My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, ja zaczelam rehabilitacje na obrecz barkowa w pierwszym dniu cyklu, w ktorym zaszlam
mam nadzieje ze z kropkiem bedzie wszystko ok, bo mialam lasery, magnetron, prady i jonoforeze. OMG to sie teraz zeschizowalam
marnut wrote:Anuśka, ja teraz chodzę na rehabilitację (kolano) i mam magnetronic, laser i prądy codziennie. Oczywiście wszystko niedopuszczalne w ciąży. Nic się nie martw - jeśli zaskoczymy obie w tym cyklu, to razem poszukamy jakichś ciemnych kocyków, żeby przykrywać dziecinne łóżeczka coby nam nasze napromieniowane dzieci w nocy po oczach nie świeciły i spać się dało.
-
hahhaha no to trafilas w 10!!!!!Anuśka wrote:Hi hi... Darmowe oświetlenie... Taka lampka nocna
Kochana a Ty wiesz na co najczęściej skarżą się kobiety po stymulacjach z użycie prądów???? Ja Ci powiem..... Bardzo częstym skutkiem ubocznym jest - ciążaAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ja też mam skierowanie na jakieś lasery na moją nogę, tylko znając życie najbliższy termin zaproponują mi na grudzień 2016... ha ha ha, śmieszne..
Ale lekarz również podkreślał, że absolutnie nie w ciąży, że wtedy przerwać. -
nick nieaktualnyLaRa wrote:Kurcze, ja zaczelam rehabilitacje na obrecz barkowa w pierwszym dniu cyklu, w ktorym zaszlam
mam nadzieje ze z kropkiem bedzie wszystko ok, bo mialam lasery, magnetron, prady i jonoforeze. OMG to sie teraz zeschizowalam
Nie schizuj LaRa, tylko porozmawiaj z jakimś mądrym lekarzem. Często jest tak, że w ciąży czegoś się "absolutnie zabrania" tylko dlatego, że nie ma wiarygodnych badań (albo nie ma żadnych badań) na temat tego, jak to wpływa na płód.Anuśka lubi tę wiadomość
-
choco wrote:Ja mam plan w kolejnym cyklu pić dziennie co najmniej litr wódki, co drugi dzień strzelę sobie RTG zęba, raz w tygodniu załapie ospę, różyczkę lub świnkę. Nie ma szans żeby się nie udało zafasolować
choco lubi tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:I ja też
A ja od jutra zaczynam z Clo. Lekarz przestrzegał mnie, że mogę mieć bóle głowy i mogę brać tylko paracetamol (ibuprom nie wchodzi w grę). Ale mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle, żebym musiała brać jakieś proszki przeciwbólowe...
Mnie od Clo głowa nie bolała tylko ciągle ryczałam! Mąż mi coś powiedział (miłego/niemiłego) płacz! Ogladałam TV - płacz! Kładłam się spać - płacz! Czytałam cos na forum i ryczałam. 5 dni ryczałam hehe.
Życzę powodzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 13:48
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Mnie od Clo głowa nie bolała tylko ciągle ryczałam! Mąż mi coś powiedział (miłego/niemiłego) płacz! Ogladałam TV - płacz! Kładłam się spać - płacz! Czytałam cos na forum i ryczałam. 5 dni ryczałam hehe.
Życzę powodzenia!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Kurcze, ja zaczelam rehabilitacje na obrecz barkowa w pierwszym dniu cyklu, w ktorym zaszlam
A zdrowy jak ryba... Więc dębo-ryba...
Luzzz kobieto
Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
O ja też ostatnio ryczę ciągle albo walczę żeby mnie potok łez nie zalał, na filmach, reklamach, wiadomościach w radiu, w czasie rozmowy o kocie.
w ogóle to chciałam wam pokazać mojego koteczka, ale tak szybko biega ze zdjęcia nie mogę jej pstryknąć.Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco powalił mnie Twój plan
Nie zapomnij też opalać się regularnie w solarium, zrobić sobie tatuażu i jeść sushi na śniadanie obiad i kolację. jak szaleć to szaleć!
I koniecznie zapisuj wrażenia z cyklu w notatkach pod wykresem, żebyś później z dziecięciem na ręku miała co wspominaćKrokodylica, Anuśka, choco lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Krokodylica wrote:Mnie od Clo głowa nie bolała tylko ciągle ryczałam! Mąż mi coś powiedział (miłego/niemiłego) płacz! Ogladałam TV - płacz! Kładłam się spać - płacz! Czytałam cos na forum i ryczałam. 5 dni ryczałam hehe.
Życzę powodzenia!!!I jeszcze mi się przypomniało jak odrzuciło Cię od zapachu opon
Ehhhh.... Stare dobre czasy
konwalianka, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Choco powalił mnie Twój plan
Nie zapomnij też opalać się regularnie w solarium, zrobić sobie tatuażu i jeść sushi na śniadanie obiad i kolację. jak szaleć to szaleć!
I koniecznie zapisuj wrażenia z cyklu w notatkach pod wykresem, żebyś później z dziecięciem na ręku miała co wspominaćmomo1009 lubi tę wiadomość
-
a mnie sie snił dziś mój dziadek i sie rano popłakałam bo jak i sie przyśnił ostatni raz to potem była Zuza i teraz znowu sie mi przyśnił fakt prosiłam go o wsparcie ale ....dziwnie się z tym czuje
Krokodylica, Ania_84, konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość