My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:
Biedroneczka -ja bym teściowi powiedziała, że zawsze lepiej mieć przerost biustu niż niedorozwój mózgu (czy Twój teściu z tych, co to nie poznaliby aluzji nawet gdyby kopnęła ich w dupę?).
-
nick nieaktualny
-
U mnie też przeciwieństwa, zarówno pod względem charakteru, jak i wyglądu
Ja niska przy tuszy blondynka, on fakt - nie za wysoki, ale chudy brunet.
Ja wulkan energii, trochę zwariowana, lubiąca się bawić, a on spokojny, grzeczny, powolny i pedantyczny.
I znowu wspomnę księdza, który udzielał nam ślubu: Jak ogień i woda, miejmy nadzieje na tych 50 lat albo i wiecejKropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
konwalianka wrote:hehe Asiula.. pedantyczny? tzn. ze masz wysprzątanie w domu? bo mój to bałaganiarz , ale to akurat wyniósł z domu - wrr
Odkurzanie dużego pokoju (17 metrów kwadratowych) zajmuje mu min. 30 minut
Tak, on sprząta w pokojach, ja łazienkę i kuchnię. Tylko, że on sprząta dokładniej. Ja za to gotuję. Układ całkiem niezły
A... i okien w ogóle nie myję, robi to on. Dla mnie za wysoko (mam tylko 152cm wzrostu) - wiem, wiem to tylko wymówka
Dokładnie bardzo sprząta, ale baaaaaardzo długo. A ja lubię wszystko zrobić szybko i mieć z głowy. Bałaganiarą może nie jestem, ale uważam, że on już trochę przesadzaKrokodylica lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyJa mogę powiedzieć, że ja i mój Małż jesteśmy do siebie podobni z charakteru, choć z wyglądu przeciwieństwa.
Oboje nas wyprowadzają z równowagi pierdoły, za to zachowujemy zimną krew w sytuacjach poważnych (żeby nie powiedzieć kryzysowych). Tyle, że ja działam szybko (ja z tych, co to najpierw robią, potem myślą) a mój Małż jest bardziej powściągliwy. Całe szczęście, że takie sytuacje zdarzają się rzadko.
Na co dzień jestem chodzącą furią, ale jak każdej kobiecie "złość i francuskie perfumy szybko mi się kończą". Małż jest trochę spokojniejszy a na pewno lepiej nad sobą panuje.
Asiula - rozumiem Cię. Ja wolę, żeby mój Małż na co dzień nie sprzątał, bo on to tak do siebie bierze, że fugi w łazience codziennie szorowałby szczoteczką do zębów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 10:18
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Jakie tu dziś nastroje panują? Ja dziś walczę z moim kiepskim nastrojem, tak ogólnie... Magnesy w łóżku rano tak sprawnie działały, że nie byłam się w stanie podnieść
U mnie tempka dziś się trzyma jakoś, pojutrze max powinna być @. Choć pamiętam cykle, że tempka spadała nagle drastycznie i @ się pojawiała więc czuję, że tak i teraz będzie. Bo czuję @ nadchodzącą
Uściski na dobry dzień! -
A ja spotykalam sie zawsze z kolesiami nie w moim typie (typ: ciemne wlosy oczy duze ciemna karnacja) i w nagrode (potych mekach z innymi) dostalam ciemnowlosego, ze zlotymi/zielonymi oczami ciemna oprawa, ciemniejsza karnacja mmm tylko moglby byc wyzszy, ale nie mozna miec wszystkiego
-
oho, widzę, że o charakterach
Ja mojego trochę czasem ganiam jak się denerwuje, że jego biuro się po domu rozprzestrzenia... pracuje zdalnie więc wszystko jest u nas ;(
Ale nie mogę narzekać, pomaga bez problemu sprzątać (może nie tak dokładnie jakbym chciała ale przyświecają mi słowa mojej Mamy, która zawsze powtarza by nigdy faceta nie ganić, ze robi coś gorzej, niedokładnie czy to w sprzątaniu, czy to w kuchni... bo jak wyjdzie to już nie wróci do tych obowiązków nigdy) ALe akurat gotuje mój Mąż cudnie więc tu się wymieniamy
-
łooooo doczytałam.witam się z wami
gratuluje nowego gorszka zielonego:)
Anuśka Ty nie wymiękaj piękną masz temp także niebawem będzie dobra wiadomość
Czarnula ale poszybowałaś
Kroko tulam Cię bo te mdłości to Ty masz bidulo straszne.
a z ogólnych wieści to ja i mój mąż też przeciwieństwa: zawsze podobali mi się wysportowani faceci a tu tarfił mi się taki normalny T co piłki nożnej nie lubi:) ale buźke ma taką o jakiej marzyłam:) śliczne ciemne oczy +duży uśmiech ale co najważniejsze to moja oaza spokoju...bo ja jestem (jak to mówi mój mąż) kabum kabum:) w gorącej wodzieAsiula86, Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
zgredka wrote:A ja spotykalam sie zawsze z kolesiami nie w moim typie (typ: ciemne wlosy oczy duze ciemna karnacja) i w nagrode (potych mekach z innymi) dostalam ciemnowlosego, ze zlotymi/zielonymi oczami ciemna oprawa, ciemniejsza karnacja mmm tylko moglby byc wyzszy, ale nie mozna miec wszystkiego
Mój mąż ma dość ciemną karnację i bardzo szybko się opala. Przed oczami mam teraz nasze wspólne zdjęcie z pleneru, gdzie wyciągamy pięści z naszymi obrączkami. Było to już po powrocie z podróży poślubnej z Rodos. Cieszyłam się, że bardzo ładnie byłam opalona. Ale jak zobaczyłam to zdjęcie zwątpiłam - moja dłoń przy jego wyglądała, jakby była biała...
A jak byliśmy w Egipcie to mówili na niego "egyptian face"Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
mój mąż nie jest nauczony prac domowych, tak go wychowali, że kobiety gotują i zajmują się domem a faceci pracują fizycznie i zajmują się sprawami wokół.. nadal tak jest jak jedziemy do jego rodziców, mnie neico udało się go "naprostować" zawsze sprząta łazienkę, odkurzy ogarnie..ale to nie to..na pewno syna nie nauczę dziadostwa.. niech jego przyszła zona ma w nim pomoc i wsparcie a nie, wieczne walki
Maniek, co do wysportowanych..mój jak go poznałam to był taki "przeciętny" ale od 2 lat ćwiczy, mogę powiedzieć "nałogowo" mam trochę tego dość ;/Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Heloł maj frends
Myszka gratki
Smoku tylko dlatego, że Cię widuję na fejsie nie wszczynałam alarmu czy żyjeszBo wieki Cię nie było..
Trądzik owulacyjny... mówi Wam to coś?Smoczyca1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Heloł maj frends
Myszka gratki
Smoku tylko dlatego, że Cię widuję na fejsie nie wszczynałam alarmu czy żyjeszBo wieki Cię nie było..
Trądzik owulacyjny... mówi Wam to coś?