My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mam testa ale 25(czułość) a moja FL trwa ok 15-16dni więc test czeka na sobotę lub piątek...
i mocno, mocno 3mam kciuki.....
Konwalia ciasto? tak z rana? nie dołuj kobieto...ja jeszcze w piżamce......
Dzień dobrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAnuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:A zaznacz
ja tez wlasnie leze po sniadaniu z lenia..
Ale juz powstaje, ubieram sie i lece.Mam 88% na test więc pojutrze chyba pozwoli mi testować... Albo mnie @ dzisiaj zaleje bo boli jakby miała już za moment nadlecieć wredota
-
marnut wrote:Szczęściara! Nie wiem, jak to się stało, że zaczynałyśmy razem a Ty masz termin testu tydzień przede mną i jeszcze do tego 15-16 dni FL, podczas gdy ja mam tylko 11 (może w tym miechu coś ruszy i będzie więcej).
No nic, oby ta "faza lutealna" potrwała do lata.
Tak mnie podkręcił że ho ho
-
dzien doberek Biedroneczko
dziewczyny mam dzis jakis mega dobry humor
to chyba te nalesnikiMalenq, Asiula86, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No i dostałam 2pkt i mam dzisiaj 10pkt a w sumie 76/100 no wow już raz tak miałam i to mój rekord w punktach... Szkoda że nie można tych punktów wymienić na jakąś nagrodę
Mam 88% na test więc pojutrze chyba pozwoli mi testować... Albo mnie @ dzisiaj zaleje bo boli jakby miała już za moment nadlecieć wredota
Nic Cię nie zaleje!Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualnyCześć Biedronko!
Ania84 - odpal trochę, może jak się poczuję zaspokojona po naleśniku to wrócą mi siły, bo jestem w takim nastroju jak wczoraj Czarnula.
Anuśka - mówisz, że polecasz Azjatów? Coby tylko dziecko nie miało skośnych oczu, bo Małż może zacząć się czegoś domyślać
.
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Marnut
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 07:36
Malenq, Krokodylica, Lena83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, powiem Wam, że mój mąż wyjątkowo spokojnie przyjął to, że idzie się przebadać. Nie widzę po nim stresu, ani też nie kombinuje, żeby nie iść
Tylko dzisiaj jeszcze tam pojadę i się dowiem dokładnie, czy trzeba się zzapisywać, czy nie.Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
ja tez wstałam jakas taka spokojna dzis owu tez zrobie o 18 wczoraj jakiś dzien był zagmatwany sikłąm co 2h masakra i przez to pewnie wyszedł mi taki jaki wyszdł
widziałam ze była opowieśc o pierwszych razach hehehe
Mysmy się przyjaciulowali rok potem w styczniu 2004 mój zapytał że skor nam tak fajnie jako przyjaciołom to jako parze tez sie ułoży niestety nie mieliśmy szansy na bzyku bo miałam @ potem w sobote jechalismy pierwszy raz do moich rodziców bo musielismy projekt robić i wracając uciekł mi pociąg i pojechaliśmy do Rafała on miał brata w pokoju ale itak nasz "pierwszy raz" był super pozycja na szwagra heheheheheheAnia_84, Czarnula87, Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Cześć Biedronko!
Ania84 - odpal trochę, może jak się poczuję zaspokojona po naleśniku to wrócą mi siły, bo jestem w takim nastroju jak wczoraj Czarnula.
Anuśka - mówisz, że polecasz Azjatów? Coby tylko dziecko nie miało skośnych oczu, bo Małż może zacząć się czegoś domyślać
.
Azjaci i czekoladowi odpadają w przedbiegach
-
nick nieaktualny"Nastaw swoją ulubioną muzykę" - dziś to będzie Marsz Pogrzebowy,
"poskacz dziko po pokoju" - skaczę w takt muzyki,
"Zrób do lustra kilka głupich min" - nie muszę robić i tak wyglądam głupio,
pomyśl o czymś szczególnie miłym - podać dzieciom leki nasenne i iść spać z nimi.
Niewyspana jestem dziś jak nie wiem. Ząbkowanie + pełnia to nienajlepsze połączenie.Anastazjaaa, Biedroneczka83, Anuśka, konwalianka, Czarnula87, ara, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Oj nie w tej kwestii to ja preferuję tylko blondynów z niebieskimi lub szarymi oczami, mogą być też rudzi. To chyba jakaś forma rasizmu czy coś...
Azjaci i czekoladowi odpadają w przedbiegach
Ja się oglądam za szatynami z jasnymi oczami, a Małż trafił mi się piwnyi w dodatku brunet. Dlatego jak mi jakaś kobieta (babcia, ciocia, kuzynka, kumpela) mówi, że on "przystojny" to zawsze budzi moje niepomierne zdumienie
.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry "starym" i nowym
Nawet nie będę chyba próbować Was nadrabiać bo to chyba z 500 stronpiszecie bez opamiętania!!!
Ja jeszcze 3 dni i chorobowe hurrrrrra już się nie mogę doczekać
A u Was co tam ciekawego może ktoś coś jakiś szybki skrót niusów?konwalianka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:"Nastaw swoją ulubioną muzykę" - dziś to będzie Marsz Pogrzebowy,
"poskacz dziko po pokoju" - skaczę w takt muzyki,
"Zrób do lustra kilka głupich min" - nie muszę robić i tak wyglądam głupio,
pomyśl o czymś szczególnie miłym - podać dzieciom leki nasenne i iść spać z nimi.
Niewyspana jestem dziś jak nie wiem. Ząbkowanie + pełnia to nienajlepsze połączenie.Powiedziała, że ten Maniek z Epoki to zawsze miał fajne poczucie humoru
MANIEK lubi tę wiadomość