My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia najpierw jest faza niskich temp.. od 1 dc
nastepnie jest znaczacy spadek tempki po ktorym jest nagly wzrost.. jesli wzrost utrzynmuje sie dluzej niz 3 dni od tej najnizszej mozna mowic o owulce..
skok powinien byc wiekszy o 0,05 C od 6 poprzedzajacych go temp..
jednak nie zawsze skok oznacza owulke bo skok moze byc na 3 dni przed owulacja i na 3 dni po -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Misia najpierw jest faza niskich temp.. od 1 dc
nastepnie jest znaczacy spadek tempki po ktorym jest nagly wzrost.. jesli wzrost utrzynmuje sie dluzej niz 3 dni od tej najnizszej mozna mowic o owulce..
skok powinien byc wiekszy o 0,05 C od 6 poprzedzajacych go temp..
jednak nie zawsze skok oznacza owulke bo skok moze byc na 3 dni przed owulacja i na 3 dni poAnia_84 lubi tę wiadomość
-
popatrz na moj wykres
moze troche sie rozjasni
w momencie kiedy pojawia sie sluz plodny tempka znacznie spadla
ozniejpo najnizszej temp byl skok .. i ten skok utrzymyswal sie przez kilka dni -
nick nieaktualny
-
z czasem interpretacja wykresu przychodzic ci bedzie latwiej
poki co masz nas to bedziemy podpowiadac
a testy sporo moga podpowiedziecMisi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ - owulacja nie jest tylko momentem
to proces ktory trwa kilkanascie godzin .
ps znalazlam takie cos odnosnie planowania płci..
zgadzacie sie z tym?
Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jak mogę wejść na Twój wykres? Zastanawiam się kiedy zrobić test ciążowy, bo w sumie nie wiem kiedy ma być @. Ale skoro miałam wczoraj i przed wczoraj owu według testów, to chyba najwcześniej powinnam sprawdzić 20-ego
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cati całkiem mozliwe
moze dlatego na watkach est wiecej chlopacow
bo strzelamy prsto w owulacje ;P
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:a jak mogę wejść na Twój wykres? Zastanawiam się kiedy zrobić test ciążowy, bo w sumie nie wiem kiedy ma być @. Ale skoro miałam wczoraj i przed wczoraj owu według testów, to chyba najwcześniej powinnam sprawdzić 20-ego
pojawi ci sie takie okienko i tam jest biezacy wykres na tablicy - Tak .. nacisnij na tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 17:55
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Cati całkiem mozliwe
moze dlatego na watkach est wiecej chlopacow
bo strzelamy prsto w owulacje ;P
Hahaha :d cos w tym jest
Chlopczyk , dziewczynka mi to obojetne bo i tak pokocham z calego serca ... tylko poki co nie jest mi dane miec nawet 2 kresek na tescie !!!
Misi@ udostepnij swoj wykres bo tak to bedziemy gdybac o twojej ovulacji o twoich testach ciazowyc i cos przez przypadek zle ci powiemy i bedzie klapa...
Wchodzisz w swoj wykres ipod wykresem masz 2 linki , klikasz udostepnij , w zakladkach masz napisane by udostepnic dla wszystkich , poza tym za udostepnienie zbierasz punkty dzieki ktorym masz premium na miesiac za uzbieranie 100 puntkow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 18:01
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja poki co tez nie..ale jak on zacznie - to ja zaczne .. o dziwo moj moj maz bardzo szybko przechodzi przeziebienia.. bo zwalcza w zarodku
ja niestey jak sie rozchoruje to z jednej w druga chorobe wchodze ;/ -
nick nieaktualnycati wrote:Hahaha :d cos w tym jest
Chlopczyk , dziewczynka mi to obojetne bo i tak pokocham z calego serca ... tylko poki co nie jest mi dane miec nawet 2 kresek na tescie !!!
Misi@ udostepnij swoj wykres bo tak to bedziemy gdybac o twojej ovulacji o twoich testach ciazowyc i cos przez przypadek zle ci powiemy i bedzie klapa...
Wchodzisz w swoj wykres ipod wykresem masz 2 linki , klikasz udostepnij , w zakladkach masz napisane by udostepnic dla wszystkich , poza tym za udostepnienie zbierasz punkty dzieki ktorym masz premium na miesiac za uzbieranie 100 puntkow.
Racja!!! Ale wiesz moja teściowa chce dziewczynkę :p Zrobiłam test...wyszedł negatywny z drugą bardzo bledziutką kreską...czyli faktycznie była owulacja tym bardziej, że dziś brzuch pobolewa...teraz nawet zaczeły mnie boleć blizny po operacyjne koło pępka... Udostępniłam wykres, ale muszę go jeszcze uzupełnićDziś jeszcze będziemy się przytulać na tak zwany wszelki wypadek..ech ciasto tak pacnie, że zaraz oszaleję:p
A co myślicie o szczepieniach przeciwko grypie?
-
hej a ja dostałam fiksacji
test blady obie blade ale testowa prawei nie widoczna
czyli teoret wczoraj był najciemniejszy cycki mnie zaczynają boleć sutki drażnic jak zawsze po owulce wiec teraz sama nie wiem czy były tylko same objawy a owu nie bo na testach skok jako taki jak powinien sie nie pkazał
wrr spakowałam nas i nalałam sobie winka ot co
-
ja sie nie szczepie z rpostej przyczyny
moja siostra jest lekarzem i powiedziala mi ze nie ma sensu
z racji tego ze dajac szczepionek daja nam na jakis szczep ..a nie koniecznie akurat na ten zachorujemy ;/
dwa w wiekszosci o wiele gorzej sie grype przechodzi
ja zaszczepilam sie raz - i po grypie mialam ostre zapalenie pluc, i oskrzeli ;/
powiedzialam nigdy wiecej