My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Dzień dobry "starym" i nowym
Nawet nie będę chyba próbować Was nadrabiać bo to chyba z 500 stronpiszecie bez opamiętania!!!
Ja jeszcze 3 dni i chorobowe hurrrrrra już się nie mogę doczekać
A u Was co tam ciekawego może ktoś coś jakiś szybki skrót niusów?
No więc mamy fasolindy nowe : Arienna, Nieukowa a reszta się staraNowych staraczek też nam przybyło więc ruch w interesie fasolkowym też jest no i generalnie jest fajnie
A Ty pracujesz jeszcze? Myślałam że już na L4 leżysz -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Niemożliwa jesteś posmarkałaś mnie z rana... No urechotałam się a moja Zuzka razem ze mną
Powiedziała, że ten Maniek z Epoki to zawsze miał fajne poczucie humoru
To się nie ma co śmiać, to samo życie. Niedługo sobie te akcje przypomnisz
!
Pozdrów Zuzkę i na wszelki wypadek cenzoruj co my tu wypisujemy.
-
marnut wrote:To się nie ma co śmiać, to samo życie
. Niedługo sobie te akcje przypomnisz
!
Pozdrów Zuzkę i na wszelki wypadek cenzoruj co my tu wypisujemy.
Bo my tu oralnie nieobliczalne jesteśmy...
Asiula86, marnut lubią tę wiadomość
-
Mój dziadek (ze strony mamy) lubił brunetki, a ożenił się z blondynką. Mój ojciec lubił brunetki, a ożenił się z blondynką
A ja lubię brunetów i mnie udało się wyjść za bruneta
Ale mój były, do którego mam wielki sentyment i ciągle utrzymujemy kontakt jest blondynem. Nie wygląd mi się w nim spodobał, lecz coś nas do siebie ciągnęło. Nie wiem co, ale do dziś dnia bardzo dobrze się kumplujemyAnuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
dobra wszystkim przesyłam dobra energie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 07:55
Asiula86, Biedroneczka83, marnut lubią tę wiadomość
-
Aneczko byle do piątku 10 października mam ostatni dzień pracy
Ehhhh bujam się już na boki i pacjenci mi już mówią "Pani Ewelino ruchy już nie te"heheh a ja mówię staram się , ale już nic nie przyśpieszę
A na zwolnieniu to chyba pierwszy tydzień będę spać do 10
No to super że nasza rodzina forumowa się powiększawszystkim gratuluję i witam wszystkie nowe dziewczynki
Asiula86, Biedroneczka83, Anuśka, ara, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:heheh mój teść zawsze powtarzał mojemu rafałowi żona z dużym biustem musi być a teraz jak jedziemy mówi: rafał ja ci mówiłem z dużym a nie z przerostem
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Ehhhh powiem Wam ogólnie wszystko u mnie dobrze, ale już naprawdę mi się nie chce chodzić do pracy, a najgorsze jest wstać o 5:30
to godzina 15 to muszę się położyć bo padam na nos! Wiem wiem im bliżej mojego zwolnienia tym bardziej marudzę
Ania więcej energii poproszę -
Smoczyca1 wrote:Aneczko byle do piątku 10 października mam ostatni dzień pracy
Ehhhh bujam się już na boki i pacjenci mi już mówią "Pani Ewelino ruchy już nie te"heheh a ja mówię staram się , ale już nic nie przyśpieszę
A na zwolnieniu to chyba pierwszy tydzień będę spać do 10
No to super że nasza rodzina forumowa się powiększawszystkim gratuluję i witam wszystkie nowe dziewczynki
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam!
Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!Ania_84, Smoczyca1, konwalianka, Arienna, Asiula86, ara, choco, Krokodylica, cati, LaRa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Myszka86 wrote:Witam!
Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę! -
Anuśka wrote:Ja i tak jestem pełna podziwu, że dopiero teraz idziesz na L4 ja jak tylko dostanę kartę ciąży to od razu zmykam leżakować w domku i szykować gniazdko nowemu groszkowi
po pierwsze lubię swoją pracę no gdyby nie to poranne wstawanie
po drugie ciąża nie choroba moje małe odpukać jest zdrowe, a po 3 tak się umówiłam z szefową bo od 13 wraca koleżanka z urlopu wiesz ona zawsze była fair i problemów nie robiła więc ja też chciałam być ok
ale po raz kolejny powtórzę że już mi się nie chceeeee, a moja koleżanka to była tak zawzięta że poszła na zwolnienie dopiero na początku 9 miesiąca!!!! szok
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Myszka86 wrote:Witam!
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!GRATULACJE!!!! Ale mamy piździernik piękny