X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Witam!
    Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
    Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!
    noooooo nie znam koleżanki ale nieważne hurrrra serdecznie gratuluję :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.Cieszę się bardzo,ale zarazem i trochę martwię.W czerwcu poroniłam i teraz boje się powtórki.Biorę Dupka i mam madzieje,że ta fasolka mnie nie opuści.

Ania_84 lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Dzięki dziewczyny.Cieszę się bardzo,ale zarazem i trochę martwię.W czerwcu poroniłam i teraz boje się powtórki.Biorę Dupka i mam madzieje,że ta fasolka mnie nie opuści.
    na pewno to silna fasolinka skoro 9 dpo wyszly II kreseczki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Będzie dobrze :) Nie stresuj się, leż i odpoczywaj :)

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Trzymamy mocno kciukasy i nie zamartwiaj się na zapas :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    na pewno to silna fasolinka skoro 9 dpo wyszly II kreseczki :)
    No właśnie kurczę a u mnie w 11 dpo nic nie wyszło... No i mam powód żeby złapać doła :( Chyba pojadę do roboty to może nie będę tak myślała :(

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie od poniedziałku idę na urlop 2 tyg. i będę wypoczywać.Jak wrócę do domku to może wkleję wam foteczke testu.

Ania_84 lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No właśnie kurczę a u mnie w 11 dpo nic nie wyszło... No i mam powód żeby złapać doła :( Chyba pojadę do roboty to może nie będę tak myślała :(
    wezz nie pitol :P bo nasle na ciebie oczyska mojej Kami :P

tempka ladnie sie trzyma :) wiesz dobrze ze jednym wychodza innym nawet po @ nie wychodza :P

Anuśka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Wierzę,że u Ciebie też będzie zielono.Ja teraz tak myślę,że może bliźniaki???bo miałam 2 piękne pęcherzyki i dlatego ten test tak szybko mi wyszedł?No nic.W piątek powtórzę test.Wizytę mam 21.10 i mam nadzieję,że będzie juz coś widać.

Anuśka lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    No właśnie od poniedziałku idę na urlop 2 tyg. i będę wypoczywać.Jak wrócę do domku to może wkleję wam foteczke testu.
    Dawaj dawaj :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmut - nie wiem szczerze mówiąc, ale może tak, bo jak czmychnęłam o 24 do wc, to zapatrzyłam się na ksieżyc - tak mocno swiecił, ze myślałam, że już 6 rano :)

zgredka - bo mam ślinkę na nie i chce aby byo do kawusi.. wlasnie kruszonkę robie :) chciałabym móc "przydusić" mamę, ona az sie rwie, ale najpierw musi przyjechać..a że teraz zaczęli z tatą kolejny rok "studiów dla seniorów" to niezbyt często będą przyjeżdzać..mamę bardzo wciaga :)

Anuśka - zdecydowanie za dobrze Ci..dwoje dzieci a Ty nadal w łóżku? marzę o takich czasach :) ale przez najblizsze 3 lata, co ja mówię z 5 lat nie ma szans..chyba ze trafi mi się spioch, chociaż wątpię.. no i biegnij po test 10-tkę, co sobie bedziesz załować?

Asiula, to bardzo dobrze, prawdziwa męska postawa!

Dronka - kciuki za testy, będzie dobrze!

Myszko- gratulacje!

ja też preferowałam wysokich blondynów z niebieskimi oczami, miałam ich 3 i co? właśnie mój mąż to brunet, dość niski z zielonymi oczami..przewrotne to życie..

aa i właśnie chciałam napisać, ze będąc w Stanach, miałam koleżankę, która miała dość bujne życie seksualne i ciagle tylko mówiła.. "Magda, miałaś black guy? Ja oczywiście odpowiadałam, ze nie, a ona: to spróbuj, bo to prawda co o nich mówią.. najlepszy seks przeżyłam z murzynem..
    ale kurcze mnie ich zapach nie odpowiadał, więc odpada ;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Wierzę,że u Ciebie też będzie zielono.Ja teraz tak myślę,że może bliźniaki???bo miałam 2 piękne pęcherzyki i dlatego ten test tak szybko mi wyszedł?No nic.W piątek powtórzę test.Wizytę mam 21.10 i mam nadzieję,że będzie juz coś widać.
    Ale byś miała radochę :D No podwójną wręcz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrryyy :):):):):)

Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula ales poszybowal z ta tempka :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry :)
    witam z rana, zasmarkana :P <- hehe poezja :D
    Myszka gratulacje :)
    Anuśka - u Ciebie musi być zielono, nie ma innego wyjścia :D u mnie 12dpo wyszedł negatyw i jednak się udało :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Anuśka - zdecydowanie za dobrze Ci..dwoje dzieci a Ty nadal w łóżku? marzę o takich czasach :) ale przez najblizsze 3 lata, co ja mówię z 5 lat nie ma szans..chyba ze trafi mi się spioch, chociaż wątpię.. no i biegnij po test 10-tkę, co sobie bedziesz załować?

ja też preferowałam wysokich blondynów z niebieskimi oczami, miałam ich 3 i co? właśnie mój mąż to brunet, dość niski z zielonymi oczami..przewrotne to życie..

aa i właśnie chciałam napisać, ze będąc w Stanach, miałam koleżankę, która miała dość bujne życie seksualne i ciagle tylko mówiła.. "Magda, miałaś black guy? Ja oczywiście odpowiadałam, ze nie, a ona: to spróbuj, bo to prawda co o nich mówią.. najlepszy seks przeżyłam z murzynem..
    ale kurcze mnie ich zapach nie odpowiadał, więc odpada ;/

Chyba zakupię 10tkę testa :) Bo czuję co trochę mdłości... Co jakieś pół godziny wszystko podchodzi mi do gardła i opada... Interesujące... Konwalia moje dzieci to 17 i 11 lat więc jak się źle czuję albo mam lenia to one mi robią herbatki i przynoszą do łóżka :) Ale jak Piotrek pojedzie na jakiś wyjazd na weekend a Zuza do koleżanki nocowac to jest taka pustka w domu że aż smutno :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brrryyy :):):):):)
    Ale masz tempkę :) No no... Ciebie też ten azjata (Dong) nieźle załatwił ;)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo jak glupia :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    bry :)
    witam z rana, zasmarkana :P <- hehe poezja :D
    Myszka gratulacje :)
    Anuśka - u Ciebie musi być zielono, nie ma innego wyjścia :D u mnie 12dpo wyszedł negatyw i jednak się udało :)
    Witaj Mickiewiczu :D
    Poczekam do 15dpo lub 16 jak Ty i dopiero testa powtórzę może wreszcie coś ujrzę :)

Arienna, Asiula86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Michas tez zaflukany caly. I tylko nie wiem czy zlapal katar od mojej mamy czy to od tego cholernego zeba co mu wychodzi i przez ktory jest taki placz po nocach

‹‹ 2427 2428 2429 2430 2431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ