X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, oby, bo z tego co pamiętam Ty i Biedronka zostałyście wytypowane na ten cykl - nie uda się, nie wiadomo kiedy znowu padnie na Was ;).

• LaRa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spox, juz sie nie denerwuje :) dzieki za wsparcie, jestescie Megaaaaaaaaaaaaa :*

Czarnula87 lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Czarnula, oby, bo z tego co pamiętam Ty i Biedronka zostałyście wytypowane na ten cykl - nie uda się, nie wiadomo kiedy znowu padnie na Was ;).

jak to wytypowane?? ja o niczym nie wiem.... kto mnie wytypował? gdzie i na jakiej podstawie? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    jak to wytypowane?? ja o niczym nie wiem.... kto mnie wytypował? gdzie i na jakiej podstawie? :D

Oj, dziecino, u mnie pamięć już nie ta ;). Ale coś kojarzę, że obstawiano Ciebie i Biedronkę jako posiadaczki wrześniowych kropek :).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Uciekam go gina...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki Katja, zobaczymy co on w tej swojej Szklanej Kuli wyczyta a propos Twojego zdrowia ;).

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Oj, dziecino, u mnie pamięć już nie ta ;). Ale coś kojarzę, że obstawiano Ciebie i Biedronkę jako posiadaczki wrześniowych kropek :).

Łooo a mnie to ominęło? :D eeeeeee ja się na listopad nastawiam :D a na wrzesień już za późno u mnie ;) bo jak coś to testowanko w połowie października :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Kochane Uciekam go gina...

Daj znac po wizycie :] niech moc będzie z tobą!

Katjaa lubi tę wiadomość

• choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula zostałaś nominowana w pokoju zwierzeń w domu Wielkiego Brata.

Katjaa lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Trzymamy kciuki Katja, zobaczymy co on w tej swojej Szklanej Kuli wyczyta a propos Twojego zdrowia ;).
    Jak co... rwe kulszowa hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Czarnula zostałaś nominowana w pokoju zwierzeń w domu Wielkiego Brata.

Ale chyba nie do opuszczenia? Nie dam się! Łańcuchami się przykuję do wykresu i nie odejdę!

Nieukowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula, może testowanie w październiku, ale fasola z września ;). No, chyba że zaplanowałaś sobie owulację na 24 dzień cyklu lub później :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no, jak owulka to pewnie koło 20 dc to fakt jeszcze wrzesień :D

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tu jakies zbiorowe fazy glupawki od wczoraaj odchodza :) Lamama wyjatkowo mi sie termin bawialnis spodobal :) o donga dongu juz nie wspominam...

Mam dzis z mezulem wolne i juz zdazylismy obtłuc maja bawialnie... szyjka mi zlazla, wybralam zbyt penetrujaca pozycje i stad obtluczenie, wiec chyba koniec seansu prokreacyjnego. Teraz czekamy na beczace i srajacee w pieluche efekty ;) Test owu byl wieczorkiem wczoraj dodatni, maz sie jak nigdy spisal z seansem 3 dni pod rzad (normalnie mu sie nie chce tak czesto).

Moj maz mi dzis podczas sexu uswiadomil ze golebie pocztowe sa szybsze niz internet. Romantyczne wyznanie, nie ;P

Czarnula87, zgredka lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja!
    na chwilę.. byłam w biedrze na zakupach, nic nie kupiłam i 130zł.. te ceny coraz bardziej mnie powalają, a naprawdę robię zakupy z listą - dosłownie!zaraz jadę do auchan po mleko.. moje dziecie jest uczulone na biedronkowe/lidiowe/kauflandowe mleka - dziwne nie? ale takie mleko świeże pije bez problemu..nie umiem tego rozgryź..ciekawe co oni tam dodają do tych mlek

katja - to powodzenia na wizycie

Czarnuja - już nie czaruj :) a co Ty dziś wolne masz?

marnut - a Ty już tak się nie ustawiaj w kolejkach! czasem warto wyłamać się z schematu :P

choco - Ty niedobra! znowu będziesz nas trzymać w niepewności - ech

no to jadę kochane, do później :)

choco, Katjaa lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ale chyba nie do opuszczenia? Nie dam się! Łańcuchami się przykuję do wykresu i nie odejdę!

Podjęłam decyzję - chcę donga-donga :D, niekoniecznie na poprawę płodności ;).

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konawlianko - głupio by mi było zajść teraz, jak już obiecałam Anuśce, że ma zaciążyć za mnie ;). Poza tym wiesz, ze znajomością kodeksu moich kadrowych, zapewne miałabym kłopot ze skróceniem wychowawczego ;).

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki,dobrze się was czyta od rana...zwłaszcza że dziś piąteczek i jutro nareszcie się wyśpię...
    Nieukowa Twój małż jest - niesamowity:) nachodzi go w takich chwilach na poważne rozmyślenia....

a co do listy fasol na ten miesiąc to przecież jeszcze Anuśka się wyrywa przed szereg tzn. przystojny Pan w aptece ją wywołał:)

pozdrawiam dziewczynki

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Nieukowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Jak co... rwe kulszowa hehe

Chyba dawno u ginekologa nie bylas, oni z reguly diagnozuja inne dolegliwosci :) dzieci na przyklad :)))

Czarnula87, Katjaa, Blondik lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Konawlianko - głupio by mi było zajść teraz, jak już obiecałam Anuśce, że ma zaciążyć za mnie ;). Poza tym wiesz, ze znajomością kodeksu moich kadrowych, zapewne miałabym kłopot ze skróceniem wychowawczego ;).

Maarmut, nic nie stoi na przeszkodzie, zebyscie zaszly obie w tym miesiacu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:59

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 2066 2067 2068 2069 2070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ