My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Czarnula, oby, bo z tego co pamiętam Ty i Biedronka zostałyście wytypowane na ten cykl - nie uda się, nie wiadomo kiedy znowu padnie na Was
.
jak to wytypowane?? ja o niczym nie wiem.... kto mnie wytypował? gdzie i na jakiej podstawie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Oj, dziecino, u mnie pamięć już nie ta
. Ale coś kojarzę, że obstawiano Ciebie i Biedronkę jako posiadaczki wrześniowych kropek
.
Łooo a mnie to ominęło?eeeeeee ja się na listopad nastawiam
a na wrzesień już za późno u mnie
bo jak coś to testowanko w połowie października :]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde tu jakies zbiorowe fazy glupawki od wczoraaj odchodza
Lamama wyjatkowo mi sie termin bawialnis spodobal
o donga dongu juz nie wspominam...
Mam dzis z mezulem wolne i juz zdazylismy obtłuc maja bawialnie... szyjka mi zlazla, wybralam zbyt penetrujaca pozycje i stad obtluczenie, wiec chyba koniec seansu prokreacyjnego. Teraz czekamy na beczace i srajacee w pieluche efektyTest owu byl wieczorkiem wczoraj dodatni, maz sie jak nigdy spisal z seansem 3 dni pod rzad (normalnie mu sie nie chce tak czesto).
Moj maz mi dzis podczas sexu uswiadomil ze golebie pocztowe sa szybsze niz internet. Romantyczne wyznanie, nie ;P
Czarnula87, zgredka lubią tę wiadomość
-
Jestem i ja!
na chwilę.. byłam w biedrze na zakupach, nic nie kupiłam i 130zł.. te ceny coraz bardziej mnie powalają, a naprawdę robię zakupy z listą - dosłownie!zaraz jadę do auchan po mleko.. moje dziecie jest uczulone na biedronkowe/lidiowe/kauflandowe mleka - dziwne nie? ale takie mleko świeże pije bez problemu..nie umiem tego rozgryź..ciekawe co oni tam dodają do tych mlek
katja - to powodzenia na wizycie
Czarnuja - już nie czaruja co Ty dziś wolne masz?
marnut - a Ty już tak się nie ustawiaj w kolejkach! czasem warto wyłamać się z schematu
choco - Ty niedobra! znowu będziesz nas trzymać w niepewności - ech
no to jadę kochane, do późniejchoco, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki,dobrze się was czyta od rana...zwłaszcza że dziś piąteczek i jutro nareszcie się wyśpię...
Nieukowa Twój małż jest - niesamowity:) nachodzi go w takich chwilach na poważne rozmyślenia....
a co do listy fasol na ten miesiąc to przecież jeszcze Anuśka się wyrywa przed szereg tzn. przystojny Pan w aptece ją wywołał
pozdrawiam dziewczynkiManiek
-
marnut wrote:Konawlianko - głupio by mi było zajść teraz, jak już obiecałam Anuśce, że ma zaciążyć za mnie
. Poza tym wiesz, ze znajomością kodeksu moich kadrowych, zapewne miałabym kłopot ze skróceniem wychowawczego
.
Maarmut, nic nie stoi na przeszkodzie, zebyscie zaszly obie w tym miesiacuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:59