My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jakiś czas temu któraś (konwalianka?) zamieszczała przepis na marynatę do udek, dziś wypróbowałam i muszę przyznać, że rewalacja! nasze ulubione klimaty przyprawowe
i już kolejna porcja (tym razem polędwiczek) została zamarynowana na jutrzejszy obiad <mniam>
w temacie donga - czy wasze kapsułki też wyglądają jakby ktoś tam nasypał piachu?
pozdrawiam znad kieliszka wina, opijam dzisiejsze narodziny mojego siostrzeńca, kto ma ochotę, niech się przyłączy!konwalianka lubi tę wiadomość
-
ara wrote:jakiś czas temu któraś (konwalianka?) zamieszczała przepis na marynatę do udek, dziś wypróbowałam i muszę przyznać, że rewalacja! nasze ulubione klimaty przyprawowe
i już kolejna porcja (tym razem polędwiczek) została zamarynowana na jutrzejszy obiad <mniam>
w temacie donga - czy wasze kapsułki też wyglądają jakby ktoś tam nasypał piachu?
pozdrawiam znad kieliszka wina, opijam dzisiejsze narodziny mojego siostrzeńca, kto ma ochotę, niech się przyłączy!ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Ja jutro mam 8 dc tez bede juz testowac ow
tylko lepiej robic test z moczu porannego?
Właśnie NIE z porannego, bo stężenie LH jest po nocy największe i może Ci wyjść wynik fałszywie dodatni. To nie testy ciążowe.
Kroko założyła wątek na Belly i widzę, że jesteście moje miłe na najlepszej ścieżce, żeby się tam gromadnie przenieść.
-
Na belly czeka wątek na nas wszystkie
Ja się jeszcze czuję bardziej owulantką niż brzuchatą i do końca trymestru sie to pewnie nie zmieni
Potwierdzam to co mówi Marnut o testach owu! Jak robiłam z rańca to miałam po 2 dni dodatni, potem przestawiłam się na testowanie o 16:00 jak wracałam z pracy i było już tak jak być powinno.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
dzieki , faktycznie przeczytalam ulotke to polecaja popoludniowy i 2h przed testowaniem nie pić.
ile ja sie jeszcze musze nauczyc.. uhh.
Na belly trafimy wszystkie to wtedy sie przeniesiemy stadkiem calym a poki coto sie trzymamy razem !
-
nick nieaktualnyZgredka - jak się urodziłaś to nikogo nie znałaś
, wszędzie są ludzie i taborety
. Moim zdaniem to fajnie, że Kroko założyła wątek, na którym możecie czuć się swobodnie w tematach ciążowych - bo o ile mi nie przeszkadzały one w ogóle, to zdaję sobie sprawę, że na pewno są dziewczyny, które (pomimo całej swojej życzliwości) odczuwały ukłucie w okolicy serca.
No i mamy dodatkową motywację, żeby Was doganiać.
Nieukowa - owulacji to Ty nie uświadczysz przez co najmniej rok, zacznij się oswajać z tą myślą.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej przyszłam sprawdzić czy grzecznie śpicie
i widzę że śpicie. POBUDKA !!!! SERDUCHOWAĆ !!! NIE CHRAPAĆ !!!
Mari jak mogłybyśmy zapomnieć. Co u ciebie ?marissith, Nieukowa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Witam Was serdecznie z rańca!
I życzę Wam wspaniałego dniaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0