Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, oby, bo z tego co pamiętam Ty i Biedronka zostałyście wytypowane na ten cykl - nie uda się, nie wiadomo kiedy znowu padnie na Was ;).

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spox, juz sie nie denerwuje :) dzieki za wsparcie, jestescie Megaaaaaaaaaaaaa :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Czarnula, oby, bo z tego co pamiętam Ty i Biedronka zostałyście wytypowane na ten cykl - nie uda się, nie wiadomo kiedy znowu padnie na Was ;).

jak to wytypowane?? ja o niczym nie wiem.... kto mnie wytypował? gdzie i na jakiej podstawie? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    jak to wytypowane?? ja o niczym nie wiem.... kto mnie wytypował? gdzie i na jakiej podstawie? :D

Oj, dziecino, u mnie pamięć już nie ta ;). Ale coś kojarzę, że obstawiano Ciebie i Biedronkę jako posiadaczki wrześniowych kropek :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Uciekam go gina...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki Katja, zobaczymy co on w tej swojej Szklanej Kuli wyczyta a propos Twojego zdrowia ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Oj, dziecino, u mnie pamięć już nie ta ;). Ale coś kojarzę, że obstawiano Ciebie i Biedronkę jako posiadaczki wrześniowych kropek :).

Łooo a mnie to ominęło? :D eeeeeee ja się na listopad nastawiam :D a na wrzesień już za późno u mnie ;) bo jak coś to testowanko w połowie października :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane Uciekam go gina...

Daj znac po wizycie :] niech moc będzie z tobą!

• choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula zostałaś nominowana w pokoju zwierzeń w domu Wielkiego Brata.

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Trzymamy kciuki Katja, zobaczymy co on w tej swojej Szklanej Kuli wyczyta a propos Twojego zdrowia ;).
    Jak co... rwe kulszowa hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Czarnula zostałaś nominowana w pokoju zwierzeń w domu Wielkiego Brata.

Ale chyba nie do opuszczenia? Nie dam się! Łańcuchami się przykuję do wykresu i nie odejdę!

Nieukowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, może testowanie w październiku, ale fasola z września ;). No, chyba że zaplanowałaś sobie owulację na 24 dzień cyklu lub później :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, jak owulka to pewnie koło 20 dc to fakt jeszcze wrzesień :D

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tu jakies zbiorowe fazy glupawki od wczoraaj odchodza :) Lamama wyjatkowo mi sie termin bawialnis spodobal :) o donga dongu juz nie wspominam...

Mam dzis z mezulem wolne i juz zdazylismy obtłuc maja bawialnie... szyjka mi zlazla, wybralam zbyt penetrujaca pozycje i stad obtluczenie, wiec chyba koniec seansu prokreacyjnego. Teraz czekamy na beczace i srajacee w pieluche efekty ;) Test owu byl wieczorkiem wczoraj dodatni, maz sie jak nigdy spisal z seansem 3 dni pod rzad (normalnie mu sie nie chce tak czesto).

Moj maz mi dzis podczas sexu uswiadomil ze golebie pocztowe sa szybsze niz internet. Romantyczne wyznanie, nie ;P

nick nieaktualny, zgredka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja!
    na chwilę.. byłam w biedrze na zakupach, nic nie kupiłam i 130zł.. te ceny coraz bardziej mnie powalają, a naprawdę robię zakupy z listą - dosłownie!zaraz jadę do auchan po mleko.. moje dziecie jest uczulone na biedronkowe/lidiowe/kauflandowe mleka - dziwne nie? ale takie mleko świeże pije bez problemu..nie umiem tego rozgryź..ciekawe co oni tam dodają do tych mlek

katja - to powodzenia na wizycie

Czarnuja - już nie czaruj :) a co Ty dziś wolne masz?

marnut - a Ty już tak się nie ustawiaj w kolejkach! czasem warto wyłamać się z schematu :P

choco - Ty niedobra! znowu będziesz nas trzymać w niepewności - ech

no to jadę kochane, do później :)

choco, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ale chyba nie do opuszczenia? Nie dam się! Łańcuchami się przykuję do wykresu i nie odejdę!

Podjęłam decyzję - chcę donga-donga :D, niekoniecznie na poprawę płodności ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konawlianko - głupio by mi było zajść teraz, jak już obiecałam Anuśce, że ma zaciążyć za mnie ;). Poza tym wiesz, ze znajomością kodeksu moich kadrowych, zapewne miałabym kłopot ze skróceniem wychowawczego ;).

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki,dobrze się was czyta od rana...zwłaszcza że dziś piąteczek i jutro nareszcie się wyśpię...
    Nieukowa Twój małż jest - niesamowity:) nachodzi go w takich chwilach na poważne rozmyślenia....

a co do listy fasol na ten miesiąc to przecież jeszcze Anuśka się wyrywa przed szereg tzn. przystojny Pan w aptece ją wywołał:)

pozdrawiam dziewczynki

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nieukowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Jak co... rwe kulszowa hehe

Chyba dawno u ginekologa nie bylas, oni z reguly diagnozuja inne dolegliwosci :) dzieci na przyklad :)))

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Konawlianko - głupio by mi było zajść teraz, jak już obiecałam Anuśce, że ma zaciążyć za mnie ;). Poza tym wiesz, ze znajomością kodeksu moich kadrowych, zapewne miałabym kłopot ze skróceniem wychowawczego ;).

Maarmut, nic nie stoi na przeszkodzie, zebyscie zaszly obie w tym miesiacu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:59

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 2066 2067 2068 2069 2070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ