My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Biedroneczka nie trać nadziei, jeśli zalapalas grypę to ewentualnej ciąży nie powinno zaszkodzić. Ja miałam identyczna sytuacje a Tiago urodził się zdrowy
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Biedronka czy Ciebie tez rozlozylo?
Bo mnie kompletnie chociaz gorączki nie mam.
Za to bol gardła, kaszel jak gruźlik, braki w głosie i mega bol kości i mięśni ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Biedroneczka83 wrote:Anstazja coja moge sobie brac na gorączke wziełam narazie paracetamol i spadła bóle jakos pomału tez przechodzą został tylko ból podbrzusza
A Zuzia jak się czuje -
Poza tym Biedrona no my wszystko jakos razem w tym cyklu - nawet choroby ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anastazjaaa wrote:Po tych chorobach widać ze jesień się zbliża
U mnie w pracy co drugi chory .... Przekrój chorób od anginą do przez grype po grype żołądkowa ....Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
dzien dobry, witam się i ja..wczoraj do domu wróciliśmy o 21, ja już z bolącym,m twardym brzuchem, Tymek padający na twarz, no i z portfelem 600zł cieńszym niż przed wyjazdem. Na szczęscie owocny wyjazd, z atrakcjami dla Tymcia, bo jechał i pociągiem i tramwajem, co okazało sie strzałem w 10@! bo wybrać się autem na Marszałkowską w W-wie w godzinach szczytu, to prawdziwe wyzwanie, tylko bym się na denerwowała.. nie mówiąc już o zaparkowaniu..
OCZKA zbadane, choć nie obyło się płaczu, bo atropina była konieczna, ale lepiej raz, a nie 5 dni pod rząd (wcześniej tak podawaliśmy, zawsze występowała reakcja alergiczna), konieczna zmiana oprawek i szkieł, dlatego 600zł poszło się.. mam nadzieję, ze wystarczą na kolejne dwa lata.. co mnie zdziwiło, to to, jak takie dziecko ma już wyrobione poczucie estetyki i dokładnie wie czego chce.. przymierzał kilka róznych kształtów oprawek i wybrał o dziwo dokładnie te, które i nam się podobały..zatem są ciemno zielone a od spodu rażąco zielone - wygląda cudnie!
a teraz tutaj..
dronka, nie dramatyzuj, bo Cię ustawię.. kochana tak chorą i nieustabilizowaną i biorącą leki, jak ja - to tylko ja wiem jak byłam(no wy też, bo byłyście na bieżąco), Dronka, przecież, ja miałam ospę! tonę leków+ antybiotyk i po 1- nie przeszkodziło to owulacji,po 2 - w tym cyklu zaszłam w ciążę- więc spokojnie.. lepiej jak się nie nakręcasz, ale znowu się nie dołuj!
zgredka, Lena, Anastazja, Lamama, Anuśka, choco, Malenq, Tamka, czarnula, Marnut, Maniek,Katja, itdmiłego dnia
Ania - miłego wypoczynku, a łazienka na korytarzu to żadna tragedia..tyle, że nie będzie seksu pod prysznicem, chociaż.. nawet na korytarzu może byćgratki za podjecie pracy męża!
no i tyle spamietałam ;/
wybaczie, ale ciężko mi było nadrobić a ppamiec nie ta
aaa i Lara - musiał lekarz cos napisać, abyś miała darmowe te prenatalne, wiec gowa do góry, szczerze mówiąc na tym etapie i tak nie byłaby w stanie stwierdzić żadnych nieprawidłowości w budowie człowieczka - głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 07:35
Anastazjaaa, LaRa, Katjaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Milego Konwalijko
Zapomniałam Wam wczoraj powiedziec - moj W wygladal sie ze umówił sie na badania ...
Ale to doslownie sie wygladal bo nie chce powiedziec kiedy idzie - niby ze mam sie nie denerwowac jak nie bede znac dnia ...
A ja i tak mam stresa ...konwalianka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualnyCZEŚĆ DZIEWCZYNY!
Biedronka - luzik, jeszcze nic nie jest stracone, choć pomiary temp. będą niemiarodajne. Przecież to nie od temperatury zaczyna się ciąża.U mnie pierwszym objawem ciąży było właśnie osłabienie organizmu i złapane przeziębienie
. Jedną ciążę zaczęłam w kwietniu - i zwaliłam to na karb wiosennego przesilenia, a drugą w październiku - i też myślałam, że to po prostu jesień i się choróbska pałętają. Też się wściekałam. Nawet jakieś Gripexy brałam itd, póki II nie zobaczyłam. Także wiesz
...
A u mnie temperatura postanowiła w tym miesiącu zaprezentować panoramę Tatr - po imponujących wzrostach - spektakularne spadki.
Czarnula87, Biedroneczka83, Biedroneczka83, Biedroneczka83, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarnut lubię za ta panoramę tatr
ciekawe stwierdzenie
za to u mnie cholera fale dunaju
Dronka nie martw się na zapas, na razie isę kurujcie :*
Lamama psitka to tam na dole otwór
Ana oby juz przyszła :]
Konwalianko miłęgo dnia tobie rónież ;]
Lena to fajnie że się umówił na badania. Może lepiej nawet bo nie będziesz się aż tak stresować jakbyś wiedziała kiedy badanie a potem kieyd wynik. Ale czy on powie ci bez problemu jaki wynik??konwalianka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Tak Czarnula
Tylko ze bez sensu ze nie wiem kiedy bo i tak sie stresujeMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.