WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ja jestem zagorzałą fanką żużlu, oglądam na bieżąco i wszystko wiem. :P
    A z tym to byłabyś idealną kandydatką na żonę mojego męża :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Zus swieta krowa.. :P

wiecie ile ja musze sie narobic zeby dac im te 1100 zl ;/ a oni to dostaja za frajer ;/

zeby jeszcze te pizdy w naszym zusie .. cos robily .jak dzownie sie cos dowiedziec to mnie przelaczaja od jednej do drugiej.. ostatnio poszlam zaniesc deklaracji ..kuzwa 8 stanowisk i wszytskie mialy przerwe.. 45 min.. no a pozniej po przerwei 15 min sie usadawialy .. po czym poszly zrobic sobie herbatke.. wiec pytam sie do cholery po co im ta przerwa skoro i tak pozniej pija i jedza przy kliencie ;/
    Chciałabym się zgodzić z Tobą i ponarzekać ale u mnie (aż mi oczy wyszły ostatnio) jest miło, pomocnie i nawet w kolejce nie czeka się dłużej niż 10min. Babeczki uśmiechnięte, wyluzowane i pomagają w wypełnianiu tych ich pojeb... druczków :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Dobra, za 2 h idę do gina, trzymać kciuki proszę. Mówić jej o moim planie czy lepiej nie?

742481rubaj90658.gif

No ja z Wami klęknę od śmiechu, daję słowo. :D

Anuśka, momo1009, choco lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choco, jeśli wiążesz z tą gin plany na dalsze wizyty, to moze lepiej nie. Ale jeśli to jakis jednorazowy skok w bok, to koniecznie :P.

Trzym się :)

Anuśka, choco lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    A z tym to byłabyś idealną kandydatką na żonę mojego męża :)

momo mój mąż ogląda ze mną żużel, ale tylko mnie wkurza bo się wymądrza a g*wno się zna. :PPP Więc możliwe że gdyby Twój mąż wiedział lepiej to też by oberwał. :P
    Mój mąż woli wyścigi superbike i ogólnie ściganie motocyklami na asfalcie, schodzenie na kolano itd. ja tego nie oglądam bo nie lubię i on ma spokój. A on mi się do żużlu wpieprza bezczelnie. :PPP

Acha i jeszcze specjalnie mnie złości, jak ja komuś kibicuję to on specjalnie mówi "ale cieniasy", chyba go bawi jak ja się złoszczę. :P Ale i tak zawsze to ja mam rację. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 14:50

momo1009, choco lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ile NFZ skasowali za usuniecie mi kleszcza :P 32,56 :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • cati Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    a najlepsze sa w nfz :P

poszlam dzis wyrobic nowy id do ZIPA .. no i mowie ze ja w sprawie zipa a ta tel ..dzien dobry pani w sprawie zipa.. mowie kurde chyba taka kolejka ze sozk.. wpuszcila mnie do szanownych wrot .. ja ide a tam 3 laski siedza i dumaja nad drukarka.. no to czekam ..a 4 laska przylatuje ziajana i mowie pani o zipa mowie no tak.. a noo bo wlansie bylam w pokojuna gorze..mysle sobei kurede to ja specjalnie wolaja jak tu 3 laski siedza.. i sluchajcie .. zajelo jej to 2 min.. a tamte laski wciaz przy tej drukarece..no to sie pytam maja panie problem z drukarka a te tak..nie wiemy jak zmienic z A3 na A4 <zonk>
    no to mowie czy moge a ta ze tak.. poprawilam im.. ja patze a tu kazda z nich siada do kompa.. i drukuje.. jakies duperele ;/ nozesz kurwosc ja czekalam..zadna nie przyszla zeby mnie obsluzyc tylko dziewczyne scigaly z innego pokoju ;/

masakra ... tak to jest jak po zanjomosci wszedzie zatrudniaja osoby .. a nie takie ktore sa kompetentne :/

ps. - myszka mi wysiadla :/
    touchpad mnie do nerwicy doprowadzi... i cos zrobilam z przegladarka jak by fullscreen i dupa blada...
    tak to jest jak sie biore za robienie cwiczen w lozku z laptopem cos wcisne a pozniej nie wiem co wcisnelam i nie wiem jak naprawic.... zastrzelcie mnie bo zaraz moj laptop wyfrunie przez okno...

Ania_84 lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    momo mój mąż ogląda ze mną żużel, ale tylko mnie wkurza bo się wymądrza a g*wno się zna. :PPP Więc możliwe że gdyby Twój mąż wiedział lepiej to też by oberwał. :P
    Mój mąż woli wyścigi superbike i ogólnie ściganie motocyklami na asfalcie, schodzenie na kolano itd. ja tego nie oglądam bo nie lubię i on ma spokój. A on mi się do żużlu wpieprza bezczelnie. :PPP

Acha i jeszcze specjalnie mnie złości, jak ja komuś kibicuję to on specjalnie mówi "ale cieniasy", chyba go bawi jak ja się złoszczę. :P Ale i tak zawsze to ja mam rację. :P

Hahaha, to faktycznie lepiej nie próbować, bo w końcu kibicujecie różnym drużynom (S jest z Tarnowa) ;D

On ogląda żużel ze swoim tatą. Przez telefon :)

********Gang 18+********
  • choco Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku pewnie że masz racje, kobieta zawsze ma racje :-D
    Ania a jak oni to liczą ze im nawet co do grosza wychodzi. Juz mogli de te 6 groszy darować hehe.

Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati niestety w naszym NFZ znam osobiscie kilka tylko dziewczyn kumatych wiedzacych co robia.. ostatnio dzwonie do informatykow a oni .. y tak.. nnoo wie pani toprosze sie zworcic do informatyka u was :P mowie ze ja jestem informatykiem ale blad jest eweidentnie od str weryfikacji nfz .. a ten do mie z morda.. no to mu mowie ok ..w takim razie pisze pismo do dyrektora ze nie chce mi pan pomoc.. bo tel do niego dostalam od pani od statystyki ktora sama mi powiedziala ze widac cos u nich zawalilo.to zmienil ton..

bylam ciekawa ile zinkasowali mnie z kariotypu w poradni genetycznej 990 zl :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Krokodylku pewnie że masz racje, kobieta zawsze ma racje :-D
    Ania a jak oni to liczą ze im nawet co do grosza wychodzi. Juz mogli de te 6 groszy darować hehe.
    choco wies zjaka ostatnio nfz przyslal mi korekte..na 26 groszy ..no myslalam ze im pizne.. 2 kartkimusialam drukowac na 26 groszy <sciana>

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokuś nie łam sie, pod suwaczkiem masz napisane ze maluszek zanurzony jest w plynie owodniowym, ktory łagodzi wszelkie wstrzasy :P
    Krokodylica wrote:
    Buahahahaha parsknęłam śmiechem, az mi dzidzia w brzuchu podskakiwała tak mi się brzuch ze śmiechu telepał. :D

969356n04i0j45gk.gif

Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Anuska nie chce nic mówić ale wszystkie znani na niebie i ziemi mówią ze bedziesz grała w zielone:) trzymam kciukasy

Krokodylica, marnut, Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Hahaha, to faktycznie lepiej nie próbować, bo w końcu kibicujecie różnym drużynom (S jest z Tarnowa) ;D

On ogląda żużel ze swoim tatą. Przez telefon :)

Wiesz ja o dziwo nie kibicuję tej drużynie która jeździ u mnie tylko tej, która uważam że dobrze jeździ i ma dobrych zawodników, więc Tarnów jak najbardziej. :)

Ale ja przez lata kibicowałam Zielonej Górze, w tamtym roku byli mistrzami a w tym roku wstyd mi za nich, masakra, a w finale o brąz jechali jak patałachy. :/ I już im nie kibicuję. Ale kończę temat bo raczej Was to nie interesuje. :P
    Dodam tylko że na szczęście Rzeszów w przyszłym roku wchodzi znowu do Ekstraligi więc jak będą mieć dobry skład to będę miała komu kibicować. :)

LaRa hehe myslę że moja dzidzia podskakuje razem z brzuchem i z płynami owodniowymi jak czytam to forum. :D

momo1009, LaRa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    touchpad mnie do nerwicy doprowadzi... i cos zrobilam z przegladarka jak by fullscreen i dupa blada...
    tak to jest jak sie biore za robienie cwiczen w lozku z laptopem cos wcisne a pozniej nie wiem co wcisnelam i nie wiem jak naprawic.... zastrzelcie mnie bo zaraz moj laptop wyfrunie przez okno...

Mój syn wlazł kiedyś na ławę, na której leżał laptok i się po nim przebiegł :/. Miałam ekran do góry nogami. Ile to trwało, zanim się z Małżem doszukaliśmy jak to odkręcić (położyliśmy laptopa na płasko, on stał po jednej stronie ławy i czytał, ja po drugiej operowałam klawiaturą) i odszyfrowaliśmy magiczny skrót (chyba ctrl i strzałka o ile dobrze pamiętam), to historia :D. Może któraś dziewczyna tutaj zna i poda Ci skrót na naprawę Twoich bolączek ;)? Na początek proponowałabym Esc :D.

choco lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    oooo Anuska nie chce nic mówić ale wszystkie znani na niebie i ziemi mówią ze bedziesz grała w zielone:) trzymam kciukasy
    No obyś miała rację :D
    A jak Ty się czujesz moja droga? Wszystko dobrze? Jakieś dolegliwości???

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny Budyn czy kisiel ?? :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut - to robie esc na dzis ! niestety laptop potrzebny jest mi do nauki bo nie mam jeszcze slownika norweskiego :/ co tym bardziej mnie frustruje ...

Syn przypadkiem nie jest magikem? ;]

Ostatnio ten sam laptop przestal dzialac , bo przez przypadek zrobilam w nim spiecie .. chcialam wlozyc wejscie od słuchawek na tak zwanego "czuja" nie patrzylam tylko wkladalam az pstryknie ( no co od wkladania nie jestem ) i oczywiscie pomylily mi sie dziurki bo obok mam USB ... no i sek. pozniej llaptop zdechl i nie chcial dzialac.. maz tak popatrzyl i mowi ze chyba musi troche odpoczac bo nie chce sie wlaczyc poglaskal laptopa i tak skonczyla sie jego naprawa .. a ja bez lapka dnia nie wytrzymam... no wiec ok nie dziala to trzeba siegnac do wujka Youtuba :P na telefonie szukalam filmikow jak panowie sobie radza w takich sytuacjach . cale szczescie pierwsza rada zadzialala .. wyjac baterie i poczekac 5 min na ponowny rozruch. Dziala !
    Maz tylko z pogarda na mnie popatrzyl i powiedzial ze tez by to naprawil...

ohh yeah .. po sprawie to kazdy umie.

marnut lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:

A z kota czy z psa ? ;D

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja budyń poproszę :)

********Gang 18+********
‹‹ 2438 2439 2440 2441 2442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ