My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Ja muszę z godzinkę jeszcze posiedzieć bo męża do pracy muszę obudzić. Idzie dzisiaj na 24:00 i wraca w sobotę po 6:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ania ty kiedys wrzucałaś coś podobnego. Patrz ile tu fajnych rozwiazań!
http://www.stylisheve.com/terrific-kitchen-storage-ideas/
ojj ja juz mam tak obmyslona kuchnie ze sozk -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:powinien iśc na 6 do 6 ale wczoraj koleżanka go zastąpiła i dzisiaj jej godziny oddaje
rozbilas bankCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo dobra to ide spac ;P znaczy sie sexic
czas zloaczyc loza
bo 2 os zrozumiel ze osobne ;PCzarnula87, Johnam lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jutro znajde jeden link to wam podesle ..po prostu zaniemowilismy z michalem jak to zobaczylismy
oki lece maz wzywa
buzka dobej nockiCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
No w wodzie !!!!
Słownik moj w telefonie
Ale no przynajmniej nadrobilyscie postów do 2100Czarnula87 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Dobrej nocy dziewczyny...
Ja ide spac - gardło boli, łeb boli ...
Czuje ze mnie rozłoży na maxa ..
Cykl stracony ...Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
To może i ja się wpiszę na tą szczęśliwą stronę
Ania trzymam kciuki za komisję, ale to chyba formalność.
Wiecie co, mąż mi wybył do pracy a później zostanie na piątek i sobotę u swojego ojca, wiec czekają mnie 2 samotne nocea ja nie lubię sama spać.
zresztą co widać, zamiast spać siedzę na forum.**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnychoco wrote:To może i ja się wpiszę na tą szczęśliwą stronę
Ania trzymam kciuki za komisję, ale to chyba formalność.
Wiecie co, mąż mi wybył do pracy a później zostanie na piątek i sobotę u swojego ojca, wiec czekają mnie 2 samotne nocea ja nie lubię sama spać.
zresztą co widać, zamiast spać siedzę na forum.
no ja też dwie noce bez mojego.... uciekam spac bo oczy mi się kleją, zostało mi jeszcze 30 stron ksiazki ale nie dam rady
do rana dzieweczki -
Czarnula87 wrote:Ja mam microlife z dwoma miejscami po przecinku.
A tempke najlepiej mierzyc w ustach lub w psitceja mierze dowciapnie
co to psitka?!Nie mam wcale skojarzeń
Proszę o objaśnienia.
Właśnie nadrabiam.
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
chyba sie porycze a wujek google tylko mnie załamał dopadło i mnie mam gorączke wszystko mnie boli nawet nie zaznaczam tem na wykresie bo nie ma sensu koniec merzenia aż do konca choróbska ide to lekarza boje sie ze to wpłynie na ewentualną ciąże choć przestałam w nią już wierzyć calkowicie