My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tumiwisizm, uwielbiam to słowo
I z każdym dniem czuję bardziej jego moc
Mantra widzę świetnie już Tobie wychodzi! Kurcze, nie mogę doczekać się momentu kiedy już każda z tego forum będzie mieć swojego groszka
To prawda, wspominałam już kiedyś o tym, ale tak jak mówisz, to się zmienia. Praca nigdy nie ucieknie. Jak nie ta, bo nie zrozumieją, to inna. A kropeczka może odlecieć gdzieś na inną planetę i tam się zadomowić a tego nie chcemymomo1009 lubi tę wiadomość
-
A ja Wam powiem (choć dziś nie mam doła) że tak mi dziś w głowie zaświtało że może nie jest mi dane być mamą...rozglądam się na mieście pełno kobiet w ciąży myślę sobie hmm ciekawe jak to jest i czy kiedyś się dowiem i tak w sumie to już na serio straciłam nadzieję...ot tak poprostuManiek
-
Tameczko, pożyjemy zobaczymy
W Warszawie też okrutnie.. buro ponuro, taki przenikający wiaterek brrrrrr.... Żeby tak hyc pod kocuś, gorąca herbatka i książka.. mmmmm marzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:01
MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Dzień dobry,
co tam słychać nowego w ten jakże paskudny dzień? przynajmniej we Wrocławiu? w sensie - nie co słychać we Wrocławiu, tylko, że we Wrocławiu paskudnie, ale namotałam...
Kropka, fiufiu, ładny wykresik, zaciskam kciukasywidzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:03
Tamka lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maniek, NIE MÓW TAK! Ja też odkąd marzę o dziecku WSZĘDZIE WIDZĘ kobiety z brzuchami, dosłownie wszędzie!!! W kawiarniach, na ulicach, przechodzą mi przed maską samochodu na pasach, biegają po osiedlu, wpadają na mnie w sklepie i z wielkimi uśmiechami wybierają ubranka dla swoich szkrabów.
Dla wątpiących napiszę (już kiedyś się tym dzieliłam tu na forum). Bliska mi osoba od wielu wielu lat leczyła się bo wiedziała, że nie może mieć dzieci.. Za 3 razem zaskoczyło in vitro (jest ponad 40-letnią kobietą) i kilka dni temu urodziła szczęśliwa zdrowe dziecko
Musimy wierzyć i nie tracić nadziei, ona umiera naprawdę ostatnia!
MANIEK wrote:A ja Wam powiem (choć dziś nie mam doła) że tak mi dziś w głowie zaświtało że może nie jest mi dane być mamą...rozglądam się na mieście pełno kobiet w ciąży myślę sobie hmm ciekawe jak to jest i czy kiedyś się dowiem i tak w sumie to już na serio straciłam nadzieję...ot tak poprostuNieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Oralnie nieobliczalne...zaspokojone naleśnikami...nie, moje myśli zdecydowanie kroczą dziś nie tymi ścieżkami co powinny. No t ten PIŹDZIErnik
Czarnula - ładnie trzymasz temp. I no pewnie niedługo czas na test,co?
Czyzby glodnemu chleb na mysli??
I tu was zaskocze - nie zamierzam testowac wcale bo czekam na @ -
MANIEK wrote:A ja Wam powiem (choć dziś nie mam doła) że tak mi dziś w głowie zaświtało że może nie jest mi dane być mamą...rozglądam się na mieście pełno kobiet w ciąży myślę sobie hmm ciekawe jak to jest i czy kiedyś się dowiem i tak w sumie to już na serio straciłam nadzieję...ot tak poprostu
Kochana, a ja na Twoim wykresie widzę piękną owulkęwięc cicho sza!
momo1009 lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:A ja Wam powiem (choć dziś nie mam doła) że tak mi dziś w głowie zaświtało że może nie jest mi dane być mamą...rozglądam się na mieście pełno kobiet w ciąży myślę sobie hmm ciekawe jak to jest i czy kiedyś się dowiem i tak w sumie to już na serio straciłam nadzieję...ot tak poprostu
). A im mniej spiny, nerwów, paniki tym jednak szanse większe
. Nadzieję mamy na pewno, gdyby nie to, już by nas tu nie było. No bo co, macice mamy, jajniki też, dawca nasienia chętny do współpracy, so....
Lecę, buźka!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Tamka wrote:Kochana, a ja na Twoim wykresie widzę piękną owulkę
więc cicho sza!
Tamka zna się na wykresach, więć MANIEK poczekaj chwilkę aż zobaczysz II kreskiTamka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Tamka wrote:Kochana, a ja na Twoim wykresie widzę piękną owulkę
więc cicho sza!
kochane jesteście że mnie tak wspieracie..ale ok siedzę cicho już i czekam na dalszy rozwój wydarzeń..tylko czemu ja tej owulki nie widzę??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 11:18
Tamka lubi tę wiadomość
Maniek
-
kobity wreszcoe mam cza sna sniadanie i kawe ;
kropka widze ze szybujesz
MANIEK Ty tezi nie waz sie mowic ze tracisz nadzieje
mozez lapac dolka ale nie tracic nadziei
Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
ja dodatkow pracuje z ginekologami wiec ciezarnych mam pod dostatkiem
Biedroneczka83, ara lubią tę wiadomość