X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Ja do tej pory nie moglam bo jest wymóg ze trzeba 50 kg ważyć i zadne tłumaczenie moje uparte ze BMI w normie nie pomagało wiec jedyne jak sie abgaziwalam to dni dawcy u mnie w firmie - dalo to ok 70 nowych zarejestrowanych.

Przytyłam ostatnio i mam 50 wiec dzieki Twojemu przypomnieniu wlasnie od nowa sie zarwstriwalam ;)
    Mam nadzieje ze mi waga nie spadnie ...
    Lena dziekuje w imieniu wszystkich chorych na bialaczke.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Studnia. Zostaje tylko studnia Anuśka...
    Bardzo Cię proszę :D Nie mogę się śmiać :) Bo mi szwy pójdą ;D

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Maniek super... az mam lzy w oczach... jeszcze dobrzy ludzie sa na swiecie... moze uda nam sie pomoc innym ludziom przezywajacym to samo co my teraz...

Ja się zarejestrowałam jak dostałam dowód osobisty, ale to już 13 lat i się nikt nie zgłosił... Czyli mój genetyczny bliźniak jest zdrowy i niech mu się tam wiedzie! A jak zachoruje, to jestem ;).
    Pati - trzymam kciuki, żeby bliźniak Twojego brata ocknął się, pacnął w czoło i zarejestrował w Banku Szpiku!

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem wściekła..chyba będę gryźć

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobietki z lewej strony pomiędzy biodrem a ostatnim żebrem??? qwa już 3dzień boli :-/

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jak jeździliśmy z mamą na chemię i jak leżała później w szpitalu to poznałam kilka młodych osób, które też chorowały. Jeden chłopak w moim wieku miał białaczkę... Kuźwa... Masakra... Do tej pory mam łzy w oczach jak o nim pomyślę :( Dla mnie decyzja o tym żeby być dawcą była natychmiastowa.
    Anuska ja jestem w szpitalu od 12 do 20 i widze codzien jak rodziny cierpia... jest to takie niesprawiedliwe... kazdu kto cos takiego przechodzil ze swoim bliskim rozumie jak jest to ciezkie przezycie. zycie jak na bombie... badzmy serdeczni nawet dla ludzi mijajacych nas na ulicy... moze wlasnie oni doswiadczaja jakiejs tragedii i bolu... bardzmy dla siebie serdeczni i wyrozumiali...

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Co się stało???

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Co sie stalo?? moze uda nam sie jakos pomoc? albo powk...wiamy sie razem;-)

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kobietki z lewej strony pomiędzy biodrem a ostatnim żebrem??? qwa już 3dzień boli :-/
    Oj nie wiem.... Może wujek google coś wie na ten temat :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Bardzo Cię proszę :D Nie mogę się śmiać :) Bo mi szwy pójdą ;D

Niestety, nie ręczę za siebie. Póki nie zdejmą Ci szwów omijaj moje posty, proszę, bo ja tak lubię się śmiać...

Anuśka, Lena83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku nie wie, a to co "podpowiada" to powinnam zejść na zawał....no nic, idę pod prysznic, i się ZNOWU położę....
    jak pomyślę, że jutro rodzinkę mam na obiedzie (a jestem dzisiaj i jutro sama - małż na dokształcie) i nie dam rady się prawie ruszać....ryczeć mi się chce....buuuuuuuuuuuuuuuu

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam!
    Ma Despera ... nawet trzy !!!

I muzykę mam: http://www.youtube.com/watch?v=QX1RgyCl1Xs

W sumie czego mi więcej trzeba ....

LaRa lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teść..
    kur..co za człowiek.. zawiozłam go na autobus...pisałam Wam, że muszę.. a że niemal się spóźniliśmy to już nie wjeżdzałam w skrzyżowanie tylko stanęłam na poboczu a on miał dojść do przystanku i jak wsiądzie od razu zadzwonić, że wsiadł (bo gdyby nie, to miałam go zabrać spowrotem); no więc czekam z Tymkiem, czekam, czekam.. po 15min dzwonię i nic - nie odbiera.. dzwonię jeszcze 30 razy i nic! czekam 40 piep..minut - nic.. mówię do Tymka, że jedziemy za 3 min.a on dzwoni po 45min że wsiadł ale nie słyszał telefonu. Kur.. wyobrażacie sobie? nie słyszał? A o umawianiu się nie pamiętał..co za człowiek, a mnie już się tam ryczeć chciało.. ja strzelę sobie w łeb, mam dość..jestem wyprana emocjonalnie i wkur.. na maxa.. a mój mąż, aby mnie pocieszyć jeszcze mówi, ze przejmuję się bo jestem empatyczna! a ja że nie empatyczna a wk.. a on ze wkurzam się, bo jestem empatyczna i tak wkoło macieju.. zabiłabym ich obu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:56

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena widze że mamy podobny gust muzyczny:)
    https://www.youtube.com/watch?v=Twix375Me4Q&index=4&list=RDHzGHgQBPyV0

Lena83 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalia...jednym słowem "teść" i wszystko wiadomo

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Teść..
    kur..co za człowiek.. zawiozłam go na autobus...pisałam Wam, że muszę.. a że niemal się spóźniliśmy to już nie wjeżdzałam w skrzyżowanie tylko stanęłam na poboczu a on miał dojść do przystanku i jak wsiądzie od razu zadzwonić, że wsiadł (bo gdyby nie, to miałam go zabrać spowrotem); no więc czekam z Tymkiem, czekam, czekam.. po 15min dzwonię i nic - nie odbiera.. dzwonię jeszcze 30 razy i nic! czekam 40 piep..minut - nic.. mówię do Tymka, że jedziemy za 3 min.a on dzwoni po 45min że wsiadł ale nie słyszał telefonu. Kur.. wyobrażacie sobie? nie słyszał? A o umawianiu się nie pamiętał..co za człowiek, a mnie już się tam ryczeć chciało.. ja strzelę sobie w łeb, mam dość..jestem wyprana emocjonalnie i wkur.. na maxa.. a mój mąż, aby mnie pocieszyć jeszcze mówi, ze przejmuję się bo jestem empatyczna! a ja że nie empatyczna a wk.. a on ze wkurzam się, bo jestem empatyczna i tak wkoło macieju.. zabiłabym ich obu!
    Wspolczuje... czemu ludzie sa tak niekumaci.... nie szanuja wogole czasu innych...

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Lena widze że mamy podobny gust muzyczny:)
    https://www.youtube.com/watch?v=Twix375Me4Q&index=4&list=RDHzGHgQBPyV0

Lubie ją :)

Aczkolwiek ze mną z tym gustem to różnie ...
    Słucham muzyki kiedy tylko mogę..
    Ale różnych gatunków bo dla mnie muzyka nosi emocje...
    czsem jak mam odpał to nawet disco polo :P

http://www.youtube.com/watch?v=GNJBThHNBQI

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 19:03

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooo na disco polo to mnie nigdy nie poniosło i chyba nie poniesie...boszzze nie znoszę,,,ale wiem wiem są wielbiciele i ok każdy słucha co mu się podoba i to jest fajne.

u mnie też z muzą różnie w zależności od nastroju w następny weekend np idę na koncert comy akustycznie:)

konwalianka, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:

u mnie też z muzą różnie w zależności od nastroju w następny weekend np idę na koncert comy akustycznie:)

OOooo byłam kiedyś ale nie na akustyce- fajnie było.

http://www.youtube.com/watch?v=zwfCjYv7gVQ

MANIEK lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba sobie dziś piwko strzelę, tak dla odstresowania się, oczywiście bez %..albo Tymkowi picollo podbiorę :P

Maniek - oo coma, kiedyś słuchaliśmy na maxa, dwa razy byliśmy na koncercie.. lubię!

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2339 2340 2341 2342 2343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ