X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    haha, to faktycznie Lena.. wyślij kogoś incognito :)niech zrobi dla Ciebie zakupy :P
    np Henia??

Ania już jestem na fejsbuku...wysłałam CI zaproszenie żebyś mą przyjaciółką została...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati kurcze trzymam kciuki żeby z bratem było wszystko dobrze i znalazł się dawca.

marnut a nie masz jakiś np pozycji które przyspieszyły by finał? Mój mąż też niby lubi długo ale ja mam kilka sposobów na niego żeby przyśpieszyć sprawę. :)
    Poza tym to jest samolubne ze strony Twojego faceta. Bo co to znaczy że "on lubi", no cholera seks ma się podobać obydwojgu, więc powinien brać pod uwagę Twoje reakcje i co tobie się podoba i iść na jakiś kompromis.

zgredka ja też miałam późno kartę ciąży zakładaną. I w szpitalu byłam jeszcze bez karty ciąży i nie było problemu.

Malenq lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :)
    Wróciłam od dentystki i żyję :D Mam implant i podobno w ponedziałek powinnam już przestać cierpieć. Na razie boli jak cholera bo znieczulenia przestają działać :/

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Anuśka ....

Moj W jak miał wstawianego implanta to zemdlał wiec dzielna jestes :*****

Anuśka lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulam Anuśka odważna jesteś:)

Słuchajcie z tej rozpaczy zrobiłam test owu i widzę wyraźnie dwie kreski ale ta druga jest jaśniejsza od tej pierwszej i sama nie wiem co zaznaczyć..

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku :* to teraz oby do przodu....i fakt dzielna kobita:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    tulam Anuśka odważna jesteś:)

Słuchajcie z tej rozpaczy zrobiłam test owu i widzę wyraźnie dwie kreski ale ta druga jest jaśniejsza od tej pierwszej i sama nie wiem co zaznaczyć..

Fote daj

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, doczytalam ;)

Pati w takiej sytuacji trzeba ufac, ze bedzie dobrze. Wy jako rodzina musicie byc silni i nie dac poznac bratu ze jestescie smutni i sie boicie tego co czeka... on czerpie sile z was, szpital i bol mozna pokonac jesli sie ma wsparcie najblizszych.
    Szczegolnie jak sie doczeka przeszczepu bedzie mu ciezko, bo zanim dostanie komorki musi byc smiertelnie otruty chemia zeby zlikwidowac bialaczke. Potem bedzie bardzo podatny na infekcje i rozmowa tylko przez izolatke, wiec cieszcie sie bliskoscia ile mozecie, naladujcie mu na maksa baterie... ogromnie trzymam kciuki zeby znalazl sie dobry dawca i zeby brat wrocil do pelni zycia!

Kroko, ale to jest wkurzajace, ze taki postep medycyny a glupiego rzyga nieumieja zatrzymac zeby nie zrobic krzywdy dziecku!

Arienka, ja tez wierze ze do mnie dolaczysz, glupio samej rosnac jak otaczaja wetersnki z 2go i 3go trymestru!!!

Nie zalamujcie sie, jestem swietnym przykladem ze nie trzeba serduchowania non stop i ze tempka jak spada to nic nie znaczy. My seksilismy sie w dniach plodnych ledwie 2x przed owu! A wczoraj temp mi spadla i myslalam ze sZanse zerowe. Takze glowa do gory, kazdy ma gorki i dolki, ja przeciez dopiero sie podnioslam z totalnej zalamki.

Dronka, Lena, Asiula, Maniek, Marnut Groszku, przyzywam was na zielona strone mocy! Mnie chce isc na belly sama ;(

Anuśka, Pati Belgia, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Trzymaj sie Anuśka ....

Moj W jak miał wstawianego implanta to zemdlał wiec dzielna jestes :*****

Nie no nie mdlałam, bo musiałam sama autem do domu wrócić :) Generalnie nie bolało, tylko takie dziwne uczucie :/

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Uff, doczytalam ;)

Dronka, Lena, Asiula, Maniek, Marnut Groszku, przyzywam was na zielona strone mocy! Mnie chce isc na belly sama ;(

Ja bym juz poleciała za Toba gdyby było mozna :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

Leeeeecccccęęęęęęęęęę.... Lecę za Tobą :D :D :D

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Leeeeecccccęęęęęęęęęę.... Lecę za Tobą :D :D :D

Anuśka jaki Ty masz piękny wykres

Anuśka lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa to ja gratuluje juz tak oficjalnie bo nie chciałam za wczesnie
    Najlepszego dla Was :******** w dwupaku.

Ile sie staraliście?

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Anuśka jaki Ty masz piękny wykres
    A jeśli z tego wyjdzie groszek to wezmą mnie żywcem do nieba bo będzie to niepokalane poczęcie ;D

Ale nie łudzę się bo za wczesna owulka była, więc podobno nie ma szans na fasolindę :/ No i dlatego spokojnie daję się znieczulać i robić RTG :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Fote daj
    wywaliłam już bo się wkur***am że nawet se testa owu nie potrafie zinterpretować...nie wiem co się ze mną dzieje, nerwus jestem nie z tej ziemi a jeszcze tylko ryczę w kółko..Nawet mi Mela Koteluk przygrywa dziś ...

zaznacze na+ a jutro znów zrobię to zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:46

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    wywaliłam już bo się wkur***am że nawet se testa owu nie potrafie zinterpretować...nie wiem co się ze mną dzieje, nerwus jestem nie z tej ziemi a jeszcze tylko ryczę w kółko.

zaznacze na+ a jutro znów zrobię to zobaczymy...

Ja i nerwus i placzka i obrażalski ...

Ale znam winnego!!!!

Niepokalanek mnisi sie nazywa :P

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    hej laseczki :)
    a ja właśnie wróciłam od fryzjera i kosmetyczki (czytaj siostry ) co by się troszkę odmłodzić -nie jestem z rezultatów zadowolona w 100 % ale przynajmniej odrostów nie mam ,dobre i tyle.

Co do forum różnych ,ja tez pisałam na takim jednym z bocianem w tle :) i również bardzo się zgrałyśmy z dziewczynami ,kilka razy spodlałyśmy się w realu .Do tej pory z niektórymi mam kontakt :)
    Ale ci dobrze z ta kosmetyczka i fryzjerka;-) ja niestety sama jestem kosmetyczka9oczywscie tylko dla siebie terz robie i przyjaciolek bo mam firme calkowicie inna od kosmetyctwa) i nietety sama muse sie dopieszczac.

Smarta dziekuje. Milego wyjazdu i odpoczynku na dzialce zycze.

Krokodylica dziekuje za wsparcie.

Anuska oby bol szybko kochana przeszedl.

Anuśka, Zemraa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati belgia podczytuję Twoje posty i mocno wierzę że wszystko będzie dobrze...i tak sobie pomyślałam że się chyba zarejestruje ..tylko muszę poczytać jak to zrobić.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jeszcze sie dołuje oczywiscie

http://m.youtube.com/watch?v=MKfDwChOoHI

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Pati belgia podczytuję Twoje posty i mocno wierzę że wszystko będzie dobrze...i tak sobie pomyślałam że się chyba zarejestruje ..tylko muszę poczytać jak to zrobić.
    Ja już jestem zarejestrowana jako dawca ale chyba do nikogo nie pasuję bo nie dzwonią do mnie :/

Lena83 lubi tę wiadomość

‹‹ 2337 2338 2339 2340 2341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ