzia jak się czuje
Zuza jak szczygiełek kaszel zniknął prawie całkiem cos tam noskiem snupie jeszcze ale temp od rana juz nie mawłazi mi na głowe hehhe
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Hoho ja juz po drugim sniadanku, rzecz jasnaa kanapucha z pomidoruchami i miesiwkiem..
U mnie ruchy w robocie w zwiazku z ogloszeniem nowego min sprawiedliwosci - kazdy pretekst do lazenia po.pokojach i niepracowania jest dobry..
Staram sie dzis zrobic wszystko w zwiazku z prawdopodobienstwem l 4 ale jeszcze nie wiem, bo jakos glupio mi molestowac ginka o to, tak wiem glupie jest to, ze mi glupioManiek
-
Czarnula87 wrote:Ja to dzisiaj siadam i będę wylizywac opakowanie donga od środka. W nim podobno mi dziewczyna wysłała wiruski ciązowe to kurdę wetrę se w dziąśła i wciagnę nosem żeby lepszy efekt był
Czarnula87 lubi tę wiadomość
Maniek