Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Witam!
    Nie tak dawno pisalam do was o moich pęcherzykach po Clo.Jednak któreś musiało pęknąć.Dziś zrobiłam test i co widzę????? 2 kreseczki!!!!!!!
    Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę!
    noooooo nie znam koleżanki ale nieważne hurrrra serdecznie gratuluję :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.Cieszę się bardzo,ale zarazem i trochę martwię.W czerwcu poroniłam i teraz boje się powtórki.Biorę Dupka i mam madzieje,że ta fasolka mnie nie opuści.

Ania_84 lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Dzięki dziewczyny.Cieszę się bardzo,ale zarazem i trochę martwię.W czerwcu poroniłam i teraz boje się powtórki.Biorę Dupka i mam madzieje,że ta fasolka mnie nie opuści.
    na pewno to silna fasolinka skoro 9 dpo wyszly II kreseczki :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Będzie dobrze :) Nie stresuj się, leż i odpoczywaj :)

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Trzymamy mocno kciukasy i nie zamartwiaj się na zapas :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    na pewno to silna fasolinka skoro 9 dpo wyszly II kreseczki :)
    No właśnie kurczę a u mnie w 11 dpo nic nie wyszło... No i mam powód żeby złapać doła :( Chyba pojadę do roboty to może nie będę tak myślała :(

• Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie od poniedziałku idę na urlop 2 tyg. i będę wypoczywać.Jak wrócę do domku to może wkleję wam foteczke testu.

Ania_84 lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No właśnie kurczę a u mnie w 11 dpo nic nie wyszło... No i mam powód żeby złapać doła :( Chyba pojadę do roboty to może nie będę tak myślała :(
    wezz nie pitol :P bo nasle na ciebie oczyska mojej Kami :P

tempka ladnie sie trzyma :) wiesz dobrze ze jednym wychodza innym nawet po @ nie wychodza :P

Anuśka lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Myszka86 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Wierzę,że u Ciebie też będzie zielono.Ja teraz tak myślę,że może bliźniaki???bo miałam 2 piękne pęcherzyki i dlatego ten test tak szybko mi wyszedł?No nic.W piątek powtórzę test.Wizytę mam 21.10 i mam nadzieję,że będzie juz coś widać.

Anuśka lubi tę wiadomość

relgdf9hh7cqua7m.png
    zrz63e5e4fvq77d3.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    No właśnie od poniedziałku idę na urlop 2 tyg. i będę wypoczywać.Jak wrócę do domku to może wkleję wam foteczke testu.
    Dawaj dawaj :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmut - nie wiem szczerze mówiąc, ale może tak, bo jak czmychnęłam o 24 do wc, to zapatrzyłam się na ksieżyc - tak mocno swiecił, ze myślałam, że już 6 rano :)

zgredka - bo mam ślinkę na nie i chce aby byo do kawusi.. wlasnie kruszonkę robie :) chciałabym móc "przydusić" mamę, ona az sie rwie, ale najpierw musi przyjechać..a że teraz zaczęli z tatą kolejny rok "studiów dla seniorów" to niezbyt często będą przyjeżdzać..mamę bardzo wciaga :)

Anuśka - zdecydowanie za dobrze Ci..dwoje dzieci a Ty nadal w łóżku? marzę o takich czasach :) ale przez najblizsze 3 lata, co ja mówię z 5 lat nie ma szans..chyba ze trafi mi się spioch, chociaż wątpię.. no i biegnij po test 10-tkę, co sobie bedziesz załować?

Asiula, to bardzo dobrze, prawdziwa męska postawa!

Dronka - kciuki za testy, będzie dobrze!

Myszko- gratulacje!

ja też preferowałam wysokich blondynów z niebieskimi oczami, miałam ich 3 i co? właśnie mój mąż to brunet, dość niski z zielonymi oczami..przewrotne to życie..

aa i właśnie chciałam napisać, ze będąc w Stanach, miałam koleżankę, która miała dość bujne życie seksualne i ciagle tylko mówiła.. "Magda, miałaś black guy? Ja oczywiście odpowiadałam, ze nie, a ona: to spróbuj, bo to prawda co o nich mówią.. najlepszy seks przeżyłam z murzynem..
    ale kurcze mnie ich zapach nie odpowiadał, więc odpada ;/

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka86 wrote:
    Wierzę,że u Ciebie też będzie zielono.Ja teraz tak myślę,że może bliźniaki???bo miałam 2 piękne pęcherzyki i dlatego ten test tak szybko mi wyszedł?No nic.W piątek powtórzę test.Wizytę mam 21.10 i mam nadzieję,że będzie juz coś widać.
    Ale byś miała radochę :D No podwójną wręcz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrryyy :):):):):)

Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula ales poszybowal z ta tempka :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bry :)
    witam z rana, zasmarkana :P <- hehe poezja :D
    Myszka gratulacje :)
    Anuśka - u Ciebie musi być zielono, nie ma innego wyjścia :D u mnie 12dpo wyszedł negatyw i jednak się udało :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Anuśka - zdecydowanie za dobrze Ci..dwoje dzieci a Ty nadal w łóżku? marzę o takich czasach :) ale przez najblizsze 3 lata, co ja mówię z 5 lat nie ma szans..chyba ze trafi mi się spioch, chociaż wątpię.. no i biegnij po test 10-tkę, co sobie bedziesz załować?

ja też preferowałam wysokich blondynów z niebieskimi oczami, miałam ich 3 i co? właśnie mój mąż to brunet, dość niski z zielonymi oczami..przewrotne to życie..

aa i właśnie chciałam napisać, ze będąc w Stanach, miałam koleżankę, która miała dość bujne życie seksualne i ciagle tylko mówiła.. "Magda, miałaś black guy? Ja oczywiście odpowiadałam, ze nie, a ona: to spróbuj, bo to prawda co o nich mówią.. najlepszy seks przeżyłam z murzynem..
    ale kurcze mnie ich zapach nie odpowiadał, więc odpada ;/

Chyba zakupię 10tkę testa :) Bo czuję co trochę mdłości... Co jakieś pół godziny wszystko podchodzi mi do gardła i opada... Interesujące... Konwalia moje dzieci to 17 i 11 lat więc jak się źle czuję albo mam lenia to one mi robią herbatki i przynoszą do łóżka :) Ale jak Piotrek pojedzie na jakiś wyjazd na weekend a Zuza do koleżanki nocowac to jest taka pustka w domu że aż smutno :(

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Brrryyy :):):):):)
    Ale masz tempkę :) No no... Ciebie też ten azjata (Dong) nieźle załatwił ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo jak glupia :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    bry :)
    witam z rana, zasmarkana :P <- hehe poezja :D
    Myszka gratulacje :)
    Anuśka - u Ciebie musi być zielono, nie ma innego wyjścia :D u mnie 12dpo wyszedł negatyw i jednak się udało :)
    Witaj Mickiewiczu :D
    Poczekam do 15dpo lub 16 jak Ty i dopiero testa powtórzę może wreszcie coś ujrzę :)

Arienna, Asiula86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Michas tez zaflukany caly. I tylko nie wiem czy zlapal katar od mojej mamy czy to od tego cholernego zeba co mu wychodzi i przez ktory jest taki placz po nocach

‹‹ 2427 2428 2429 2430 2431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ