My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katja 7 dpo to ciąży może jeszcze tam nie ma, ale może już być za kilka dni, albo jest tak malutka że jeszcze jej nie widać.
Anastazja to może jakiś termoforek sobie zrób. Mi na bóle menstruacyjne pomaga masaż brzucha prysznicem, tylko nie za goącym. Tzn. wodą z prysznica.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Katjaa wrote:Ale zbadał mnie i powiedział że wszystko w macicy jest nie zmienione więc ciąży nie ma... masakra przecież to 7dpo i już to wie ze ciąży nie ma...
Miałam kiedyś zapalenie pęcherza ale nie bolało podbrzusze tylko szczypało jak sikałamLamama, Czarnula87, Katjaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra zmykam myć te okna.
Bawcie się dobrze, nadrobię wieczorkiem chyba, że:
*krasnoludki mnie odwiedzą i pomogą w praniu i wieszaniu szmatek,
*złota rybka spełni trzy moje życzenia,
*Pascal przyjedzie i natrze na placki ziemniaczane,
*A Rozenek wysprząta całą resztę.
*mr Muscle jednak zrobi za mnie te okna,
*wc kaczka niech poszaleje w kibelku i razem z domestosem wytoczą wojnę wirusomi bakteriom, ewentualnie grzybkom.
*Vileda, gdzie jest Vileda?! ( fajne imię dla dziewczynki- swoją drogą ) do roboty a ja:
Usiądę sobie z boskim, pachnącym i ciemnym cappucino i poczytam co u Was
mmmmmm....marzenia
Czarnula87, Anuśka, choco, konwalianka, Johnam lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Ale zbadał mnie i powiedział że wszystko w macicy jest nie zmienione więc ciąży nie ma... masakra przecież to 7dpo i już to wie ze ciąży nie ma...
kochana ja miałam robione usg jak już w ciązy byłam i mi lekarz powiedziała że moje jajniki nie działają i dzieci mieć nie będę.....Katjaa, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mi w 16dpo po pozytywnym teście powiedział że ciąży na 100% nie ma a jest torbiel i mój torbiel ma 10lat
Miałam kiedyś zapalenie pęcherza ale nie bolało podbrzusze tylko szczypało jak sikałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamama wrote:Dobra zmykam myć te okna.
Bawcie się dobrze, nadrobię wieczorkiem chyba, że:
*krasnoludki mnie odwiedzą i pomogą w praniu i wieszaniu szmatek,
*złota rybka spełni trzy moje życzenia,
*Pascal przyjedzie i natrze na placki ziemniaczane,
*A Rozenek wysprząta całą resztę.
*mr Muscle jednak zrobi za mnie te okna,
*wc kaczka niech poszaleje w kibelku i razem z domestosem wytoczą wojnę wirusomi bakteriom, ewentualnie grzybkom.
*Vileda, gdzie jest Vileda?! ( fajne imię dla dziewczynki- swoją drogą ) do roboty a ja:
Usiądę sobie z boskim, pachnącym i ciemnym cappucino i poczytam co u Was
mmmmmm....marzeniajeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:A mnie nic nie szczypie jak sikam... dodam że gin ma 70 lat bo ten dzisiaj przyjmował tylko... tak mi ponaciskal na jajniki i brzuch ze boli strasznie...
I jak pisałam wcześniej niech se to usg w psitę wsadzi... Dinozur z epoki wczesnej jury a Ty się przejmujesz...
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToś Ty taka, Anuśka? Opuszczasz mnie na placu boju i se prezent Gwiazdkowy robisz? I jeszcze dongiem zaprawisz? A niech Cię
! A tak poważnie - jak mi się uda w tym roku, to będzie ok - czego i Wam wszystkim niezaciążonym życzę.
U mnie też chata w miarę ogarnięta, dzieciaki się non-stop kłócą: oczywiście każde z nich, natychmiast, nieodwołalnie i w tym momencie do szczęścia potrzebuje dokładnie tej zabawki, którą bawi się drugie. Cierpliwości...Anuśka lubi tę wiadomość