X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, umowa - w tym miesiącu zachodzę razem z Anuśką, jakkolwiek by to brzmiało :D.

Czarnula87, Nieukowa lubią tę wiadomość

• choco Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Jak co... rwe kulszowa hehe

Albo kropkus zielonkus. Bardzo przewlekła choroba, trwa 9 miesięcy a późnije powikłania przez co najmniej 18 lat.

Czarnula87, Nieukowa, Katjaa, konwalianka lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • choco Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ale chyba nie do opuszczenia? Nie dam się! Łańcuchami się przykuję do wykresu i nie odejdę!
    Nie no Czarnulka do jakiego opuszczenia, do zapłodnienia.

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam od dzisiaj 5 dni wolnego :]

Johnam, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pranie wywieszone, leki wzięte można się lenić :D

• Johnam Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey dziewczyny zycze wszystkim wyzdrowienia pozytywnych wizyt u gin biedrona nie przejmuj się choróbskiem bo jak dziewczyny pisaly to wszystko będzie ok ale dbaj o siebie ja dziś mam takiego dola ze już nie pamiętam kiedy taki był chce mi się ryczeć i nawet wasze wesole wspsy nie poprawiają mi humoru jakas masakra nawet nie wszystko przeczytałam czarnulko i aniu coś wczoraj przegapiłam z ta str2100 zostałabym z wami gdybym wiedziała PRZEPRASZAM I ZYCZE MILEGO DNIA I ZEBY HUMOR WAM DOPISYWAL KOCHANE

Katjaa lubi tę wiadomość

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoho ja juz po drugim sniadanku, rzecz jasnaa kanapucha z pomidoruchami i miesiwkiem..
    U mnie ruchy w robocie w zwiazku z ogloszeniem nowego min sprawiedliwosci - kazdy pretekst do lazenia po.pokojach i niepracowania jest dobry :/..
    Staram sie dzis zrobic wszystko w zwiazku z prawdopodobienstwem l 4 ale jeszcze nie wiem, bo jakos glupio mi molestowac ginka o to, tak wiem glupie jest to, ze mi glupio

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dong dong :D
    Pociąg osobowy z Anuśką na pokładzie zajechał na peron 18+ :) Rozwijajcie czerwony dywan Anuśka nadchodzi :)
    Słuchajcie... albo czytajcie... Śniło mi się dzisiaj że szykowałam się do świąt jakieś porządki, choinka itp i wysłałam Piotrka (mój najstarszy) po wyniki moich badań krwi. No i przyjechał do domu, wysiadł z auta taki zmartwiony i mówi że czegoś mam za dużo i pyta co to jest BHCG bo mam tego 215 :) No takie sny to ja rozumiem :) To chyba wynik pana z kolejki... Alem się przejęła :D

A co słychać na najlepszym wątku ever????
    Acha Donga wzięłam już i jest fajnie :D :D :D

Czarnula87, choco, Nieukowa, LaRa, marnut lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dobra, umowa - w tym miesiącu zachodzę razem z Anuśką, jakkolwiek by to brzmiało :D.
    Ej, to jak mi się grudzień śnił to Ty wsiadaj na moje miejsce a ja zmykam do grudnia dostanę dzidzię pod choinkę... Żeby tylko bocian nie zamarzł jak będzie leciał ;)
    A nie ale jestem zakręcona, przecież dostawa za 9m-cy ;)

Czarnula87, marnut, Johnam lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ANuśka aj low ju soł macz za tego posta :D

Dong Dong :D

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Hahaha ANuśka aj low ju soł macz za tego posta :D

Dong Dong :D
    :D a wzięłam dopiero jedną tabletę... ciekawe co będzie wieczorem po trzech :D

marnut lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Hej dziewczyny!

Biedronka czy Ciebie tez rozlozylo?

Bo mnie kompletnie chociaz gorączki nie mam.
    Za to bol gardła, kaszel jak gruźlik, braki w głosie i mega bol kości i mięśni ....
    Witamy w klubie smarkatych i gorących... Ja też gorączki nie mam ale nie mówmy nikomu... Niech myślą że jesteśmy gorące... A co... ;D

• choco Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę Donga !!!!! A może to ne od donga te odjazdy tylko od tego mleka co nim zapijacie.

A do mnie zadzwonił mój małżonek z informacją że jednak wraca do domku, nie zostaje u ojca :-) więc dziś w nocy jednak nie zmarznę.

Czarnula87, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    :D a wzięłam dopiero jedną tabletę... ciekawe co będzie wieczorem po trzech :D

hehehe :D szkoda że mnie nie będzie :D bo byśmy rozniosły ten wątek w pył we dwie ze śmiehcu :D

Anuśka kochanie zobacz najpierw jak po dwóch się będziesz czuła :] jak będzi eok to śiało bierz trzecią :] ale jak coś nie tak to stopuj na dwóch dziennie ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Ja też chcę Donga !!!!! A może to ne od donga te odjazdy tylko od tego mleka co nim zapijacie.

A do mnie zadzwonił mój małżonek z informacją że jednak wraca do domku, nie zostaje u ojca :-) więc dziś w nocy jednak nie zmarznę.

O widzisz jak miło :]

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ale Anuśka od dzisiaj zacyzna brać więc może i jej się udzieli :D

Ha ha... Masz rację... Przelazło na mnie :) A jeszcze popołudniu dostanę znieczulenie u dentysty i już będę mocno happy :) I będę śpiewać i tańczyć aż padnę na twarz :D
    Hej a można łączyć Donga z alko? Bo to dzisiaj piątunio a jutro sobota :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    hehehe :D szkoda że mnie nie będzie :D bo byśmy rozniosły ten wątek w pył we dwie ze śmiehcu :D

Anuśka kochanie zobacz najpierw jak po dwóch się będziesz czuła :] jak będzi eok to śiało bierz trzecią :] ale jak coś nie tak to stopuj na dwóch dziennie ;]

A jak będzie fajniusio to mogę czwartą też???

choco, LaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ha ha... Masz rację... Przelazło na mnie :) A jeszcze popołudniu dostanę znieczulenie u dentysty i już będę mocno happy :) I będę śpiewać i tańczyć aż padnę na twarz :D
    Hej a można łączyć Donga z alko? Bo to dzisiaj piątunio a jutro sobota :)

A tego to nie mam pojęcia :]

• Lamama Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhhahahaHHAHhahHahahaHAaaAhaahahaHahaahAHhaHAH

Leżę i kwiczę pod biurkiem! :-)

I jak tu nie mieć dobrego humoru?

Może w przerwie podczas czytania i pisaniu tutaj, dam radę umyć chociaż jedno okno?

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • choco Autorytet

Wysłany: 19 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A jak będzie fajniusio to mogę czwartą też???
    Ludzie ja tu próbuje pracować, a to trochę ciężko wykonać jak się człowiek turla ze smiechu.

‹‹ 2067 2068 2069 2070 2071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ