My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka86 wrote:Witam!
Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę! -
Myszka86 wrote:Dzięki dziewczyny.Cieszę się bardzo,ale zarazem i trochę martwię.W czerwcu poroniłam i teraz boje się powtórki.Biorę Dupka i mam madzieje,że ta fasolka mnie nie opuści.
-
Anuśka wrote:No właśnie kurczę a u mnie w 11 dpo nic nie wyszło... No i mam powód żeby złapać doła
Chyba pojadę do roboty to może nie będę tak myślała
bo nasle na ciebie oczyska mojej Kami
tempka ladnie sie trzymawiesz dobrze ze jednym wychodza innym nawet po @ nie wychodza
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No właśnie kurczę a u mnie w 11 dpo nic nie wyszło... No i mam powód żeby złapać doła
Chyba pojadę do roboty to może nie będę tak myślała
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Marmut - nie wiem szczerze mówiąc, ale może tak, bo jak czmychnęłam o 24 do wc, to zapatrzyłam się na ksieżyc - tak mocno swiecił, ze myślałam, że już 6 rano
zgredka - bo mam ślinkę na nie i chce aby byo do kawusi.. wlasnie kruszonkę robiechciałabym móc "przydusić" mamę, ona az sie rwie, ale najpierw musi przyjechać..a że teraz zaczęli z tatą kolejny rok "studiów dla seniorów" to niezbyt często będą przyjeżdzać..mamę bardzo wciaga
Anuśka - zdecydowanie za dobrze Ci..dwoje dzieci a Ty nadal w łóżku? marzę o takich czasachale przez najblizsze 3 lata, co ja mówię z 5 lat nie ma szans..chyba ze trafi mi się spioch, chociaż wątpię.. no i biegnij po test 10-tkę, co sobie bedziesz załować?
Asiula, to bardzo dobrze, prawdziwa męska postawa!
Dronka - kciuki za testy, będzie dobrze!
Myszko- gratulacje!
ja też preferowałam wysokich blondynów z niebieskimi oczami, miałam ich 3 i co? właśnie mój mąż to brunet, dość niski z zielonymi oczami..przewrotne to życie..
aa i właśnie chciałam napisać, ze będąc w Stanach, miałam koleżankę, która miała dość bujne życie seksualne i ciagle tylko mówiła.. "Magda, miałaś black guy? Ja oczywiście odpowiadałam, ze nie, a ona: to spróbuj, bo to prawda co o nich mówią.. najlepszy seks przeżyłam z murzynem..
ale kurcze mnie ich zapach nie odpowiadał, więc odpada ;/ -
Myszka86 wrote:Wierzę,że u Ciebie też będzie zielono.Ja teraz tak myślę,że może bliźniaki???bo miałam 2 piękne pęcherzyki i dlatego ten test tak szybko mi wyszedł?No nic.W piątek powtórzę test.Wizytę mam 21.10 i mam nadzieję,że będzie juz coś widać.
No podwójną wręcz
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:Anuśka - zdecydowanie za dobrze Ci..dwoje dzieci a Ty nadal w łóżku? marzę o takich czasach
ale przez najblizsze 3 lata, co ja mówię z 5 lat nie ma szans..chyba ze trafi mi się spioch, chociaż wątpię.. no i biegnij po test 10-tkę, co sobie bedziesz załować?
ja też preferowałam wysokich blondynów z niebieskimi oczami, miałam ich 3 i co? właśnie mój mąż to brunet, dość niski z zielonymi oczami..przewrotne to życie..
aa i właśnie chciałam napisać, ze będąc w Stanach, miałam koleżankę, która miała dość bujne życie seksualne i ciagle tylko mówiła.. "Magda, miałaś black guy? Ja oczywiście odpowiadałam, ze nie, a ona: to spróbuj, bo to prawda co o nich mówią.. najlepszy seks przeżyłam z murzynem..
ale kurcze mnie ich zapach nie odpowiadał, więc odpada ;/
Chyba zakupię 10tkę testaBo czuję co trochę mdłości... Co jakieś pół godziny wszystko podchodzi mi do gardła i opada... Interesujące... Konwalia moje dzieci to 17 i 11 lat więc jak się źle czuję albo mam lenia to one mi robią herbatki i przynoszą do łóżka
Ale jak Piotrek pojedzie na jakiś wyjazd na weekend a Zuza do koleżanki nocowac to jest taka pustka w domu że aż smutno
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:bry
witam z rana, zasmarkana<- hehe poezja
Myszka gratulacje
Anuśka - u Ciebie musi być zielono, nie ma innego wyjściau mnie 12dpo wyszedł negatyw i jednak się udało
Poczekam do 15dpo lub 16 jak Ty i dopiero testa powtórzę może wreszcie coś ujrzęArienna, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny