My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamama wrote:HAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhhahahaHHAHhahHahahaHAaaAhaahahaHahaahAHhaHAH
Leżę i kwiczę pod biurkiem!
I jak tu nie mieć dobrego humoru?
Może w przerwie podczas czytania i pisaniu tutaj, dam radę umyć chociaż jedno okno?Lamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to dzisiaj siadam i będę wylizywac opakowanie donga od środka. W nim podobno mi dziewczyna wysłała wiruski ciązowe to kurdę wetrę se w dziąśła i wciagnę nosem żeby lepszy efekt był
Lamama, Anuśka, Anastazjaaa, konwalianka, Johnam, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak nie ma to jak pójść do ginekologa który powiedział że mam zapalenie pęcherza bo często oddaje mocz... A mówię mu ze staramy się o dziecko to z tekstem do mnie: to się starajcie co mnie to...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:02
Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuśka zgadzam się z Tobą, piatek to już powinien być weekendzik. Ale muszę ważne dokumenty przygotować dla klienta, i szefowa bardziej sie tym jara niż sam klient.
Anastazja przytulam moooocno, może własnie jakąś nospę spróbuj łyknąć.
Czarnula w psitke se wetrzyj, podobno też dobre wchłanianie, a już szczególnie jak to zielone wirusy. Kiedyś czytałam że tak też niektórzy zażywają amfe, podobno mega doznania są późniejAnastazjaaa, Anuśka, Czarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyLamama wrote:Katja po czym on to wnioskuje?
Masz badania moczu zrobione?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:04
-
Czarnula87 wrote:No ja nie wiem czy przedawkowanie w pierwszym dniu jest wskazane
jeszcze jajniki ci wyjdą i same na plemiory męża siądą
A jakby tak bliźniaki były
Hmmmmm.....
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Ja tez miałam zapalenie pęcherza w ciąży :]
Ja to już nic nie wiem, które tu są. które nie są a które właśnie są w trakcie zachodzenia i odrzucania plemnikowej witki przy wciskaniu się w jajeczko- się zakręciłam.
Katja moje wzdęcie i powiększonawątroba zarazem ma 14 lat
Także niech Twoje zapalenie pęcherza ma się dobrze&&&&&&&&&&
Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
choco wrote:Anuśka zgadzam się z Tobą, piatek to już powinien być weekendzik. Ale muszę ważne dokumenty przygotować dla klienta, i szefowa bardziej sie tym jara niż sam klient.
Anastazja przytulam moooocno, może własnie jakąś nospę spróbuj łyknąć.
Czarnula w psitke se wetrzyj, podobno też dobre wchłanianie, a już szczególnie jak to zielone wirusy. Kiedyś czytałam że tak też niektórzy zażywają amfe, podobno mega doznania są później
Człowiek całe życie się uczy....powiadasz wcierają ?hahahahahahah
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny