X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    no właśnie zaczyna mnie to zastanawiać, chodze do niego po znajomości, może on myśli, że ja też chodzę gdzieś na nfz (zaczynam się nad tym wahać)

No to ja bym już dawno zapytała wprost.
    Z tego co pamiętam to tam bardzo wazne dane sie wpisuje.
    Pierwsze co mnie o to zapytali jak trafiłam do szpitala.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, ale te dane będzie mieć dziś ode mnie, wszystkie morfologie, oznaczenia grupy krwi, hbs hcv itd

poczytałam Was, teraz oglądam salon sukien ślubnych, od paru dni nie mam żadnych objawów ciążowych, poza lekkimi nudnościami przy głodzie, ale nie dopuszczam do niego, więc jest supcio ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ee ja miałam założone w 9 tygodniu ciąży.. prz I synku w 8-smym..wcześniej nie zakładają, bo ciaża może się nie utrzymać (tak mówili)

Lena a Ty kierownik Tesco, czy jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 15:59

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    zreszta i tak nie moge iść kupić bo się larunm od razu zrobi "Kierowniczka w ciąży łeeeeeeeeeeee"

Hahaha, to kup od razu 50szt i powiedz, że od dziś każda pracownica rano sika na testa, bo się zwolnienia szykują :D.

A tak serio - ja kupowałam testy czułości 10 na Allegro, po złotówce. A że kupiłam od razu 10, to mi 3 dodali w gratisie ;). Także 13 testów + 6zł za przesyłkę wyszło 16zł. Te testy mnie nie zawiodły jak do tej pory ;).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:17

Lena83, Nieukowa, Arienna, Zemraa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie gin założył kartę na przełomie 8/9 tygodnia.....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Lena a Ty kierownik Tesco, czy jak?

Kier Personalny ale kierownicy z moich 3 Tesco bo tyle ich mam mowia o mnie "czarownica" wiec ....

Nieukowa, Arienna lubią tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi te paskowe trochę nie odpowiadają, sama nie wiem dlaczego, takie wkurzające małe prawie niteczki, ale cena do mnie przemowila i jak niteczka wyjdzie pozytywna to pobigne do sklepu po normalny aby zachować na pamiątkę.

Lena83, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Hahaha, to kup od razu 50szt i powiedz, że od dziś każda pracownica rano sika na testa, bo się zwolnienia szykują :D.

y ;).

No i za dzien by mi sie założyły od razu związki zawodowe ...
    Dziekuje - juz po relacjach dziewczyn co je maja mi wystarczy ....

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    A mi te paskowe trochę nie odpowiadają, sama nie wiem dlaczego, takie wkurzające małe prawie niteczki, ale cena do mnie przemowila i jak niteczka wyjdzie pozytywna to pobigne do sklepu po normalny aby zachować na pamiątkę.

No to nie wiadomo jak chwycić nawet ....

Z roboty wrocilam ...
    Chill out z kawą....

W nadal milczący - ale ja za Chiny sie pierwsza nie odezwę ....

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha, to faktycznie Lena.. wyślij kogoś incognito :)niech zrobi dla Ciebie zakupy :P

Lena83 lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    No i za dzien by mi sie założyły od razu związki zawodowe ...
    Dziekuje - juz po relacjach dziewczyn co je maja mi wystarczy ....

Nie pozostaje nic innego jak sprzedaż wysyłkowa ;). Albo w aptece zamówić, jak się da.

Lena83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    haha, to faktycznie Lena.. wyślij kogoś incognito :)niech zrobi dla Ciebie zakupy :P

Mistery client? Czy tam nie ma dziewczyny pokroju Czarnuli? Bo ona by go na 3km wyczuła ;).

Lena83 lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ;)
    nadrobie was pozniej bo caly dzien latam. Nawet sniadania nie zjadlam, dopiero teraz :(
    jakos mi sie ulozylo w pracy, szef mi kazal pisac podania na uniwerek zebym dostala dofinansowanie do podyplomowki i zgodzil sie 25% mi dofinansowac! jak uczelnia da rabat to oplata mi sie zmniejszy do 8tys ;) dalej duzo ale do przelkniecia!

co do ciazy, to nie potrzebuje 2go testu ;) tak sie **ujowo czuje. Burza w macicy, odczynniki mi smierdza, boli krzyz i nie mam ochoty na zarcie bo lekki zmul.
    ale i tak sie ciesze!

zapowiada sie sliczny weekend, jade z mezem w gorki! bez forsowania of kors.

marnut, Malenq, Lena83, Arienna, Krokodylica, MANIEK, Anuśka, LaRa, konwalianka, Asiula86, justta lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, marnut normalnie razem musimy tych mężów potopic, nie wiem co ich tak teraz wzięło żeby nas teraz denerwować. Tylko nasienie niech zostawią.
    Pati, trzymam kciuki żeby się dawca znalazł. Ja w dkms jestem zarejestrowana od dłuższego czasu.
    I zapomniałam ck dalej miałam komentować...
    My z mężem jedziemy na działkę - w sumie to się zastanawiam czy nie powinnam testu powtórzyć, bo jakoś bardzo skąpo było w tym miesiącu i chyba juz po wszystkim. A zaczęłam rano Clo brać. Tak mnie zresztą mdli -ale może to dlatego że czytam w jadącym aucie.

Zemraa, Krokodylica, Pati Belgia, konwalianka lubią tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu.......

Ile ja mam sprzątania....
    Ile ja mam prania...
    Ile ja mam prasowania ..

A ja to wszytsko jeszcze podwójnie na dwa domy...
    No co się wyrobie to zaczynam od początku ..

I wyobrażdzie sobie byłam na zebraniu w połowie września... No i mówiła wychowawczyni mojej A, że konsultacje są co tydzień w środy o 17:00.
    No konsultacje to konsultacje rozumiem, że dla chętnych. Ja chętna nie jestem bo moja A dobrze się uczy i tyle.
    No a wychowawczyni mi dzwoni dzisiaj dlaczego ja na konsultacje nie chodze bo już dwie była a ja na żadnej obecna. To mówię, że nie mam potrzdeby a ona, że obowiązkowe to jest - że przynejmniej na co drugiej...

Rozumiecie to? Jakbym nie miała co robić tylko w co drugą środę biegac do szkoły i czekac w kolejce, żeby dwa zdania usłyszeć ....

Nie pojumuę ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 16:51

• cati Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    hej dziewczyny ;)
    nadrobie was pozniej bo caly dzien latam. Nawet sniadania nie zjadlam, dopiero teraz :(
    jakos mi sie ulozylo w pracy, szef mi kazal pisac podania na uniwerek zebym dostala dofinansowanie do podyplomowki i zgodzil sie 25% mi dofinansowac! jak uczelnia da rabat to oplata mi sie zmniejszy do 8tys ;) dalej duzo ale do przelkniecia!

co do ciazy, to nie potrzebuje 2go testu ;) tak sie **ujowo czuje. Burza w macicy, odczynniki mi smierdza, boli krzyz i nie mam ochoty na zarcie bo lekki zmul.
    ale i tak sie ciesze!

zapowiada sie sliczny weekend, jade z mezem w gorki! bez forsowania of kors.

Hejka , uhhh dopiero usiadlam do kompa ;P zabiegany dzien ... i witr prosto w twarz z predkoscia powalajacą bawoła... isc sie nie dalo...

Nieukowa dobre i tyle :) moze sie jakos zmniejszy ta oplata...
    No i zdrowka !!! :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka bo nauczyciele tak mają

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :)
    a ja właśnie wróciłam od fryzjera i kosmetyczki (czytaj siostry ) co by się troszkę odmłodzić -nie jestem z rezultatów zadowolona w 100 % ale przynajmniej odrostów nie mam ,dobre i tyle.

Co do forum różnych ,ja tez pisałam na takim jednym z bocianem w tle :) i również bardzo się zgrałyśmy z dziewczynami ,kilka razy spodlałyśmy się w realu .Do tej pory z niektórymi mam kontakt :)

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się chce spać.... Masakra

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • cati Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    hej laseczki :)
    a ja właśnie wróciłam od fryzjera i kosmetyczki (czytaj siostry ) co by się troszkę odmłodzić -nie jestem z rezultatów zadowolona w 100 % ale przynajmniej odrostów nie mam ,dobre i tyle.

Co do forum różnych ,ja tez pisałam na takim jednym z bocianem w tle :) i również bardzo się zgrałyśmy z dziewczynami ,kilka razy spodlałyśmy się w realu .Do tej pory z niektórymi mam kontakt :)
    swietny pomysl :)

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 2336 2337 2338 2339 2340 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ