My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Jak co... rwe kulszowa hehe
Albo kropkus zielonkus. Bardzo przewlekła choroba, trwa 9 miesięcy a późnije powikłania przez co najmniej 18 lat.Czarnula87, Nieukowa, Katjaa, konwalianka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Czarnula87 wrote:Ale chyba nie do opuszczenia? Nie dam się! Łańcuchami się przykuję do wykresu i nie odejdę!
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hey dziewczyny zycze wszystkim wyzdrowienia pozytywnych wizyt u gin biedrona nie przejmuj się choróbskiem bo jak dziewczyny pisaly to wszystko będzie ok ale dbaj o siebie ja dziś mam takiego dola ze już nie pamiętam kiedy taki był chce mi się ryczeć i nawet wasze wesole wspsy nie poprawiają mi humoru jakas masakra nawet nie wszystko przeczytałam czarnulko i aniu coś wczoraj przegapiłam z ta str2100 zostałabym z wami gdybym wiedziała PRZEPRASZAM I ZYCZE MILEGO DNIA I ZEBY HUMOR WAM DOPISYWAL KOCHANE
Katjaa lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Hoho ja juz po drugim sniadanku, rzecz jasnaa kanapucha z pomidoruchami i miesiwkiem..
U mnie ruchy w robocie w zwiazku z ogloszeniem nowego min sprawiedliwosci - kazdy pretekst do lazenia po.pokojach i niepracowania jest dobry..
Staram sie dzis zrobic wszystko w zwiazku z prawdopodobienstwem l 4 ale jeszcze nie wiem, bo jakos glupio mi molestowac ginka o to, tak wiem glupie jest to, ze mi glupio -
Dong dong
Pociąg osobowy z Anuśką na pokładzie zajechał na peron 18+Rozwijajcie czerwony dywan Anuśka nadchodzi
Słuchajcie... albo czytajcie... Śniło mi się dzisiaj że szykowałam się do świąt jakieś porządki, choinka itp i wysłałam Piotrka (mój najstarszy) po wyniki moich badań krwi. No i przyjechał do domu, wysiadł z auta taki zmartwiony i mówi że czegoś mam za dużo i pyta co to jest BHCG bo mam tego 215No takie sny to ja rozumiem
To chyba wynik pana z kolejki... Alem się przejęła
A co słychać na najlepszym wątku ever????
Acha Donga wzięłam już i jest fajnieCzarnula87, choco, Nieukowa, LaRa, marnut lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Dobra, umowa - w tym miesiącu zachodzę razem z Anuśką, jakkolwiek by to brzmiało
.
A nie ale jestem zakręcona, przecież dostawa za 9m-cyCzarnula87, marnut, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena83 wrote:Hej dziewczyny!
Biedronka czy Ciebie tez rozlozylo?
Bo mnie kompletnie chociaz gorączki nie mam.
Za to bol gardła, kaszel jak gruźlik, braki w głosie i mega bol kości i mięśni .... -
Ja też chcę Donga !!!!! A może to ne od donga te odjazdy tylko od tego mleka co nim zapijacie.
A do mnie zadzwonił mój małżonek z informacją że jednak wraca do domku, nie zostaje u ojcawięc dziś w nocy jednak nie zmarznę.
Czarnula87, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:
a wzięłam dopiero jedną tabletę... ciekawe co będzie wieczorem po trzech
heheheszkoda że mnie nie będzie
bo byśmy rozniosły ten wątek w pył we dwie ze śmiehcu
Anuśka kochanie zobacz najpierw jak po dwóch się będziesz czuła :] jak będzi eok to śiało bierz trzecią :] ale jak coś nie tak to stopuj na dwóch dziennie ;] -
nick nieaktualnychoco wrote:Ja też chcę Donga !!!!! A może to ne od donga te odjazdy tylko od tego mleka co nim zapijacie.
A do mnie zadzwonił mój małżonek z informacją że jednak wraca do domku, nie zostaje u ojcawięc dziś w nocy jednak nie zmarznę.
O widzisz jak miło :] -
Czarnula87 wrote:Ale Anuśka od dzisiaj zacyzna brać więc może i jej się udzieli
Ha ha... Masz rację... Przelazło na mnieA jeszcze popołudniu dostanę znieczulenie u dentysty i już będę mocno happy
I będę śpiewać i tańczyć aż padnę na twarz
Hej a można łączyć Donga z alko? Bo to dzisiaj piątunio a jutro sobota -
Czarnula87 wrote:hehehe
szkoda że mnie nie będzie
bo byśmy rozniosły ten wątek w pył we dwie ze śmiehcu
Anuśka kochanie zobacz najpierw jak po dwóch się będziesz czuła :] jak będzi eok to śiało bierz trzecią :] ale jak coś nie tak to stopuj na dwóch dziennie ;]
A jak będzie fajniusio to mogę czwartą też???choco, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Ha ha... Masz rację... Przelazło na mnie
A jeszcze popołudniu dostanę znieczulenie u dentysty i już będę mocno happy
I będę śpiewać i tańczyć aż padnę na twarz
Hej a można łączyć Donga z alko? Bo to dzisiaj piątunio a jutro sobota
A tego to nie mam pojęcia :] -
HAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAhhahahaHHAHhahHahahaHAaaAhaahahaHahaahAHhaHAH
Leżę i kwiczę pod biurkiem!
I jak tu nie mieć dobrego humoru?
Może w przerwie podczas czytania i pisaniu tutaj, dam radę umyć chociaż jedno okno?
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle