My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:cześć dziewczęta
u mnie niestety bez zmianw tym m-cu mąż obiecał, że pójdzie na badania, do tego czasu nic nie mierze i na nic nie sikam, nawet
mi się odechciało
postaram się tutaj częściej zaglądać
Mari do bad. nasienia trzeba sie z sexem wstrzymac 3 dni, ale przedtem lekarze zalecaja normalne wspolzycie zeby sperma byla dobrej jakosci do badan
Ale wiem co czujesz, my w tamtym mc tylko 2xbo brak checi (i sie udalo)
Choco a co to za lunatykowanie? Grzeczni ludzie klada sie po dobranoccechoco, marissith lubią tę wiadomość
-
A ch myslałam, że bedę pierwsza dzisiaj
Cześć dziewczyny
Ja zarobiona- kontrole mam dzisiaj - trzymajcie kciuki proszę !!!
A wieczorem co mam obiecane?
A wieczorem mam obiecaną kąpiel z W. z winem moim ulubionym i truskawkami no z ten teges no wiecieAsiula86, LaRa lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
i ja się i ja się witam..
spać nie mogę, nie wiem co siedzi w tej mojej głowie..myślę i myślę; do tego Tymek w nocy mnie obudził - płakał przez sen, no i od tej pory właśnie nie śpię..
mari - witaj
Lena - trzymamy kciuki za kontrolę i miły wieczór też!
Johnam u mnie tez piździawa \; brr
witam resztę dziewczynek lecę robić kawusię i ciasto no bułeczki zarabiaćLena83 lubi tę wiadomość
-
Lena83, trzymam kciuki, żeby wszystko było okSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Dzień dobry wszystkim
Ja dzisiaj ledwo na oczy patrzę i już marzę o tym żeby iść spać
Nieukowa wrote:A wiecie co wyskakuje jak się wpisze "dong" w google?
Jakiś starszy pan z Wietnamu
Hi hi taki starszy skośnooki pan a tak mi pięknie owulkę podrasowałAch ci Azjaci
marnut, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Anuśka - zerknęłam sobie dziś na Twój wykres. Jesteś 14dpo, temperatura oscyluje koło 37...mam nadzieję, że test ciążowy czeka w szafce na dzień jutrzejszy? Bo jak nie, to mam dla Ciebie zadanie na dziś.
Pikaczu - będę trzymać kciuki za badania! No i patrząc na Twoje "olewcze" nastawienie do tematu, jesteś na najlepszej drodze do Kropka.
Konwalianka - miałam podobną noc jak Ty. Jesteś wrażliwa na pełnię księżyca?
Lena - oddaj chociaż truskawki! Tylko żebyś nie skończyła jak Choco, co to o 1 w nocy skończyła
, spać nie może i wszystkich budzi
.
konwalianka, choco, Lena83 lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:cześć dziewczęta
u mnie niestety bez zmianw tym m-cu mąż obiecał, że pójdzie na badania, do tego czasu nic nie mierze i na nic nie sikam, nawet
mi się odechciało
postaram się tutaj częściej zaglądaćmarissith lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Mari do bad. nasienia trzeba sie z sexem wstrzymac 3 dni, ale przedtem lekarze zalecaja normalne wspolzycie zeby sperma byla dobrej jakosci do badan
Ale wiem co czujesz, my w tamtym mc tylko 2xbo brak checi (i sie udalo)
Choco a co to za lunatykowanie? Grzeczni ludzie klada sie po dobranoccePocieszające, bo my z małżem w tym miechu wogóle nie możemy się spotkać
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:HA!!! Niepokalane poczęcie
Albo wiatropylność - tak czy inaczej, ja bym jakiś "cud" ogłaszała, nie wiem tylko czy natury religijnej czy naukowej. Pewnie zależałoby to od tego, kto mi więcej zapłaci - naukowcy czy kapłani.
Anuśka, Anastazjaaa, konwalianka, choco lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Hej!
Anuśka - zerknęłam sobie dziś na Twój wykres. Jesteś 14dpo, temperatura oscyluje koło 37...mam nadzieję, że test ciążowy czeka w szafce na dzień jutrzejszy? Bo jak nie, to mam dla Ciebie zadanie na dziś.
Mam testa ale 25(czułość) a moja FL trwa ok 15-16dni więc test czeka na sobotę lub piątek...Malenq lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Albo wiatropylność - tak czy inaczej, ja bym jakiś "cud" ogłaszała, nie wiem tylko czy natury religijnej czy naukowej. Pewnie zależałoby to od tego, kto mi więcej zapłaci - naukowcy czy kapłani
.
Anuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mam testa ale 25(czułość) a moja FL trwa ok 15-16dni więc test czeka na sobotę lub piątek...
Szczęściara! Nie wiem, jak to się stało, że zaczynałyśmy razem a Ty masz termin testu tydzień przede mną i jeszcze do tego 15-16 dni FL, podczas gdy ja mam tylko 11 (może w tym miechu coś ruszy i będzie więcej).
No nic, oby ta "faza lutealna" potrwała do lata.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
ja oczywiscei witam sie troche nie wyspana ;P
po pierwsze moj szanowny malzonek sam sie nie obudzi wiec budze sie o 4:30i go budze
po drugie moje drugie szanw=owne dziecie "Kami" o 3 nad ranem zaczyna swoje zabway
jeszcze dzis pod oknem mialam serenade
mialam ochote ja wystawic niech sie wydupcza
a teraz biore sie za robote pozniej kolo 11 -12 jade do rodzicow pofarbowac wlosy mamusce