My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:a sprobuj moze tego spadku zeby nie bral pod uwage tej temp ?
. Niestety nie zdążyłam sprawdzić, bo jak wstawiłam dzisiejszą tempkę, to mi się OF wycofał z wszelkich owulacji.... chyba zapowiada mi się cykl bezowulacyjny
Anusia Ty ponoć wiesz jak w bezowulacyjnym cyklu w ciąże zajść...********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
oj Anuśka, miało być Ania
Maniek.. mój nie wyglądał jakoś specjalnie.. niby był spadek 6-tego dnia, ale później też 11..ale wcześniej miałam plamienia, więc zwariowałam zupełnie.. równie "ładny" miałam miesiąc wcześniej..
Nieukowa - wynik piękny! gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:10
Anuśka lubi tę wiadomość
-
jelsi o to chodzi to mi nigdy tak nie przysrali tesciowie bardzij brat Michala jemu przysrywal ze dziwi sie ze za niego wyszłam..( notabene po tym jak michal przedstawil mnie im ..napisal eska michalowie zeby dal mu moj numer tel bo ja go zaraz dla niego zostawie )
jak taki tekst uslyszalam od brata michala ze on si e dziwi dlaczego ja wybralam michala.. to mu powiedzialam.. ze Michal jest prawdziwym facetem i dlatego go wybralamjego mina bezcenna ..
jakby mial zamair powiedziec a co je nie jestem facetem
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:
Anusia Ty ponoć wiesz jak w bezowulacyjnym cyklu w ciąże zajść...
No był taki precedensA właśnie wczoraj czytałam swój pamiętniczek (pisałam takowy jak się starałam) i mam opis USG w 5tc. W prawym jajniku przetrwały pęcherzyk, lewy jajnik czysty, zatoka Douglasa pusta, endometrium 8,8mm. Brak owulacji, w macicy torbiel. Skierowanie na pobranie wymazu, w celu wykluczenia nowotworu :)Cena za wycięcie torbieli 3500zł. Na szczęście mama chora na raka wymagała opieki i nie mogłam sobie pozwolić na jakiekolwiek wydatki inne niż leczenie jej. Dopiero dzień po pogrzebie mamy zaczęłam plamić i pojechałam do innego lekarza, i wtedy zobaczyłam bijące serducho
Tak w skrócie wyglądały początki mojej ciąży.
Ale się uzewnętrzniłammomo1009, Misi@, cati lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:No był taki precedens
A właśnie wczoraj czytałam swój pamiętniczek (pisałam takowy jak się starałam) i mam opis USG w 5tc. W prawym jajniku przetrwały pęcherzyk, lewy jajnik czysty, zatoka Douglasa pusta, endometrium 8,8mm. Brak owulacji, w macicy torbiel. Skierowanie na pobranie wymazu, w celu wykluczenia nowotworu :)Cena za wycięcie torbieli 3500zł. Na szczęście mama chora na raka wymagała opieki i nie mogłam sobie pozwolić na jakiekolwiek wydatki inne niż leczenie jej. Dopiero dzień po pogrzebie mamy zaczęłam plamić i pojechałam do innego lekarza, i wtedy zobaczyłam bijące serducho
Ale się uzewnętrzniłam
Anusia to co opisałaś, to oczywiście ciężkie bardzo przeżycia, które dowodzą jak dzielna z Ciebie dziewczyna. Ale finału tej historii nie potrafię traktować inaczej niż w kategorii cudu
Lubię, bardzo lubię za to, że spotkało Cię wtedy tak niespodziewane SzczęścieAnuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
ANuska az mi sie lezka zakrecila
miałąs piekny cud po takich przejsciach
dziewczyny nakrzyczcie na mnie
zamais pracowac ja z wami tu gadu gaduAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:KOCHANE CHCIALAM WAM ŻYCZYĆ UDANEGO WEEKENDU... JA IDE SIE SZYKOWAC BO PRZYJACIELE DZISIAJ URZĄDZAJĄ MI IMPREZE NIESPODZIANKE URODZINOWĄ... CO PRAWDA URODZINY MAM JUTRO ALE JUTRO NIE WSZYSTKIM PASOWALO... NIBY NIESPODZIANKA ALE PRZYJACIOLKA SIE WYGADALA... A JUTRO RODZINA SIE ZJEŻDŻA WIEC TEZ MNIE NIE BEDZIE!!! BUZIAKOW MILION!!!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No był taki precedens
A właśnie wczoraj czytałam swój pamiętniczek (pisałam takowy jak się starałam) i mam opis USG w 5tc. W prawym jajniku przetrwały pęcherzyk, lewy jajnik czysty, zatoka Douglasa pusta, endometrium 8,8mm. Brak owulacji, w macicy torbiel. Skierowanie na pobranie wymazu, w celu wykluczenia nowotworu :)Cena za wycięcie torbieli 3500zł. Na szczęście mama chora na raka wymagała opieki i nie mogłam sobie pozwolić na jakiekolwiek wydatki inne niż leczenie jej. Dopiero dzień po pogrzebie mamy zaczęłam plamić i pojechałam do innego lekarza, i wtedy zobaczyłam bijące serducho
Ale się uzewnętrzniłam))))niestety nie byłam w ciąży, ale wszystko przede mną...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:43
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Nieukowa super beta
gratuluje..
Anucha u Ciebie to taki klasyk że jedno życie odchodzi a inne przychodzi....
A tak sobie myślę o tej rodzice mojego męża i wiecie w sumie macie racje co ja się będe spinać będzie co ma być a jak mi ktoś coś to udam że zignoruję no chyba że bardzo to wtedy opierdole przy wszystkich i będę miała św spokój:)
Konwalia dzięki za odp. bo tak się poprostu zastanawiałam czy dało się zaobserwować z wykresu tego szczęśliwego jakąś "inność" od tych pozostałychManiek
-
Anuśka wrote:No był taki precedens
Ale się uzewnętrzniłamby zoastać masowo przytuloną
ale takie wydarzenia , pokazują na ile jestesmy silni by isc dalej!
:*** -
Witajcie!
Wróciłam właśnie z pracy, jadę zaraz na zakupy.
Jakie plany weekendowe?Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Witajcie!
Wróciłam właśnie z pracy, jadę zaraz na zakupy.
Jakie plany weekendowe?
Ja właśnie wstawiłam ciasto...nowy eksperyment...jutro jedziemy do moich rodziców ( chyba, że nadal będę się źle czuć) po powrocie zaczne piec tort bo w niedziele teść ma ur, a żeby mąż mógł jeść ciasto to już tradycją jest, ze ja je przyotowuje...uwielbiam piec więc mi to nie przeszkadza)))
Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Hejo,
nadrobiłam Was po pracy, znowu gorąco i znowu ciężko...
w domu odgrzana grochówa, pies się trząsł (mimo wyjścia) jak galareta, więc z nią wyszłam, grzeczna trzymała biegunkę, a na dworze tylko przeskoczyła przez żywopłot i sruuu (nie myślcie, że nie sprzątam po psie ;p)