My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Dziewczyny nie przywiązujcie tak uwagi na detektor oznak ciąży, bo on nie jest wiarygodny. Ważne, żeby skupiać się wykresie - temperatura i swoje objawy. Sama po sobie wiem, bo detektor mi pokazywał 93 % testu pozytywnego i 50 pkt/100, jak zrobiłam test w 14 i 15 dniu p owulacji, to wyszedł mi negatywny i w ciąży nie jestem
Ewuniu droga, tu się tym nikt nie sugeruje - a o ile dobrze sobie przypominam, to nikt inny tylko dziewczyny na tym wątku studziły Twój zapał, kiedy tuż przed @ tak wypatrywałaś nadziei na ciążę we wskazaniach detektora.
Nena - serdecznie gratuluję! Niech zdrowo rośnie i będzie dla Was powodem dumy i radości
!
Biedronka, jeśli Ci się uda bez mierzenia i testowania, to będę gratulować samozaparcia. Ja pewnie na Twoim miejscu testowałabym już od tygodnia
.
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:
Biedronka, jeśli Ci się uda bez mierzenia i testowania, to będę gratulować samozaparcia. Ja pewnie na Twoim miejscu testowałabym już od tygodnia
.
No wlasnie ja mam ochote isc do apteki po testa zeby se siknąć jutro rano ...
No bardzo se lubie siknąć ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:38
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
a ja sie wstrzymam do sobotymarnut wrote:Ewuniu droga, tu się tym nikt nie sugeruje - a o ile dobrze sobie przypominam, to nikt inny tylko dziewczyny na tym wątku studziły Twój zapał, kiedy tuż przed @ tak wypatrywałaś nadziei na ciążę we wskazaniach detektora.
Nena - serdecznie gratuluję! Niech zdrowo rośnie i będzie dla Was powodem dumy i radości
!
.
-
nick nieaktualnyLena - bardzo dobrze Cię rozumiem i dlatego zaopatrzyłam się w większą ilość testów (czułość 10) na Allegro. 20zł a tyle radości
!
Biedronka - kobieta zmienną jest, dlatego jak napisałam - z gratulacjami wyjątkowej siły psychicznej wstrzymam się do soboty
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:42
-
Justa nie mam pojęcia jakie imię, czekaliśmy z myśleniem aż poznamy płeć
Teraz już nie mamy wyjścia, musimy się zacząć poważnie zastanawiać 
Malenka, póki co dziewczynka i chłopiec na naszym wątku się klują, czekamy na resztę kobitek i ich wieści o płci
Justka już dziś nas oświeci mam nadzieję
Kciuki!
Johnam, justta lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Lenka podrzucic ci ja mam 7szt hehehe
Dawaj bo mi sie jednak wyjsc nie chce
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Krokodylica wrote:Nena gratuluję synka
Cieszę się że wszystko dobrze. 
To czekamy na wieści od jussty teraz.
Biedro i na Twój test, wytrzymasz jeszcze chwilę.
podpisuje się pod tym widze ze dziś same dobre wieści cieszy mnie to
za to u mnie lekkie swedzienie cipsona i tak się zastanawiam czy mogę uzyc clotrimazolu jak myślicie nie zaszkodzi mi
Nenaaa lubi tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
gratuluję wszystkim mamusiom dobrych wieści i trzymam kciuki za sikaczki.
jutro o 9 pożegnamy się z naszym aniołkiem..Alicją...bzuiaki
wpadnę po weekendzie, ma być zielono od kropek nowych!!! nunu nu
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Mysle o Was jutro Blondik
Biedroneczka83 wrote:i mam ochote jutro nasikać ale sie boje która przyjedzie do mnie i potrzma mnie za ręke

ja bylabym chetna ale mam za daleko ale duchem będę z toba kochana*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Tak swoja droga o tej płci to ...
Mi lekarze cała ciaze mówili ze chłopak prawdopodobnie. A ze widziało mnie w klinice wielu lekarzy i wiele urządzeń USG to sie nastawiam ....
Imienia dla dziewczynki nawet nie było ...
A tu niespodzianka
justta, Johnam lubią tę wiadomość
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

trzym się cieplutki