My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Asiula, to bardzo dobrze, prawdziwa męska postawa!
W końcu męska postawa. Ale za to teraz przeszkody, kiedy zrobić badanie... napisałam do nich maila i twierdzą, że na sobotę są zapisy, pierwszy wolny termin 08.11.nawet, żeby nasienie samemu dowieźć trzeba się na sobotę zapisać
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No no... Dużo to Ty na mnie nie stawiaj bo będziesz spłukana
Zaprosiłam Cię do znajomych na FB
Tym bardziej jak zerknelam teraz na twoj wykres!
Tak przjelam, dziekuje
Milego dnia dziewczynkiAnuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry choć mroźny
Myszka GRATULACJE !!!! a jak mają być bliźniaki to nawet podwójne
Widzę ze tu o preferencjach mowa, ja zawsze marzyłam o brunecie z jasnymi oczami i długimi włosami i jeszcze żeby starszy był. W praniu wyszło że mam raczej pociąg do łysych (sama się sobie dziwię). Wyszłam za bruneta o czekoladowych oczkach, młodszego pluszowego misiai oczy maa skośne to może z tym dongiem spróbuję
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
marnut wrote:Zgredka - jak się urodziłaś to nikogo nie znałaś
, wszędzie są ludzie i taborety
. Moim zdaniem to fajnie, że Kroko założyła wątek, na którym możecie czuć się swobodnie w tematach ciążowych - bo o ile mi nie przeszkadzały one w ogóle, to zdaję sobie sprawę, że na pewno są dziewczyny, które (pomimo całej swojej życzliwości) odczuwały ukłucie w okolicy serca.
No i mamy dodatkową motywację, żeby Was doganiać.
Nieukowa - owulacji to Ty nie uświadczysz przez co najmniej rok, zacznij się oswajać z tą myślą.
A bo to tak głupio tutaj napieprzać o zakupach niemowlęcych i wyborze łóżeczka.A tam można naginać do woli.
I przynajmniej na naszym gangowym wątku na Belly jest normalnie i swojsko a nie tylko panika i wkurzanie się. Także ja czekam aż wszystkie tam przejdą.
Ale duzo piszecie, chyba Was nie nadrobię, bo muszę się zabierać za robotę, mam parę rzeczy do zrobienia.
Wczoraj wieczorem odpadłam z forum - znowu wymioty.
Miłego dnia dziewczynki. -
Anuśka wrote:Łoooo ale masz teścia hardcorowego... Ja nie wiem czy bym się nie ofochała jakby mi z takim tekstem wyskoczył...
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Marnut
Oj dobre.
Ja wczoraj rano usłyszałam w radiu fajną piosenkę, podgłośniłam na full i zaczęłam tańczyć po kuchni jak debil, sama - znaczy z dzidzią w brzuchu.
Jak by mnie ktoś wtedy zobaczył to chyba postukał by sie po głowie.Asiula86, Anuśka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Ja się oglądam za szatynami z jasnymi oczami, a Małż trafił mi się piwny
i w dodatku brunet. Dlatego jak mi jakaś kobieta (babcia, ciocia, kuzynka, kumpela) mówi, że on "przystojny" to zawsze budzi moje niepomierne zdumienie
.
Coś w tym jest, ja wciąż umawiałam się z "metalowcami", długie pióra, glany, tatuaże, ubrany na czarno. Tylko tacy wchodzili w grę.
A jak pierwszy raz zobaczyłam mojego obecnego męża to pomyślałam sobie "o ku*wa, jaki przystojny!!!!" a w teorii zupełnie nie mój typ, ogolony prawie na łyso, zwykły niepozorny chłopaczek.A jednak mi się spodobał.
Biedroneczka83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A bo to tak głupio tutaj napieprzać o zakupach niemowlęcych i wyborze łóżeczka.
A tam można naginać do woli.
I przynajmniej na naszym gangowym wątku na Belly jest normalnie i swojsko a nie tylko panika i wkurzanie się. Także ja czekam aż wszystkie tam przejdą.
ja nawet na inne tematy na Belly nie wchodziłam, wystarczyło mi że przeczytałam w pierwszym lepszym że bóle w podbrzuszu mogą świadczyć o ciąży pozamacicznej i stwierdziłam: oooooooooooo nie, na pewno nie będę czytać straszenia itp.... jestem tylko u nas i jest mi z tym dobrzeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Coś w tym jest, ja wciąż umawiałam się z "metalowcami", długie pióra, glany, tatuaże, ubrany na czarno. Tylko tacy wchodzili w grę.
A jak pierwszy raz zobaczyłam mojego obecnego męża to pomyślałam sobie "o ku*wa, jaki przystojny!!!!" a w teorii zupełnie nie mój typ, ogolony prawie na łyso, zwykły niepozorny chłopaczek.A jednak mi się spodobał.
ja się bujałam z punkami i metalowcami a on kibicował
, większego przeciwieństwa nie mogło być
a połączył nas na studiach koncert KULT`u
Krokodylica, cati, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Brrryyy
Czarnula przyznaj sie , ze pijesz redbulla
bo normalnie fruwasz kochana :*
Myszka - Gratulacje i witamy u nas;)
Anuśka - ja bym jutro testowala , ow ci @ wyznaczył na dzis ale przesunela sie na jutro ? bedzie u ciebie zielen tej jesieni jak nic !
No i witam z rana , noc byla burzliwa.....Anuśka lubi tę wiadomość
-
a ja usunełam z wykresu te dwie dziwne tempki dałam tylko wpis do notatek bo mnie drażniły
brzuch mnie boli jakoś jak na @ i krzyż mam nadzieje ze minie wczoraj chciałm sie przepisac szybciej do gina ale nie było juz terminu na czwartekwiec zostaje czekać grzecznie do wtorku
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:hihi ja myslę że jakbyśmy się z moim lubym spotkali za czasów nastoletnich to mogło by nawet dojść do rękoczynów
ja się bujałam z punkami i metalowcami a on kibicował
, większego przeciwieństwa nie mogło być
a połączył nas na studiach koncert KULT`u
heheheale widzisz przeciwienstwa sie przyciagaja !!
Dobrym przykladem tez jest moj mązmajac lat 17 , po ciezkim zwiazku z kompletnym dupkiem . Spotkalam swojego męza , ja roztrzepana ciagle bym cos robila gdzies lazila no poprostu sto wiatrów w dupie
A on spokojny poukladany , taki grzeczny i ... no poprostu ja ogien on woda.
Ale przynajmniej mozna bylo mi sie wyciszycWszystko sie synchronizowalo i tak jestesmy juz 12 lat ze soba
konwalianka, Krokodylica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Bo my tu oralnie nieobliczalne jesteśmy...
Oralnie nieobliczalne...zaspokojone naleśnikami...nie, moje myśli zdecydowanie kroczą dziś nie tymi ścieżkami co powinny. No t ten PIŹDZIErnik.
Anuśka - Ariennie nie wyszedł test w 12dpo, Nieukowej w 13dpo pokazało JEDNĄ KRECHĘ. Nie będę powtarzała tego, co zostało tu napisane 1000 razy - sama wyciągnij wnioski.
Ania - dziękuję za dobrą energię, postaram się nie prze*dolić na głupoty.
Biedroneczka -ja bym teściowi powiedziała, że zawsze lepiej mieć przerost biustu niż niedorozwój mózgu (czy Twój teściu z tych, co to nie poznaliby aluzji nawet gdyby kopnęła ich w dupę?).
Myszka - aaaa, To tobie się należą gratulacje. Gratuluję
!
Konwalianka - czyli Tyś wilkołak jak ja.
Czarnula - ładnie trzymasz temp. I no pewnie niedługo czas na test,co?
Choco -ot, życie bywa przewrotne.
Krokodylica - Jeszcze tylko kilka miesięcy. Nie, no poważnie to pewnie będzie się pomału wyciszać z tymi wymiotami - łożysko zaczęło już pełnić swoją funkcję, to i hormony wrócą do bardziej wyrównanych poziomów. Szkoda, że nie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki.
konwalianka, Krokodylica, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
My z mężem oboje wybuchowi wariaci.. ja twardo stąpam po ziemi, no też, ale nie paraliżuje mnie strach w krytycznych momentach, za to on normalnie wydawałby się twardy, ale w momentach zero wymięka.. u nas czasem jest ostro, ciekawa jestem czy wpływ ma na to fakt, że urodziliśmy się w tym samym dniu, miesiącu i roku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:53
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta, ledwo w pracy kawę zrobiłam a tu tyle napisane że nie ogarniam
Normalnie zagotowało się we mnie jak przyczytałam na gazecie :
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16747827,Coraz_wiecej_pijanych_noworodkow__Dziecko_Weroniki.html?lokale=poznan#BoxWiadTxt
Qrwa podwiązać jajowody takim kretynkom!!! Co za patologia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:57