X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku za Babsko to bym focha strzeliła :/ chyba że by to ewidentnie żarty były to ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż, smarta, moje zdanie znasz, wyłuszczyłam je kilkaset stron temu - nie będę się powtarzać, bo to nudne. Jeśli uważasz, że gorzej być nie może to po prostu wyjedź i tyle. A jeśli nie możesz - to psychicznie się do niego i sytuacji zdystansuj. Bo propozycja Momo wydaje się dość rozsądna - trzeba złapać oddech i przemyśleć czego się chce i jak się chce, a na co w żaden sposób się nie zgadzamy, żeby móc zacząć rozmawiać i przekazać to drugiej osobie. Suma-summarum ze swoimi emocjami Twój mąż musi poradzić sobie sam (jak każdy), nikt inny tego za niego nie zrobi. Z tymi wyimaginowanymi też.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smarta wyjazd to nie zawsze dobra droga. Ja bym dała kilka dni na przemyślenia sobie i jemu i podjęła dialog taki żeby faktycznie wszystko wyjaśnić. Ja tez miałam z moim jakiś czas temu w wakacje mega kryzys że myślałam że o rozwód już się otrze i było mega ostro kłótnie o wszystko dosłownie, mój to w pewnym momencie stwierdził ze ja chcę odejść od niego i dziecka (palant!) gdzie w zyciu bym tego nie zrobiła... ale kilka dni cisyz między nami, potem ostra dyskusja, kłotnia i na końcu wyjasnienie sobie spraw, ustalenie jakiegoś "zlotego środka" i nie jest źle

teraz to już w ogóle isę bardzo poprawiło

i tego tobie życzę :*

• cati Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    Cati jak się pomylisz i zrobisz odwrotnie hehheheheheehheeheehehhehehe :)
    O kurde nie pomyslalam o tym :D

Czarnula :D <3 najdroższa ^^

dalej cierpie w katuszach .. boliiiiiiii

Lamama lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Oj kochana to u Ciebie poważna sprawa... A ja tu wyskakuję z "BABSKIEM"...

To wcale nie błahostka! Dobrze, że już dawno po owulacji, focha można strzelić bez żalu ;)!

Czarnula87, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cóż, smarta, moje zdanie znasz, wyłuszczyłam je kilkaset stron temu - nie będę się powtarzać, bo to nudne. Jeśli uważasz, że gorzej być nie może to po prostu wyjedź i tyle. A jeśli nie możesz - to psychicznie się do niego i sytuacji zdystansuj. Bo propozycja Momo wydaje się dość rozsądna - trzeba złapać oddech i przemyśleć czego się chce i jak się chce, a na co w żaden sposób się nie zgadzamy, żeby móc zacząć rozmawiać i przekazać to drugiej osobie. Suma-summarum ze swoimi emocjami Twój mąż musi poradzić sobie sam (jak każdy), nikt inny tego za niego nie zrobi. Z tymi wyimaginowanymi też.
    Poza tym facet też musi sobie zdawać sprawę, że każdy nawet najtwardszy materiał ma swoją wytrzymałość i kiedyś można przegiąć. A wtedy bardzo łatwo otwierają się oczy, ze może to wypominanie sobie starych spraw mija się z celem, bo nie to jest najważniejsze

Czarnula87, marnut, Tamka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, mam coś bardziej przyziemnego od BABSKA:

Właśnie moja piosenka wszech czasów, mój top of the top... występuje w reklamie jakiegoś margarynowego gluta :|

Przed @ pewnie doszłabym do wniosku, ze mój S jest temu winien i awantura gotowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:26

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmm to faktycznie kawał czytania :-)

No ale jak będę miała dziś bezsenną noc to poszukam. W takiej sytuacji to faktycznie jest kłopot ale i u mnie jest tak, że m. bywał bardzo zazdrosny, bo z jakimś facetem gadałam( np. ochroniarz w Biedronce ha ha )

Boszsz Biedra co ja sobie w tym momencie wyobraziłam, sorki :-P

Ale do rzeczy. Mam takie coś, że ludzie mi na ulicy, na przystanku i w sklepie, obcy ludzie nawet opowiadają pół życia, o swoich problemach mówią, o kłopotach. Zwierzają mi się ale dlaczego to nie mam pojęcia. M. był zazdrosny zawsze o to gdy to faceci opowiadali o swoich kłopotach. Nie rozumiał jak można rozmawiać z każdym, kto tego potrzebuje. Jemu się wydaje, że gdy faceci się do mnie uśmiechają to za chwilkę mnie starci ale u nas jest może jakiś powód, bo dość znaczna różnica wieku.

Po milionie takich rozmów gdy go zapewniałam o swojej miłości, że nie ma racji. Mówiłam miliony razy, że mi smutno, że mi nie ufa, że to nie ma sensu, bo zaufanie to filar w związku i jest wyraźna poprawa :-)

Ale wiecie co, kiedyś to mi ręce opadły, bo się zaciął na jednego takiego starego kumpla i gdyby mógł jeszcze dziś by do niego pojechał te 600 km dalej od nas :-)Wiecie jak go załatwiłam?
    Zaczęłam też mu pokazywać jaka mogę być zazdrosna. Zadawałam mu dziwne pytania: Gdzie był? Co robił? Czy na pewno był w pracy? CO to za wizytówka z numerem Ewy jakiejś. Wiedziałam, że to pani geolog pod 80-tkę babeczka, choć dość sprawna( współpracuje z ich firmą). Zrozumiał po kilku takich akcjach zazdrości.

Trzeba by dostosowacć metodę do danego samca. :-)

momo1009, Czarnula87 lubią tę wiadomość

O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:

Czarnula :D <3 najdroższa ^^

dalej cierpie w katuszach .. boliiiiiiii

Nie cierp słońce!!

kisses.gif

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Właśnie moja piosenka wszech czasów, mój top of the top... występuje w reklamie jakiegoś margarynowego gluta :|

Przed @ pewnie doszłabym do wniosku, ze mój S jest temu winien i awantura gotowa

Mój nawet bez @ jest wszystkiemu winien. No i teściowa. Ale ja już tak mam ;).

momo1009, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    bo z jakimś facetem gadałam( np. ochroniarz w Biedronce ha ha )

sup.gif ja też :D

Lamama, Tamka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    bo z jakimś facetem gadałam( np. ochroniarz w Biedronce ha ha )

Wiecie, że kilka minut trwało, zanim zajarzyłam o co w tym zlepku zdań chodzi??

Ale to wina wina (oprócz S i teściowej), które piję "na endometrium" :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:33

Czarnula87, Lamama, Tamka lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Lamama Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahhahahahahhaha Olga wariacie :-D

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Wiecie, że kilka minut trwało, zanim zajarzyłam o co w tym zlepku zdań chodzi??

Ale to wina wina (oprócz S i teściowej), które piję "na endometrium" :P

Taa...jakby moja żona z obcym facetem gadała w trakcie przebywania "w Biedronce" to też by mnie dość zaniepokoiło ;). No bo co Ona robi w ich sypialni (czy gdzie im tam Grey podpowiada)? Wysłuchuje jego problemów i bieży z pomocą ;D?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:39

Lamama lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Groszku za Babsko to bym focha strzeliła :/ chyba że by to ewidentnie żarty były to ok
    No nie były i foch jest :/ Faceci to dziwne zwierzęta...

• Lamama Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo miałam napisać z ochroniarzem w Biedronce ha ha e tam :-) Wiadomo raczej co mi do łeba weszło :-) Ale pomarszczony zadek szefa Biedrony to jest coś co bije ochroniarza w Biedronce :-P

momo1009, marnut, MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuje zaraz po ostatnim tomie Igrzysk Śmierci zakupić osławionego Greya! :)

********Gang 18+********
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamama wrote:
    hahhahahahahhaha Olga wariacie :-D

high-five16.gif że ja ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:42

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No nie były i foch jest :/ Faceci to dziwne zwierzęta...

Oj tam, oj tam, z facetem jak z psem - dać miskę żarcia, podrapać za uchem i wypuszczać na noc ;).
    Lamama wrote:
    No bo miałam napisać z ochroniarzem w Biedronce ha ha e tam :-) Wiadomo raczej co mi do łeba weszło :-) Ale pomarszczony zadek szefa Biedrony to jest coś co bije ochroniarza w Biedronce :-P

Ale swoją drogą biedna ta Biedronka, skupiły się na niej ostatnio te OF nieporozumienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:45

Lamama lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Obiecuje zaraz po ostatnim tomie Igrzysk Śmierci zakupić osławionego Greya! :)

mam w pdf jak ktoś chce :D

warto przeczytać ją pod względem relacji bohaterów i tego jak się mzieniają a nie tylko scen seksu :p chociaz to też może dac kilka ciekawych inspiracji :D

momo1009 lubi tę wiadomość

‹‹ 2296 2297 2298 2299 2300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ